Březen 16, 200718 r Já s tím pořád počítám... Výborně, bál jsem se, že už taky couveš kdyžs psal o počasí...tak to bysme byli minimálně 4...jeden až dva se odhlásili, ale zbytek se snad sejde
Březen 16, 200718 r Seznam těch co se hlásili, možná jsem na někoho zapomněl, ale tohle byl začátek, tak se vyjádřete..mischicka-ano Luďa-ano Luke288-? Lukáš 1.8 20V 92kW-? octaviaman-? bartuch-? oggy-? Dussič-? Miha77-? OloZX6R-? Kuči-má zkoušku, ale snad funtom-ne zapomel si na me ... MAr©el - ANO
Březen 16, 200718 r Chlapi čau já jsem sice psal, že přijedu alespoň k živitelce, ale došlo ke změně šichty a já musím v 10,00h. mazat na dráhu.Je to škoda, rád bych se sešel a pokecal, ale musel bych dát 3.dny dovolené na šichtu.A to jsem si v týdnu aplikoval na vůz RS křídlo.(kundolap).Zatím čus a snad jindy.
Březen 17, 200718 r Teď mi volal Miha77, taky jede, odjezd od výstaviště bude cca v 13:15, takže napište, kdo jede od výstaviště, ať tam nečučíme třeba zbytečně..
Březen 17, 200718 r Jdu naleštit Okinku a přehodit kola včera jsem to taky drobet oběhnul s vodou,kuvaj ty škrábance mi zasejc odstranili úsměv,bývalý majitel byl koko...!chjo!
Březen 17, 200718 r Tak jsem umyl, vyluxoval, přehodil kola, ale na leštění nedošlo, začíná pršet, ale jsme ready Upraveno Březen 17, 200718 r od mischicka
Březen 17, 200718 r Já to měl naposledy ve středu v myčce v práci,,,ještě vyhážu nějakej bordel zevnitř a snad to bude ok...
Březen 17, 200718 r Naleštěno, přezuto a jen naberu přítelkyni a jsem u výstaviště nejdozději ve 13:10, jinak zavolám
Březen 17, 200718 r Mám rodinku nemocnou tak čekám jestli přijede tchýně abych mohl vyrazit,doufám že sebou hodí,když tak přijedu přímo do Bechyně.
Březen 17, 200718 r Mám rodinku nemocnou tak čekám jestli přijede tchýně abych mohl vyrazit,doufám že sebou hodí,když tak přijedu přímo do Bechyně. kurňa tak tchýni trochu popožeň.
Březen 17, 200718 r priste jedu urcite znova, byla to parada No votom nedejchej že nepojedeš, ale je třeba vydržet do konce
Březen 17, 200718 r jen pri tom "sprintu" mi tam zaboha nesla narvat dvojka, priste budu rychlejsi Upraveno Březen 17, 200718 r od MAr(c)el
Březen 17, 200718 r priste jedu urcite znova, byla to parada No votom nedejchej že nepojedeš, ale je třeba vydržet do konce musel jsem jeste delat taxikare ... priste se polepsim
Březen 17, 200718 r jsen pri tom "sprintu" mi tam zaboha nesla narvat dvojka, priste budu rychlejsi Jo tak to jsme s olem zjistily že je nějakej rachot vedle nás
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.