OloZX6R Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 Já s tím pořád počítám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 Já s tím pořád počítám... Výborně, bál jsem se, že už taky couveš kdyžs psal o počasí...tak to bysme byli minimálně 4...jeden až dva se odhlásili, ale zbytek se snad sejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 Seznam těch co se hlásili, možná jsem na někoho zapomněl, ale tohle byl začátek, tak se vyjádřete..mischicka-ano Luďa-ano Luke288-? Lukáš 1.8 20V 92kW-? octaviaman-? bartuch-? oggy-? Dussič-? Miha77-? OloZX6R-? Kuči-má zkoušku, ale snad funtom-ne zapomel si na me ... MAr©el - ANO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dussič Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 Chlapi čau já jsem sice psal, že přijedu alespoň k živitelce, ale došlo ke změně šichty a já musím v 10,00h. mazat na dráhu.Je to škoda, rád bych se sešel a pokecal, ale musel bych dát 3.dny dovolené na šichtu.A to jsem si v týdnu aplikoval na vůz RS křídlo.(kundolap).Zatím čus a snad jindy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 octaviaman - ano! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš 1,8 20V 92kw Vloženo 17. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Jdu naleštit Okinku a přehodit kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Teď mi volal Miha77, taky jede, odjezd od výstaviště bude cca v 13:15, takže napište, kdo jede od výstaviště, ať tam nečučíme třeba zbytečně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 já od výstaviště jedu taky!!!!!!!!!!!!!!!uděláme první foto budu tam ve 13:00. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Jdu naleštit Okinku a přehodit kola včera jsem to taky drobet oběhnul s vodou,kuvaj ty škrábance mi zasejc odstranili úsměv,bývalý majitel byl koko...!chjo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 (editace) Tak jsem umyl, vyluxoval, přehodil kola, ale na leštění nedošlo, začíná pršet, ale jsme ready Editováno: 17. Březen 2007, autor: mischicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Já to měl naposledy ve středu v myčce v práci,,,ještě vyhážu nějakej bordel zevnitř a snad to bude ok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Naleštěno, přezuto a jen naberu přítelkyni a jsem u výstaviště nejdozději ve 13:10, jinak zavolám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartuch Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Mám rodinku nemocnou tak čekám jestli přijede tchýně abych mohl vyrazit,doufám že sebou hodí,když tak přijedu přímo do Bechyně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 do 13:00 jsem tam jako ve fabii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Mám rodinku nemocnou tak čekám jestli přijede tchýně abych mohl vyrazit,doufám že sebou hodí,když tak přijedu přímo do Bechyně. kurňa tak tchýni trochu popožeň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 u výstaviště v jednu, budu tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Vyrážíme! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 A už jsem doma,,,heč...bylo to super..díky všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 No tak nikde nikdo, ke ste kdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 priste jedu urcite znova, byla to parada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 priste jedu urcite znova, byla to parada No votom nedejchej že nepojedeš, ale je třeba vydržet do konce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 (editace) jen pri tom "sprintu" mi tam zaboha nesla narvat dvojka, priste budu rychlejsi Editováno: 17. Březen 2007, autor: MAr(c)el Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 priste jedu urcite znova, byla to parada No votom nedejchej že nepojedeš, ale je třeba vydržet do konce musel jsem jeste delat taxikare ... priste se polepsim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 jsen pri tom "sprintu" mi tam zaboha nesla narvat dvojka, priste budu rychlejsi Jo tak to jsme s olem zjistily že je nějakej rachot vedle nás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.