dekom Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Čau lidi mám dotaz, Na oktě mi začaly vrzat přední tlumiče nejvíce to vrže při pomalé jízdě.Dá se stím něco udělat nebo to znamená že už pomalu odcházejí a kdyby se měnily tak nevíte na kolik to asi vyjde v neznačkovém servisu?Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PURE Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Čau lidi mám dotaz,Na oktě mi začaly vrzat přední tlumiče nejvíce to vrže při pomalé jízdě.Dá se stím něco udělat nebo to znamená že už pomalu odcházejí a kdyby se měnily tak nevíte na kolik to asi vyjde v neznačkovém servisu?Díky To nevrzou tlumice,ale silenbloky na prednim pricnem stabilizatoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dekom Vloženo 15. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 Diky za odpověd a co to pro mě znamená?Výměna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulda Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 Diky za odpověda co to pro mě znamená?Výměna? Pokud to jen vrže a neklepe stačí klouzek (mastek) , nebo mýdlová voda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PURE Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 Diky za odpověda co to pro mě znamená?Výměna? Vymen to,stoji to par penez.A mas po problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.