Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor
tak co je,mám ti poslat metr ?   :D  :D  :D

No nefím jestli to bylo na mě, nicméně mě to vyprovokovalo a po tmě jsem šel s půjčeným pravítkem na parkoviště a nejdelší lamela není delší než 14 cm. :smich:

Ne, to bylo na Harleye, kterej to slíbil, ale tobě děkuju za změření. -_-

No sorry ,ale ja ted nemam poradny pristup k pocitaci tak nemuzu reagovat tak svizne :( je to tak jak jiz mischinka psal

No sorry ,ale ja ted nemam poradny pristup k pocitaci tak nemuzu reagovat tak svizne :( je to tak jak jiz mischinka psal

Jsem rád, že mi dáváš za pravdu, měřil jsem to v noci po tmě na parkovišti :smich:

tak vám děkuju oběma. Tedˇ jdu zase zjistit, jak dlouhý jsou lamely na masce Fabie nebo OI, protože tam jsou ty nerez polepy výrazně levnější, než u OII. Na to, že je budu řezat, jsou z Fabie za 1400,- Kč drahý až dost.

tak vám děkuju oběma. Tedˇ jdu zase zjistit, jak dlouhý jsou lamely na masce Fabie nebo OI, protože tam jsou ty nerez polepy výrazně levnější, než u OII. Na to, že je budu řezat, jsou z Fabie za 1400,- Kč drahý až dost.

Jsem Ti chtěl už dřív napsat, že stejně budeš potřebovat ty z Fabie, prt. pokud jsem dobře koukal, lamely v nárazníku jsou kolmé, kdežto v masce OII šikmé, takže předfacelift Fabia na to bude ideál.

taky jde o to, že tam bude nějakej rádius. To by snad ale nemělo moc vadit. Jsou na RS mřížce nárazníku lamely taky trochu do oblouku, ne ?

• Autor
já se za tebou asi zastavím, abych se na to podíval, ale lepicí páska mi přijde trochu aušusácká. Zkus to nafotit z blízka a dej to sem. Jinak kombinace bočních sání od Milotec a oboustranně zkrácená RS mřížka může být ve finále taky prekérka, páč nevim, jak to bude držet. Co když odříznu právě nějaký nepostradatelný packy na mřížce, za který to v nárazníku drží ?!  :(

Tady to je, zatim bez Milotecu to jen aby jsi mel predstavu jak vypada ta lista nalepena,je to jak na horni tak uz i na spodni masce...plus zbytek podelne na tech bocich dole...

post-59-1173282405_thumb.jpg

Upraveno od Harley1006

• Autor

Takle vypada ta lista

post-59-1173282733_thumb.jpg

• Autor

a vybalena ,pak jen nastrihat na potrebnou delku a lepit...

post-59-1173282868_thumb.jpg

Upraveno od Harley1006

• Autor

jeste jedna

post-59-1173283622_thumb.jpg

sice to na fotkách moc dobře nevidím, ale to od Milotecu, jsou ohnutý nerez plechy, který ty plastový lamely v masce krejou z obou stran, takže to vypadá opravdu jak kovový. Tohle je ale nalepený jen z předu, ne ? :o

• Autor
sice to na fotkách moc dobře nevidím, ale to od Milotecu, jsou ohnutý nerez plechy, který ty plastový lamely v masce krejou z obou stran, takže to vypadá opravdu jak kovový. Tohle je ale nalepený jen z předu, ne ?  :o

Jo je to pouze ze predu. ja sel po cene a taky po moznosti to kdykoli sundat az se mne to nebude libit.Toto je varianta co byla tak nejak nejprijemnejsi...

Ono totiz v prepoctu ta cena 300 Korun za 3,5 metru ktera mi v poho na ten spodek vystacila a prace cca 30 minut je o necem jinem nez to lepeni od Milotecu. To je pouze muj nazor. Samo muzete nesouhlasit,ale mne to vyhovuje tak a i se mi tolibi coz je asi hlavni... :)

Ale uznavam neni to uplne ko'ser 'resení........

Upraveno od Harley1006

no ono to u mně asi taky tak dopadne, protože jak už jsem psal jinde, jsem byl dneska u Milotecu a koukal na všchny nerez polepy a bojím se, že tam nepůjde ani z jednoho auta. Malý, úzký, ohnutý, jen ne to, co potřebuju. :(

od milotecu uz jsem toho lakoval dost a naprosta pohoda...nic se neloupalo...ale samozrejme zalezi na lakyrnikovi

• Autor
no ono to u mně asi taky tak dopadne, protože jak už jsem psal jinde, jsem byl dneska u Milotecu a koukal na všchny nerez polepy a bojím se, že tam nepůjde ani z jednoho auta. Malý, úzký, ohnutý, jen ne to, co potřebuju. :(

Tady jsem to lepilkamosovi na tvoji barvu ale jen horejsek at vydis jak to vypada

post-59-1174082130_thumb.jpg

• 1 rok později...

Já jsem s tím osobně problém neměl...barva na tom drží dobře...spíš to bude v tom, kdo ti to bude stříkat:-(

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.