Vandal Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Mám octavia 1,8T 20V a chci se zeptat, když nastartuji za studena tak jsou otáčky okolo 1100 a asi po dvou min. spadnou na 800 otáček. Ptal jsem se na to a řekli mi, že je to nějaký ekonom, který fouká vzduch do výfuku, existuje něco takového a nebo je to závada. Na přístr. desce se mi rozsvítila kontrolka elektronika motoru a už jsem s tím byl dvakrát na malém VAGU a tam mi to pokaždé ukázalo chybu řada válců jedna chudá směs. Víte prosím někdo co to znamená? Díky Vandal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Besulas Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Nejsem odbornik, ale me ta kontrolka svitila take a kdyz spadly otacky v motoru zacalo rachtat. VAG mi psal to same a nakonec mi zjistili vadny prestavovac vackoveho hridele. Ted je to u odbornika a budu tam za 14000,- jenom za material. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pike Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Mám octavia 1,8T 20V a chci se zeptat, když nastartuji za studena tak jsou otáčky okolo 1100 a asi po dvou min. spadnou na 800 otáček.Ptal jsem se na to a řekli mi, že je to nějaký ekonom, který fouká vzduch do výfuku, existuje něco takového a nebo je to závada. Na přístr. desce se mi rozsvítila kontrolka elektronika motoru a už jsem s tím byl dvakrát na malém VAGU a tam mi to pokaždé ukázalo chybu řada válců jedna chudá směs. Víte prosím někdo co to znamená? Díky Vandal. Ty vyšší otáčky u studeného motoru jsou normální, je to kvůli rychlejšímu zahřátí katalyzátoru (zvýší se volnoběžné otáčky a sníží se úhel zážehu). Vzduch do výfuku? Ekonom? A to kde takhle radí? Napiš číslo té chyby, to vypadá možná na lambdu (17519?). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 (editace) Dnes jsem musel nast. klapku - dlouho drzela na 1200ot- skoro jako sytic No zakl. nast. a bylo vse ok. Ale stou chybkou teda nevim Editováno: 13. Březen 2007, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pike Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Dnes jsem musel nast. klapku - dlouho drzela na 1200ot- skoro jako sytic No zakl. nast. a bylo vse ok.Ale stou chybkou teda nevim Nepřizpůsobená klapka by držela vyšší volnoběh i při zahřátém motoru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.