Březen 23, 200817 r A jak to teda funguje?Když si například nechám namontovat Columbuse tak mám při couvání k dispozoci jen ten pípak a nikde se nezobrazuje vzdálenost?Nebo se něco zobrazuje třeba na maxidotu? ja bych chtel zobrazovani uz protoze mam rad kdyz uz tam neco mam abych to 100% vyuzil mate nekdo tu covaci kameru =
Březen 24, 200817 r Nemáte někdo tušení, když už se konečně Columbus objeví i v katalogu příslušenství, aby se dal objednat například přes autorizovaný servis? Chtěl bych ho do své OII, ale prostě ho potřebuju s papírama a zatím mě jiná možnost než servis prostě nenapadla. Nebo znáte nějaké řešení?
Březen 27, 200817 r Zdravim, mam problem kdyz tam hodim SD kartu tak mi to napise chyba na karte! (nebo neco podobnyho). Nevite nekdo co s tim? Zkousel jsem hama 512MB. Taky jsem ji formatoval, ale porad nic.
Březen 28, 200817 r Tak číslo toho TV tuneru by mělo být 7L6 919 148Verze SW: 120 Kódování: 11 Myslím, že pro Octavii se s TV Tunerem nepočítá, jen do Superba a do nového SUV. Na druhou stranu, co jde do Superba, tak půjde i do Octavie. mel by ho mit alesio
Březen 28, 200817 r Tak číslo toho TV tuneru by mělo být 7L6 919 148Verze SW: 120 Kódování: 11 Myslím, že pro Octavii se s TV Tunerem nepočítá, jen do Superba a do nového SUV. Na druhou stranu, co jde do Superba, tak půjde i do Octavie. Vis cenu?
Březen 29, 200817 r ja mam original tv hybrid tuner na 510 v tourane, funguje bez problemov aj s firmware 1020, idu aj oba A/V vstupy, mozem zabezpecit
Březen 29, 200817 r ja mam original tv hybrid tuner na 510 v tourane, funguje bez problemov aj s firmware 1020, idu aj oba A/V vstupy, mozem zabezpecit Mas ho tam z vyroby nebo dokoupenej?
Duben 1, 200817 r bez kabelaze, tu som mal z predchadzajucej mfd2 s tv tunerom Upraveno Duben 19, 200817 r od otam
Duben 1, 200817 r 10 000 Sk bez kabelaze, tu som mal z predchadzajucej mfd2 s tv tunerom A funguje ti to s navigaci (trinaxem) pres dotykovej display?
Duben 1, 200817 r zkus se podivat sem http://www.dobry-obchod.sk/produkt/detail/...-oem-tv-tuneru/ http://aukro.cz/item339867740_adapter_a_v_...3_vw_skoda.html
Duben 2, 200817 r Tak tohle vůbec problém neřeší, to jsou vstupy do navigace. výstup je bohužel zablokovaný a zatím to nikdo neumí zprovoznit.
Duben 2, 200817 r Diamant - kámíku, tak jsem to zkoušel, dokoce aji u kamaráda - postup zapnu navi a hned ještě při načítání podržím SETUP a po 10sekundách se objeví menu - FM AM a třetí položka myslím DB. To jest vše. Dělám vše dobře? Navigace musí být před tímto postupem delší dobu vypnutá, nesmí být v pohotovostním stavu. Udělej to, hned když přijdeš do auta, ještě než zapneš klíček.
Duben 2, 200817 r samozrejme, ved som pisal, ze to je original v menu ti pribudne tv, v tv tuneri mas 2x A/V vstup ako u predchadazucich verziach, ma inak robene ant vstupy, su iba 2 namiesto 4 ako u tv pre MFD2 a je tam DVB a analog TV v jednom pristroji, mozem odfitit alebo urobit video ak nezabudnem niekedy
Duben 4, 200817 r Tak už mám také zapojeno, funguje na jedničku, jen jsem měl trochu problémy s jedním z konektorů na svorkovnici a pak také s místem pro adaptér, ale už vše O.K. Thanks Grygy :palec2: V čem byl problém a jak si to vyřešil? Myslím ten konektor a to umístění toho adaptéru.
Duben 4, 200817 r Už někdo z vás řešil mapy, kde je sehnat, kromě Servisu. Jo mam nejaky, ale bohuzel zatim jsem nevyzkousel. VW DVD Navigation Europe West V2 Navteq Siemens
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.