Publikováno Únor 11, 200718 r Potřeboval bych poradit.Chci si vyměnit zadní nárazník naten starej se nemužu koukat,a hlavně když mám už předělanéj ten předek,tak aby ten zadek to nekazil.Dělal steto někdo u octavia kombi???????????? OCTAVIA KOMBI 1.9 TDI 81 KW ČIP
Únor 11, 200718 r Ja zatim premejslim o RS koncovce na 1,9 TDI, trochu se ale bojim, abych nemel zadek porad zacouzenej Donedavna tu jezdila Bora taky TDI s rovnou koncovkou, ale ten to mel cerny jak uhel :-( pfuj..no hold nevyhoda ropaku no...je pravda ze mel nejakej zprasenej motor, hulilo mu to strasne.. Stejne se ale bojim abych nemel porad spinavej zadek
Únor 11, 200718 r Autor Máte někdo foto kde je zadek bez nárazníku,abych někde něco neurval,když to budu sundávat??????????????????????
Únor 11, 200718 r No jo ale abych to myl kazdej den :-) za krasu se trpi no..ale az tak :-) Libili by se mi dve RS koncovky vzadu :-) by mi uplne stacilo ani bych nemusel mit jinej naraznik...ale takovej koncovej dil vyfuku..to je palka :-( Uz sem taky videl jednu koncovku "falesnou" jen privarenou...vypada to moc pekne...az do chvile co na to ten dotycnej slapnul a kourilo se jenom z levy :-)
Únor 11, 200718 r jeto duplex od laityngu ,cena 6600 to teda rozhodně není Dle fotky mi to neprijde moc funkcni (neco z toho jde, to jo, ale jinak?)
Únor 11, 200718 r Máte někdo foto kde je zadek bez nárazníku,abych někde něco neurval,když to budu sundávat?????????????????????? tady máš návod......... Karoserie_057.tif
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.