Únor 19, 200718 r Já obecně nechápu vkus lidí, kteří si libují v jakýchkoli imitacích (horších či lepších) kvalitních materiálů, ať už se jedná o dřevo, kamen a já nevím co ještě. A netýká se to jen auta, ale bytů... nechápu mramorový folie, rádobykamen desky do kuchyně, imitace dlaždiček a pod. A v autě to platí dvojnásob, když je něco plastové, tak má být přiznaný plast... jsou jen kvalitnější a měně kvalitní povrchové úpravy a za kvalitní nevedím důvod se stydět...
Únor 19, 200718 r Autor Co se líbí jinému se nemusí líbit tobě a naopak. Tak už to asi bude a ty to nezměníš. Zkus to překousnout
Únor 19, 200718 r pozor at nikoho neurazíte mmohli byste dostat varování znas vetu: opakovany ftip neni ftipem? jinac podekuj nasi firemni poste za trest ze sem to tam dal uz v sobotu zavreli a otevrou ve stredu takze to odejde nejdrif ve stredu...hajzli...a to mi to ani nereki v tu sobotu
Únor 19, 200718 r Autor Urazil by se jen hloupý člověk. Sranda je pro všechny. Začínám vystřihovat berušky. Teď už stříhám černé tečky na křídla
Únor 19, 200718 r Zatím nikde nemůžu sehnat karbonovou samolepku . Všude nabízejí jen fólie. hele... tady kamarad ma nejaky karbonovy polepy ............ http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...=0entry393729
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.