Publikováno Únor 17, 200718 r Chtěl sem se jenom zeptat zda nekdo nemá na Koktě 1 daný zrcátka z 2(prý to pasuje,až na ty příruby.Ty sou prý trochu jiný) Dík Po případě Pls foto.
Únor 17, 200718 r mam dojem ze mike 53 z OC s tim neco uz tvoril, ale jak to dopadlo nevim, osobne bych na kulatou octu nedal hranaty zrcadla ale kazdeho vecicka
Únor 19, 200718 r Já už jsem na O1 viděl zrcátka z O2. Stál jsem u přechodu a pouštěla mne Oktávečka se zrcátkama z "dvojky". Mě se to taky líbí. Šel bych do nich - líbí se mi blikny v zrcátkách. Až seženu víc informací tak se to chystám taky přehodit.
Únor 19, 200718 r a nebo je tam necháš, blikátek není nikdy dost. A šup sem s těma fotkama, jak to vypadá. Už se těším.
Únor 19, 200718 r Tak dej potom foto jak si zakryl puvodní blinkry je zalakujes do bervy a je to no Nebo by taky šlo sehnat tu záslepku jako má superb, abys to nemusel zadělávat. Jinak tohle téma už tu jednou bylo a někdo tu sliboval fokty tak čekáme
Únor 19, 200718 r Autor Někde jsem se díval po cenách špíglů,a na O2 stály 1500.- jako na O1.Tak sem začal uvažovat o možnosti výměny.
Únor 19, 200718 r A šly by jen přehodit ty trojuhelníky kterými to drží na dveřích? Aby se nemusela dělat jiná regulace, protože pochybuji že budou pasovat uplně stejně! Upraveno Únor 19, 200718 r od Octavinek
Únor 20, 200718 r Potvrzuji kompatibilitu. Vcera jsem byl u Alesia a rikal,ze to jde,ze se musi prej pehodit celej tan cernej plast s tim kloubem ze staryho na novy,ale ze je s tim srani
Únor 20, 200718 r Na zrcátkách OII obdivuju jednak blinkry, tak hlavně osvětlení boků auta už před otevřením dveří, třebas když je okolo nějaké to bahýnko nebo kaluž v noci, to je bomba kéž by to šlo nějak dodělat na zrcátka OI, myslim, že zrcátka z OII se na OI moc nehodí ...
Únor 21, 200718 r pokud by byla nějaká fotka O1 se zrcátkama O2, bylo by to good No bohužel jich takových zatím na silnicích moc nejezdí. Snad se najde nějaký šikula, co to umí s počítačem a udělá nám tady takovou malou fotomontáž. Když jsem viděl, jaký dělají někteří borci virtuální tuningy, tak zrcátka by asi neměli být takový problém.
Březen 3, 200718 r A co třeba zrcadla s blinkrem z passata-nevím, jestli by šly přehodit trojuhelníky.... Možná se dávaly časem i na superby...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.