Shaarky Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 (editace) Ahojte, při jízdě s volantem doprava se mi zdá, že slyším jakoby nějaké čerpadlo, občas s takovým nepravidelným a téměř neslyšitelným občasným lupnutím/křupnutím. Zdá se, že sa studeného motoru a při vyšší rychlosti je to víc slyšet. Poraďte čím by to mohlo být, popř. zda-li je to normální. Je možné, že by byl takto slyšet posilovač ? Ložisko to určitě není, od kola to nejde. Díky. Editováno: 12. Únor 2007, autor: Shaarky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gocek Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Ahoj,tak jsem měl to samé ,žádný posilovač,ale opravdu ložisko předního náboje kola.Když jsem hledal,tak hlavu ven z okna a spolujezdec taky a podařilo se určit z které strany vychází tento zvuk.Bylo to takové vrnění.Taky na STKačku se přiklaněli k posilovači ,měnil jsem kapalinu -zbytečně.Tak ať se ti podaří závadu vychytat Čus bus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 22. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Ahoj,tak jsem měl to samé ,žádný posilovač,ale opravdu ložisko předního náboje kola.Když jsem hledal,tak hlavu ven z okna a spolujezdec taky a podařilo se určit z které strany vychází tento zvuk.Bylo to takové vrnění.Taky na STKačku se přiklaněli k posilovači ,měnil jsem kapalinu -zbytečně.Tak ať se ti podaří závadu vychytat Čus bus Tak lozisko to opravdu nebude - zjistil jsem, ze kdyz vymacknu spojku, tak ten zvuk ustane. Ani trochu netusim, co to muze byt (zavislost na teplote, zataceni vpravo a motor v zabehu...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 neni to pazvuk od serva - kdyz otocis volant az na doraz - pusti pretlak ventil, - funguje to na obouch stranach - doraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 24. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 neni to pazvuk od serva - kdyz otocis volant az na doraz - pusti pretlak ventil, - funguje to na obouch stranach - doraz Bohuzel doraz to urcite neni, jednak to dela jen na jednu stranu, jednak doraz slysim temer nepatrne (pri volnobehu) a jednak je ten pazvuk zavisly na zaberu motoru... Mimo to ten zvuk se za jizdy ozyva i kdyz volant neni uplne natoceny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.