Publikováno Únor 13, 200718 r Zdravím všechny,chtěl bych se optat,zda nekdo neví,jaký proud vdrží regulátor jasu diod,co se dávají do vypínačů a budíku.Nedávno jsem si dělal podsvícení klik dveří a diody jsem připojil k podsvícení stahování oken,proto by mě zajímalo,jestli můžu přidávat dál a na jaký proud je to dělaný,abych ho náhodou noddělal.Díky za info.
Únor 14, 200718 r ťažko túto informáciu niekde zoženieš...ale keď som meral odber podsvietenia tuším som nameral 1,2A na štandardnom podsvietení, tak myslím že tých 1,5A bude reálnych...
Únor 14, 200718 r Autor Tak aspon,že tak.Zajímalo by mě,jestli s tím má někdo zkušenost a kolik jich má připojených navíc.
Únor 14, 200718 r no ja mam komplet zmenené na červeno a tie diody cucnú viac ako tie plesňáky zelené a zatial drží Edit: kolko toho chceš ešte pripojiť? Upraveno Únor 14, 200718 r od profor
Únor 14, 200718 r to je ťažká pohoda..., keby ti každou tieklo 30mA, to máš 180mA naviac čo myslím ešte zvládne
Únor 14, 200718 r Červené kúpiš aj 2 mA, takže ich môžeš dať 10x viac . Trochu problém môže byť s rovnakou intenzitou svitu, ale malo by sa to dať poriešiť.
Únor 14, 200718 r Myslím, že na podsvietenie vysokosvietivé netreba. Aj vysokosvietivé sa dajú kŕmiť len dvomi milíkmi a svietia oveľa intenzívnejšie ako klasiky. V aute som ich ešte neskúšal, ale na rybách je to otestované 100% - značný svit pri minimálnom odbere.
Srpen 31, 200817 r ahojte, neviem ci svoj problem zaradujem spravne ale budis...regulator osvetlenia pristrojovky mi reaguje iba ked je radio vypnue...priklad: znizim si intenzitu osvetlenia palubovky ked je radio vypnute a akonahle ho zapnem tak sa palubovka uplne rozziari...akonahle radio vypnem zasa a osvetlenie vrati do vopred nastavenej intenzity...radio tam mam takeho staruckeho kenwooda ktory uz ma take vseliake kable...myslte ze to moze byt tym? diky
Srpen 31, 200817 r NO je to možné nakoľko na kábli k rádiu (origo od auta) máš aj vodič podsvietenia ktorý ti predpokladám rádio ovláda, kukni pin 6 na ISO konektore ktorý má práve ten vodič privedený či tam nemáš náhodou napájanie antény z rádia vyvedený
Září 1, 200817 r NO je to možné nakoľko na kábli k rádiu (origo od auta) máš aj vodič podsvietenia ktorý ti predpokladám rádio ovláda, kukni pin 6 na ISO konektore ktorý má práve ten vodič privedený či tam nemáš náhodou napájanie antény z rádia vyvedený Originál rádio Symphony má 30 SMD LED a regulátor funguje....ak sa pred vysokosvietivé LED cca 3000 mcd predradí odpor 10k tak svieti ako štandardná LED s odberom 2 mA. Upraveno Září 1, 200817 r od touareg3
Září 1, 200817 r ja nemam seriove radio ale dake ine..kenwood stary...a dakedy to funtovalo normalne len potom som to radio vyberal a tie kable sa trosku poskodili...tak ci to moze byt tym alebo dacim inym diky
Září 1, 200817 r jednemu sa raz poskodili takto kable a vyhorelo mu auto. pozor na poskodene kable v aute.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.