mischicka Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 Já bych se taky přidal, jestli můžu. Já bych se samozřejmě taky připojil. Určitě se přidejte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 Ještě jedna fotka z minulého týdne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 Já bych se taky přidal, jestli můžu. Já bych se samozřejmě taky připojil. Určitě se přidejte jojo,aspon nové tváře,tedy zatím námneznámé,ale určitě bude nekdy sranda! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 Ještě jedna fotka z minulého týdne bych řekl že to černé je OII RS,ale co je to červené?náký vrak ne?smrdí mu z toho benzín i na fotce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 Ještě jedna fotka z minulého týdne bych řekl že to černé je OII RS,ale co je to červené?náký vrak ne?smrdí mu z toho benzín i na fotce Jj, a nafta se schovává a dělá, že nevidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 Ještě jedna fotka z minulého týdne bych řekl že to černé je OII RS,ale co je to červené?náký vrak ne?smrdí mu z toho benzín i na fotce Jj, a nafta se schovává a dělá, že nevidí :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 Já bych se taky přidal, jestli můžu. Já bych se samozřejmě taky připojil. Určitě se přidejte Jojo, ja jsem krom mischicky a oggyho taky jeste z Jihocechu nikoho nevidel...tak doufam ze se to brzo zmeni!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 Ještě jedna fotka z minulého týdne Dalsi do sbirky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 Ještě jedna fotka z minulého týdne bych řekl že to černé je OII RS,ale co je to červené?náký vrak ne?smrdí mu z toho benzín i na fotce Presne tak!! Dalsi sekacka z mountfieldu!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 Ještě jedna fotka z minulého týdne bych řekl že to černé je OII RS,ale co je to červené?náký vrak ne?smrdí mu z toho benzín i na fotce Jj, a nafta se schovává a dělá, že nevidí Vidi, jen nebudi takovou pozornost jako ta cervena sekacka!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 Ještě jedna fotka z minulého týdne bych řekl že to černé je OII RS,ale co je to červené?náký vrak ne?smrdí mu z toho benzín i na fotce Jj, a nafta se schovává a dělá, že nevidí Vidi, jen nebudi takovou pozornost jako ta cervena sekacka!! TRaktory vždy přitahovaly jen jezeďáky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 tak jestli bych si mel vybrat sekacku nebo traktor ... beru jasne traktor :-D akorad mam s nim ted nejke problemy, tak az se vyresi budu stastnejsi a usporadam na pocest sraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 Ještě jedna fotka z minulého týdne bych řekl že to černé je OII RS,ale co je to červené?náký vrak ne?smrdí mu z toho benzín i na fotce Jj, a nafta se schovává a dělá, že nevidí Vidi, jen nebudi takovou pozornost jako ta cervena sekacka!! TRaktory vždy přitahovaly jen jezeďáky Ale jinak jsou fajnový všecky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 Nechtelo by to sem hodit nejakej termin srazu, at se taky olo, miha a ostatni dozvi vcas o srazu. Co 25.11.2007?!-SRAZ JIHOCECHU Mouchy jsou vytany... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 Nechtelo by to sem hodit nejakej termin srazu, at se taky olo, miha a ostatni dozvi vcas o srazu. Co 25.11.2007?!-SRAZ JIHOCECHU Mouchy jsou vytany... No, špatnej termín to není, ale aby to nekolidovalo se srazem Octavia klubu ten máme 24.11., sice na něj nejedu, ale jestli ostatní jo tak nevím. A taky kde??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 Nechtelo by to sem hodit nejakej termin srazu, at se taky olo, miha a ostatni dozvi vcas o srazu. Co 25.11.2007?!-SRAZ JIHOCECHU Mouchy jsou vytany... včas byl vyhlášen i ten předchozí ,jen s jejich účastí zde,aby byl nahlášen rok kupředu,i tak by nedorazily,bo týden před by na to zapoměli jak na smrt,ale pošlu jim SZ a když nic tak sms a když ani to ne tak nevím jak Míru ale Ondru navštívím v místě odpočinkovém tj.u něj v práci a hezky mu promluvím do duše! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 Nechtelo by to sem hodit nejakej termin srazu, at se taky olo, miha a ostatni dozvi vcas o srazu. Co 25.11.2007?!-SRAZ JIHOCECHU Mouchy jsou vytany... Pisu si to do kalendare a pocitam s tim kdyby neco tak jsem na ICQ 58334774 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 Nechtelo by to sem hodit nejakej termin srazu, at se taky olo, miha a ostatni dozvi vcas o srazu. Co 25.11.2007?!-SRAZ JIHOCECHU Mouchy jsou vytany... No, špatnej termín to není, ale aby to nekolidovalo se srazem Octavia klubu ten máme 24.11., sice na něj nejedu, ale jestli ostatní jo tak nevím. A taky kde??? To mas pravdu, na to jsem zapomnel. To mouchy asi neprileti. A ja jsem uvazoval o tom ze bych se na besidce zastavil! Jedine to o tyden posunout...?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 No sakra, já se picnu. 25.11 nemůžu. Tenhle víkend jsem mimo Budějce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 Nechtelo by to sem hodit nejakej termin srazu, at se taky olo, miha a ostatni dozvi vcas o srazu. Co 25.11.2007?!-SRAZ JIHOCECHU Mouchy jsou vytany... No, špatnej termín to není, ale aby to nekolidovalo se srazem Octavia klubu ten máme 24.11., sice na něj nejedu, ale jestli ostatní jo tak nevím. A taky kde??? To mas pravdu, na to jsem zapomnel. To mouchy asi neprileti. A ja jsem uvazoval o tom ze bych se na besidce zastavil! Jedine to o tyden posunout...?! No vidíš to. Tak co toho 1. nebo 2.12.?? Uděláme si takovou předMíkulášskou merendu a bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 No vidíš to. Tak co toho 1. nebo 2.12.?? Uděláme si takovou předMíkulášskou merendu a bude. OK, tak teda toho 1.12..2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 No vidíš to. Tak co toho 1. nebo 2.12.?? Uděláme si takovou předMíkulášskou merendu a bude. OK, tak teda toho 1.12..2007 1.12.07 beru! 2.12.07 nee,to má synek narozky již 2,to by mi doma neprošlo! jaké bude setkání??? bral bych picí,ale pokud bude sníh tak bych rád klouzací manévry! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 No vidíš to. Tak co toho 1. nebo 2.12.?? Uděláme si takovou předMíkulášskou merendu a bude. OK, tak teda toho 1.12..2007 1.12.07 beru! 2.12.07 nee,to má synek narozky již 2,to by mi doma neprošlo! jaké bude setkání??? bral bych picí,ale pokud bude sníh tak bych rád klouzací manévry! Hmm, mi to doslo zase az ted, 1.12. jedu na freestyle motocross do Prahy... Ach jo, tak ja nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 No vidíš to. Tak co toho 1. nebo 2.12.?? Uděláme si takovou předMíkulášskou merendu a bude. OK, tak teda toho 1.12..2007 1.12.07 beru! 2.12.07 nee,to má synek narozky již 2,to by mi doma neprošlo! jaké bude setkání??? bral bych picí,ale pokud bude sníh tak bych rád klouzací manévry! Hmm, mi to doslo zase az ted, 1.12. jedu na freestyle motocross do Prahy... Ach jo, tak ja nevim... Tak už se rozhodni Pak říkejte že mouchy nemůžou bo něco takového :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 (editace) Tak už se rozhodni Pak říkejte že mouchy nemůžou bo něco takového :p Uz je tady...Cos delal posledni dny? Se nekde flakas... No jo no...je to tezky, jedine 8.12.2007? - To uz URCITE NIC NEHROZI!! Editováno: 4. Listopad 2007, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.