TiGeRZ Vloženo 20. Únor 2007 Autor Vloženo 20. Únor 2007 a proč vypojuješ remote?? kvůli vypínání zesilovače?Ten by se ti měl snad vypnout při vypnutí rádia ne?? alespoň mě to tak teda funguje ano ale volal som do firmy odkial som zosik kupoval a tam mi povedali ze nech za chodu radia skusim vypojit remote zo zosilovaca....ci to pukne a nepuklo to....ale ked ten remote vypojim az z radia za chodu vtedy to pukne asi v zosiku neni chyba.... Citovat
.Viki Vloženo 22. Únor 2007 Vloženo 22. Únor 2007 tak jak jsi to vyřešil?? dnes dorazili přední repra a tak jsem si psočítal průřez nap. kabelu na 35qmm - 256kč/m celkem pálka, Citovat
TiGeRZ Vloženo 23. Únor 2007 Autor Vloženo 23. Únor 2007 tak jak jsi to vyřešil?? dnes dorazili přední repra a tak jsem si psočítal průřez nap. kabelu na 35qmm - 256kč/m celkem pálka, zosik siel na reklamacku tak uvidim Citovat
.Viki Vloženo 15. Březen 2007 Vloženo 15. Březen 2007 tak akorát doplním původní otázku tohoto příspěvku, celkem mi stačilo maximálně 5m napájecího kabelu, taženo kolem spolujezdce až do kufru Citovat
TiGeRZ Vloženo 16. Březen 2007 Autor Vloženo 16. Březen 2007 tak akorát doplním původní otázku tohoto příspěvku, celkem mi stačilo maximálně 5m napájecího kabelu, taženo kolem spolujezdce až do kufru 5m mne bolo malo.....cca 7m Citovat
TiGeRZ Vloženo 24. Březen 2007 Autor Vloženo 24. Březen 2007 to máš tu fabii asi nějakou delší asi ano Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.