Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
A jak to teda funguje?Když si například nechám namontovat Columbuse tak mám při couvání k dispozoci jen ten pípak a nikde se nezobrazuje vzdálenost?Nebo se něco zobrazuje třeba na maxidotu?

ja bych chtel zobrazovani uz protoze mam rad kdyz uz tam neco mam abych to 100% vyuzil

mate nekdo tu covaci kameru

=

Vloženo

Nemáte někdo tušení, když už se konečně Columbus objeví i v katalogu příslušenství, aby se dal objednat například přes autorizovaný servis? Chtěl bych ho do své OII, ale prostě ho potřebuju s papírama a zatím mě jiná možnost než servis prostě nenapadla. Nebo znáte nějaké řešení?

Vloženo

Zdravim, mam problem kdyz tam hodim SD kartu tak mi to napise chyba na karte! (nebo neco podobnyho). Nevite nekdo co s tim? Zkousel jsem hama 512MB. Taky jsem ji formatoval, ale porad nic.

Vloženo
Tak číslo toho TV tuneru by mělo být 7L6 919 148

Verze SW: 120

Kódování: 11

Myslím, že pro Octavii se s TV Tunerem nepočítá, jen do Superba a do nového SUV. Na druhou stranu, co jde do Superba, tak půjde i do Octavie. kol117

mel by ho mit alesio

Vloženo
Tak číslo toho TV tuneru by mělo být 7L6 919 148

Verze SW: 120

Kódování: 11

Myslím, že pro Octavii se s TV Tunerem nepočítá, jen do Superba a do nového SUV. Na druhou stranu, co jde do Superba, tak půjde i do Octavie. kol117

Vis cenu?

Vloženo
ja mam original tv hybrid tuner na 510 v tourane, funguje bez problemov aj s firmware 1020, idu aj oba A/V vstupy, mozem zabezpecit

Mas ho tam z vyroby nebo dokoupenej? ;)

Vloženo
Diamant - kámíku, tak jsem to zkoušel, dokoce aji u kamaráda - postup zapnu navi a hned ještě při načítání podržím SETUP a po 10sekundách se objeví menu - FM AM a třetí položka myslím DB. To jest vše.

Dělám vše dobře?

Navigace musí být před tímto postupem delší dobu vypnutá, nesmí být v pohotovostním stavu. Udělej to, hned když přijdeš do auta, ještě než zapneš klíček.

Vloženo

samozrejme, ved som pisal, ze to je original :) v menu ti pribudne tv, v tv tuneri mas 2x A/V vstup ako u predchadazucich verziach, ma inak robene ant vstupy, su iba 2 namiesto 4 ako u tv pre MFD2 a je tam DVB a analog TV v jednom pristroji, mozem odfitit alebo urobit video ak nezabudnem niekedy

Vloženo
Tak už mám také zapojeno, funguje na jedničku, jen jsem měl trochu problémy s jedním z konektorů na svorkovnici a pak také s místem pro adaptér, ale už vše O.K. Thanks Grygy :palec2: :palec2: :palec2:

V čem byl problém a jak si to vyřešil? Myslím ten konektor a to umístění toho adaptéru.

Vloženo
Už někdo z vás řešil mapy, kde je sehnat, kromě Servisu.

Jo mam nejaky, ale bohuzel zatim jsem nevyzkousel. VW DVD Navigation Europe West V2 Navteq Siemens

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...