framfield Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 mam taky problem, ze pri zapnuti stretavaciek sa mi zapne aj zadna hmlovka. aj fyzicky a aj my to signalizuje na pristrojovke. nestretol sa niekto uz s takym problem a vedel poradit co s tym mozem robit? sposob, vytiahnut ziarovku zo zadnej hmlovky som uz skusal, ale to nie je ono a radsej by som nasiel sposob ako to dat do poriadku. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 někdo už to sem myslím psal byla to špatná kostra v kufru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
framfield Vloženo 20. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 nepodarilo sa mi tu nikde najst prispevok, ktory by sa tim zaoberal. som dost lajk a na aute sa viac vozim ako sa ho snazim opravovat (moc som to este ani nepotreboval). znamena ta spatna kostra nieco, co by sa dalo odstranit aj doma? ako na to. samozrejme viem, co znamena spatna kostra, ale netusim kde a ako to mam v tom kufre najst. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
framfield Vloženo 21. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 odfotil som tu splet kablov co mam pri lavom zadnom svetle, kde by mala byt aj kostra. nejako sa mi to tam nezda, hlavne s tym jednym hnedym kablom, co je rozdeleny a jedna cast z neho je ukostrena a druha iba tak trci volne. mozno, ze tam niekde by mohol byt problem. fotka je tu: nemohol by niekto odfotit svoje kabliky, aby som to vedel porovnat. mam octavku s riadenim na pravej strane, takze to kludne na nasix octavkax moze byt aj pri opacnom svetle. diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 chtělo by to asi propájet (pod tou sponou) jinak to nevypadá zas tak zle, zkus ještě povolit a dotáhnout ten kostřící šroub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 ak to nebude tou kostrou, skus zistit preco mas +12V na vodici co vedie k hmlovke. je to pomerne jednoduche zapojenie, tak by to nemal byt problem odsledovat. kludne by to mohlo byt aj v spinaci... podla fotky to tam mas nejake bastlene, mas nadpajane vodice co idu k svetlu ci co? inak svetlo ma vsetky ziarovky ukostrene do jednoho bodu a ziarovna sa rozsvecuje privedenim kladneho napatia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
framfield Vloženo 21. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 tak som to porovnal s fotkami kamosovej octavky, co mi dnes poslal. tu svorku som vyhodil a dal som tam elektrikarsku cokoladku. takze teraz mam hnedy kablik (kostra, aspon myslim) vedeny z jedneho a z druheho svetla do cokoladky a na to napojeny kablik, ktory vedie na ten srob. zial, okrem toho, ze to teraz vypada lepsie a usporiadanejsie som iny rozdiel nezistil. vsimol som si ale, ze ked sa velmi jemne hram so spinacom svetiel, tak to sem tam aj funguje. teda takmer, pretoze skor sa mi vypne zadna hmlovka, ked spinac povytiahnem do prvej polohy, co by podla mna malo byt prave zapnutie tej hmlovky. nebude to predsa len v tom spinaci? nie je nejaky navod ako sa to rozobera? nie ze by som sa velmi tesil na to co tam uvidim a vedel aj co to tam vlastne je, ale uz aspon skontrolovat privodne kabliky by som snad zvladol a mozno tam nieco najdem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 to rozobratie spinaca najdes tu na fore niekde v prispevkoch o zmene podsvietenia. je to tam pekne nafotene aj s pokecom. prva poloha spinaca su predne hmlovky, druha poloha zadne. predpokladam ze tym pohybom sa to rozpoji a preto to zhasne, prever ten spinac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 tu som ti to nasiel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
framfield Vloženo 21. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 tak sa mi to podarilo vybrat, teraz musim studovat dalej ako to rozobrat. pravdupovediac som cakal cosi uplne ine. mam taky pocit, ze ani po rozobrati na tomto vela asi nezistim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
framfield Vloženo 21. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 zial ani po rozobrani som na nic neprisiel, tak som to zlozil a dal naspat a samo sa to tiez nevyriesilo. tak uz fakt neviem co s tym, kupovat nove, ked ani neviem, kde je presne xyba sa mi nece Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 (editace) zial ani po rozobrani som na nic neprisiel, tak som to zlozil a dal naspat a samo sa to tiez nevyriesilo. tak uz fakt neviem co s tym, kupovat nove, ked ani neviem, kde je presne xyba sa mi nece premeraj funkcnost vybrateho spinaca. tak mozes vylucit chybu v nom. pri zapnutej zadnej hmlovke sa prepoji pin 2 s pinom 9 - octavia facelift dalsi krok, vytiahni pin 9 zapoj konektor na prepinac a ked ti to bude stale svietit, tak sa ti tam dostava napatie niekde po ceste k ziarovke. Editováno: 21. Únor 2007, autor: Tunak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
framfield Vloženo 21. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 nemam k tomu vybavenie, takze budem musiet nejake najskor objednat, pockat kym pride a potom skusat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 nemam k tomu vybavenie, takze budem musiet nejake najskor objednat, pockat kym pride a potom skusat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
framfield Vloženo 21. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 no jo, toto nie je moj obor a keby som necel svoju octavku predat, tak s tymto a ete dalsim drobnym problemom (potrebujem aj novy switch na ovladanie spatakov) kludne a veselo jazdim dalsix 5 rokov. moje doterajsie riesenie problemu bolo vytiahnutie ziarovky a ked mi uz isla na nervy aj signalizacia na pristrojovke, tak vytiahnutie poistky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lackoslav Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 Pre laika je ťažké nájsť chybu, chápem. Nový vypínač nekupuj, proste si požičaj od kamaráta komplet spínač (vybrať ho už vieš) a vyskúšaj. Ak chyba nebude v ňom, tak ti isto helpne najký kamarát. Vždy sa nájde dobrá duša. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 Pre laika je ťažké nájsť chybu, chápem. Nový vypínač nekupuj, proste si požičaj od kamaráta komplet spínač (vybrať ho už vieš) a vyskúšaj. Ak chyba nebude v ňom, tak ti isto helpne najký kamarát. Vždy sa nájde dobrá duša. jasne, ale ked sa pyta na radu, tak som predpokladal ze bude schopny pomocou "ovladania na dialku" nieco s tym spravit. takto sa neda povedat vymen suciastku XY a uz ti to pojde. holt niekde je pes zakopany ... cele je to len o dratoch, konektoroch, spinaci a ziarovke. z elektrickeho hladiska je to prkotina ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 no jo, toto nie je moj obor a keby som necel svoju octavku predat, tak s tymto a ete dalsim drobnym problemom (potrebujem aj novy switch na ovladanie spatakov) kludne a veselo jazdim dalsix 5 rokov. moje doterajsie riesenie problemu bolo vytiahnutie ziarovky a ked mi uz isla na nervy aj signalizacia na pristrojovke, tak vytiahnutie poistky. ale ved takato drobnost nemoze vadit v predaji auta. proste dostanes za nu o par libier menej a je to vybavene. ved predavas ojazdene auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.