Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Máte někdo, používáte, navigaci Garmin? Pořídil jsem si c510 a zajímaly by mě vaše zkušenosti, rady, postřehy obecně u navigací garmin... :)

Ve svém modelu mám starou mapu a včera večer jsem jel z Jablonce nad Nisou do Ústí a bylo zábavné sledovat, jak je navi pěkně dezorientovaná. Dneska musim zaktualizovat a pak jsem na ni zvědav -_-

Máte někdo, používáte, navigaci Garmin? Pořídil jsem si c510 a zajímaly by mě vaše zkušenosti, rady, postřehy obecně u navigací garmin... :)

Ve svém modelu mám starou mapu a včera večer jsem jel z Jablonce nad Nisou do Ústí a bylo zábavné sledovat, jak je navi pěkně dezorientovaná. Dneska musim zaktualizovat a pak jsem na ni zvědav -_-

Ze si nerekl, ze si v JBC ;)

• Autor

Jel jsem tam v 18 hodin vecer jenom na otocku - Prijel jsem tam kolem osmy a 15 minut na to jsem uz zase odjizdel -_-

A ty bys byl na me stejne zlej :D;)-_-

Mám zkušenosti s navigací Garmin Nuvi 350 a plná spokojenost. Super jsou její rozměry. V pohodě se vejde do kapsy na rozdíl od jiných navigací. A dle testů se Garmin umísťuje na špičce.

ja ji mel pujcenou a byl jsem zklaman.Ty mapy jsou proste desny.Mnohem lepsi to ma tom tom.Je to kazdyho nazor.

• Autor

No ja jsem zatim cetl v testech jen samou chvalu na novou mapu Atlasu, tak jsem na to zvedav...

Taky mám 510 a zatím jsem neměl nejmenší problem.Chtěl bych se tě zeptat jestli bys neměl na cd nebo dvd mapy Evropy.Já tam mám jen č.r. Odměnil bych se ti.

• Autor

ritchie: Prave stahuju Citynavigator ;) Ale jen 8micku. Devitku zatim nemam a kupovat to za 5 tisic nebudu, to nejsem padlej na hlavu. Ale muj garmin si zatrucoval pri instalaci noveho FW, takze musim do servisu na prehrani a proto zatim nebudu mit na cem tu 8micku vyzkouset :(

A ty bys byl na me stejne zlej :D;)-_-

:D:D:D

ritchie: Prave stahuju Citynavigator ;) Ale jen 8micku. Devitku zatim nemam a kupovat to za 5 tisic nebudu, to nejsem padlej na hlavu. Ale muj garmin si zatrucoval pri instalaci noveho FW, takze musim do servisu na prehrani a proto zatim nebudu mit na cem tu 8micku vyzkouset :(

jj,doufám že to rozchodíš :palec2:

FTP ... DELETED ...

• 1 rok později...

Pokusím se to tu vzkřísit:

chceme si pořídit navigaci tady na východě - máte někdo zkušenosti s modely Garmin Nuvo255W nebo Nuvo760??? Nejlíp na východ od EU, ale klasické uživatelské tipy by postačili. Díks

P.S. Zajímá mě hlavně City navigator

• 1 měsíc později...

Hledám někoho kdo by měl do Garmina tyto mapy na kartě- Mapy Evropy na SD/microSD datové kartě

Novinka

* navigační mapy 34 zemí Evropy

* kompatibilní s navigacemi Garmin používajícími karty formátu SD a microSD

* funguje po vložení karty do paměťového slotu

* přenositelné mezi více přístroji

stojí to balík a kdyby mě to někdo zkopíroval na kartu,rád zaplatím třeba polovinu-spokojenost pro oba.

http://www.garmin.cz/index.php?section=2009

• 2 týdny později...

Moc mě s mapama pomohl Míra-dědek a poděkování vyfasoval do: pravidla bazaru- Black&White list.

Dík a at slouží ;)

• 1 měsíc později...

Gamina jsem měl, a nebyl jsem s ním spokojený. Ted mám mio moov 360, a naprostá spokojenost. Mám na navigaci unlock, takže to používám jako přehrávač filmů. Někdo na moov nadavá, já jsem spokojenej... Ale všechno je otázka názoru

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.