vwberni Vloženo 20. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2010 Cau,prosím vás pěkně. Mam OII RS 2006, v ni navigaci columbus, předtím tam bylo obyč rádio.Clumbus mi vybíjí baterku, ve znojmě není asi nikdo kdo by byl schopný to vyřešit včetně škodovky. Dnes jsem to tam měl, provedli nakodovani ale vybiji porad. Udajne je potreba jakysi gateway, ale ja samozrejme nevim co presne kde koupit. Existuje někdo na jižní moravě kdo by byl schopný a ochotny mi pomoci tento problem dotahnout dokonce? dekuji za odpoved. ahoj jj potrebujes novy gateway nebo zkovou navi cily navi ma na konci pismeno Z. gateway staci z novejsich v zadade na konci pismena AA a vys . Da se koupit i zde na klubu treba od Jenda T4 posle na dobirku . na morave je myslim Milan 608 837 730 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 21. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2010 Budou spolu komunikovat Columbus a HF Nokia 616?? Mně to nejede. Předtím byla napojená na Nexus a šlo to bezproblémově.. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 21. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2010 (editace) jestli tou "komunikací" myslíš zeslabení zvuku při telefonování, pak je odpověď ano Columbus a nexus mají TEL.MUTE na jiném pinu Columbus ho má v malé zelené svorkovnici pin10 Nexus ve velké černé pin 12 většinou to je žlutý vodič stačí se podívat na obrázky na plechovém krytu navigací Editováno: 21. Říjen 2010, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 22. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2010 Díky za odpověď.. Nejde jen o ztlumení, ale aby mi columbus pustil hovor do repro.. Ani nevím, jestli je teď ta hf zapojená?? Jediné, co není zapojeno jsou dva drátky, které se dají napíchnout na piny, ale jestli je to ta hf, to nevím.. Kam bych je měl tedy zapojit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 22. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2010 máš zapojený piny tel r- a tel r+? pokud ne tak je připoj tam.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 22. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2010 'Petta' Jestli můžeš, tak ty dva drátky a svorkovnici za rádiem vyfoť. Pokud bylo HF funkční na Nexusu, tak by mělo být i na Columbusu po přepojení TEL.MUTE. Budeš potřebovat pin 000 979 009 E. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 23. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2010 Děkuju za pomoc. Tel mute přepojeno a hf běží, jako předtím..Díky. Josko, napiš mi prosím do sz, co všechno umíš.. Jedná se hlavně o předělání OII na facelift.. Budu potřebovat nějaké věci zapojit.-..- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 23. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2010 (editace) EU West 7*88 a jede se dál.... Editováno: 23. Říjen 2010, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwberni Vloženo 24. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2010 (editace) EU West 7*88 a jede se dál.... jaky jsou posledni mapy mam west 6,1 - kde bude uz prazsky okruh ? east 4 ? dik Editováno: 24. Říjen 2010, autor: vwberni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 24. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2010 Mam tiez mapy 7 ale nic moc. Vsetko po starom. Keby ta mapa bola stara asi 5 rokov. Ziadne zmeny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 24. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2010 (editace) podle mě máš fake v7 v7 vychází až teď Editováno: 24. Říjen 2010, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapitola Vloženo 24. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2010 Myslim, ze sla sehnat uz pred cca 2 mesici nejaka mozna ne uplne finalni verze, rad to porovnam az se dostanu, k te verzi o niz pisete, ale formalne se jedna o stejnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 26. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2010 No neviem či fake. Nemozem to zistit lebo nemam aktivovane serv. menu ale poslal mi to kamos co robi s navi a mapami tak neviem. Ale slovensko je odveci. Este tu su aj stare rych. limity 60 km/h v obci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 26. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2010 Aj ja už mám V7 od dôveryhodného zdroja a zdá sa mi, že niektoré cesty tam pribudli (napr. úsek diaľnice pred a za tunelom Bôrik pri Svite, tunel samotný s priľahlým úsekom tam už ale nie je. Ten rýchlostný limit som si popravde ani nevšimol, či je ešte stále 60. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik3 Vloženo 27. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 no jo, ale musí mít aktivované servisní menu.. pokud nemá, tak pouze při startu navi ahoj, ja by som sa chcel spýtať ako aktivujem servis menu vo vagu ? Vieš mi poradiť ? ďAKUJEM Patrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwberni Vloženo 27. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 ahoj, ja by som sa chcel spýtať ako aktivujem servis menu vo vagu ? Vieš mi poradiť ? ďAKUJEM Patrik tusim kanal 50 aktivovat pak se drzi setup nekolik vterin asi 15 a naskoci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 27. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 (editace) Aj ja už mám V7 od dôveryhodného zdroja a zdá sa mi, že niektoré cesty tam pribudli (napr. úsek diaľnice pred a za tunelom Bôrik pri Svite, tunel samotný s priľahlým úsekom tam už ale nie je. Ten rýchlostný limit som si popravde ani nevšimol, či je ešte stále 60. Isiel som z PO do KE do Qaltu a ta nova cesta ci most co je spravena smerom do mesta tak tam vobec neni. Ja ked este pockam az to bude oficialne a potom to poriesim este raz. Skus tu cestu, ak tam bude tak asi mas nove V7 mapy. Aj vyjazd na dialnicu z PO smerom na PP neni. Editováno: 27. Říjen 2010, autor: XXX TOMCAT XXX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 27. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 Nový okruh kolem Prahy tam je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 29. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2010 Poprosím vás mám Bluetoth Premium a RNS 510 a prosím o radu jak aktivovat SMS a s jakym typem BT to funguje a jake je kodovani? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 29. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2010 (editace) Potřebuješ 3C8 jednotku, faceliftové budíky (nebo jednotku HF spářit v autě které FL budíky má) a připojit mobil pomocí rSAP. Na Columbusu se SMS objeví. Není potřeba nic kódovat. Jen soft musí v navi být nový, tuším že to jde od 266x. V případě připojení přes bez rSAP SMS na navi nejdou. 3C8 jednotku mám na prodej... Editováno: 29. Říjen 2010, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 30. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2010 Potřebuješ 3C8 jednotku, faceliftové budíky (nebo jednotku HF spářit v autě které FL budíky má) a připojit mobil pomocí rSAP. Na Columbusu se SMS objeví. Není potřeba nic kódovat. Jen soft musí v navi být nový, tuším že to jde od 266x. V případě připojení přes bez rSAP SMS na navi nejdou. 3C8 jednotku mám na prodej... Mám předface O2 mam tam jednotku tusim 3Nxxxxxxx a funguje mi na maxidot.Takze kdyz dam 3C8 tak to nepujde?Protoze nemam face? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 30. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2010 přesně tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 30. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2010 Isiel som z PO do KE do Qaltu a ta nova cesta ci most co je spravena smerom do mesta tak tam vobec neni. Ja ked este pockam az to bude oficialne a potom to poriesim este raz. Skus tu cestu, ak tam bude tak asi mas nove V7 mapy. Aj vyjazd na dialnicu z PO smerom na PP neni. Ty si z KE alebo PO? Na tie mosty sa pozriem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 30. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2010 (editace) Mám předface O2 mam tam jednotku tusim 3Nxxxxxxx a funguje mi na maxidot.Takze kdyz dam 3C8 tak to nepujde?Protoze nemam face? Jen pro upřesnění. Máš jednotku 5N0. 3C8 jednotka nezobrazuje na předface maxidot. Musel bys jednotku spojit s telefonem ve face autě a pak ji dát do svého. Nepůjde ovládat přes maxidot, ale jen přes Columbus. Při připojení přes rSAP se budeš muset pokoždé zadávat PIN, protože na navi nejde uložit. Řešením je vypnout dotazování na PIN. Při připojení přes HFP se na PIN neptá. Jinak na navi jdou SMS psát, zobrazovat a dokonce je navi umí i přečíst. Editováno: 30. Říjen 2010, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdena_VM Vloženo 30. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2010 Tohle mi jde od začátku ... zadal jsem kód na spárování s bluetooth a tel.seznam se mi v Columbusu objevil ... Ahoj, prosim vyresil jste jiz nekdo synchronizaci telefonniho seznamu v Android Samsung Galaxy S s RNS510? Připojeni probehlo bez problemu, z telefonu jde volat, ale pri pokusu zasynchronizovat telefonni seznam dostanu hlasku " synchronizace nema opravnei". Predem diky za radu. FraZi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.