TomasB Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 Chvilku jsem přemýšlel, jestli to dát sem nebo do bazaru. Pak sem si řekl, že to sem nedávám kvůli tomu, že bych to chtěl prodat, ale že je to spíše taková zajímavost, tak to dávám sem. Nemám s tím nic společného, jen je to podle mně zajímavé. Hlavně fotky. http://www.audi-club.cz/forum.php?prispevek=18300 http://www.audi-club.cz/forum.php?prispevek=18707 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 Krása. Rok 83, tempomat, ABS ... U nás byla S120 s plnou vybavou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 Chtel bych se v tom alespon povozit Opravdu krasne auto! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Krása. Rok 83, tempomat, ABS ... U nás byla S120 s plnou vybavou A ta plná výbava u Š120 znamenala samonavíjecí pásy vpředu a opěrky hlavy na předních sedadlech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 Chtel bych se v tom alespon povozit Opravdu krasne auto! Ja už jel v jaguarku někdy z 60 let - heč . Jaguar E-Type - prostě bomba zažitek. 12valcu, něco kolem 6l obsah, dvoumistný - povozil mě asi pul hodinky a bylo to užasne. Je opravdu neuvěřitelné jak auta z těch let byly už vybavené a na jaké úrovni byla jejich technika. Všem doporučuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthes Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 Krása. Rok 83, tempomat, ABS ... U nás byla S120 s plnou vybavou A ta plná výbava u Š120 znamenala samonavíjecí pásy vpředu a opěrky hlavy na předních sedadlech Bohuzel no, zasrany komunisti, co dodat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.