rtg61 Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 zajed do servisu s lednicama, dofouknou ti to za 200 a klimujes dal ) Kurva do píče vysrala se klíma a v neděli jedu 800km do Mnichova a z5. Kurva se v tom autě poseru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 Kurva do píče vysrala se klíma a v neděli jedu 800km do Mnichova a z5. Kurva se v tom autě poseru. Mas mit poradny auto a ne toho dechtaka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krupica Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 Spičenci mali.... Mame pod nami maleho suseda co ma fajnych kretenov kamaratov, minuly tyzden pokreslili chujovinami vytah, vcera idem z metra s nakupom, chlapec mi podrzi dvere tak sa podakujem a cumim, hadica z hydrantu vytahana po chodbe. Tak nasranym tonom na nich "To už bolo chlapci že?" a oni uprimni ako v Obecnej skole ze jasne.... tak som si nieco nasrane zasomral popod nos. A siel... Za dve hodky idem autom, kamarat vystupi a ze hele aku jebu mam, pozeram a asi ti mali bastardi mi to potiahli klucom alebo mincou od predneho svetla pekne cez setky plechy az po zadny naraznik.... Je to tmavoseda farba tak to tam vidno celkom dost.... vymrdanci, skoda ze som ich nevidel .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 Spičenci mali.... Mame pod nami maleho suseda co ma fajnych kretenov kamaratov, minuly tyzden pokreslili chujovinami vytah, vcera idem z metra s nakupom, chlapec mi podrzi dvere tak sa podakujem a cumim, hadica z hydrantu vytahana po chodbe. Tak nasranym tonom na nich "To už bolo chlapci že?" a oni uprimni ako v Obecnej skole ze jasne.... tak som si nieco nasrane zasomral popod nos. A siel...Za dve hodky idem autom, kamarat vystupi a ze hele aku jebu mam, pozeram a asi ti mali bastardi mi to potiahli klucom alebo mincou od predneho svetla pekne cez setky plechy az po zadny naraznik.... Je to tmavoseda farba tak to tam vidno celkom dost.... vymrdanci, skoda ze som ich nevidel .... kurwy jedny sikmooké Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 to by mě teda fakt zajímalo jakej smysl má oprava D11 ve směru z Prahy, kromě zdržení provozu teda, v podstatě zase záplatování, to vopravdu nemá chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 to by mě teda fakt zajímalo jakej smysl má oprava D11 ve směru z Prahy, kromě zdržení provozu teda, v podstatě zase záplatování, to vopravdu nemá chybu to mi o tom říkej, včera skoro 3 hodiny cesta z Pardubic do Prahy. Se tam vymlely 2 náklaďáky, tak to stálo. A večer už jsem jel po tom zrekonstruovaným, tak jsem si říkal "paráda, bude to super svezení" a ono hovno velebnosti, jen vždycky pár metrů, ale na opravu si zabrali asi 15km dálnice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 přesně, někoho bych s chutí nakopal 20cm pod konec páteře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 tak jsem byl dneska zase na mrtvici. Dával jsem ráno Mondeo do servisu a vzal jsem si na těch pár km ke klientovi Octu. Když jsem při telefonování obcházel kolem auta, tak jsem myslel, že to se mnou šlehne. Na straně u spolujezdce přes od disku přes blatník až na dveře sedřene a promáčknuté. Evidentně gumou z nárazníku. Kurva, já bych vraždil. Za letošek už LZ blatník, LP blatník a teď i PP blatník, poklice(ještě jsem nepřezul na letní) a dveře! Tak kurva nevím, kde s tím žena parkuje, vedle jakejch čuráků. To není normální, jezdím leta a nikdy jsem nikomu nic neodřel, neobouchal a mně furt někdo ojebává. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 Kurva posraný banky co jim v 21století tak dlouho trvá při platbě přez internet do jiné banky???? Čuráci nás akorád furt ojebávají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 Krást je špatné... Tak ted sem se vodvázal jak cyp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 Ty vole si jim to nandal. Málem mi praskl monitor když jsem to četl. Uplně se z toho červenám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 Ty vole si jim to nandal. Málem mi praskl monitor když jsem to četl. Uplně se z toho červenám Sem si s Tebou chtel v hospode taky zazpivat a Davon nam to zase promazal..Ale ja bych zkusil tuhle.. Bilej jezdec jede tmou,bilej mec ma nad hlavou... lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 Martyp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 Co je to za zmrda ten Davon, ze si dovoluje Vam mazat dandu Landu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 (editace) Co je to za zmrda ten Davon, ze si dovoluje Vam mazat dandu Landu? jasně dáme mu dodržky . Smazal i Gipsiho je to nějaký rasista A to se nedělá Martyp Tak tohle mě taky napadlo V hospodě dobrý, ale ten výčepní (Davon) je nějakej divnej Editováno: 28. Květen 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 Co je to za zmrda ten Davon, ze si dovoluje Vam mazat dandu Landu? Tak ja bych ho nemlatil,ale tak doufejme,ze to neprobere jeste tady.. lol jasně dáme mu dodržky . Smazal i Gipsiho je to nějaký rasista A to se nedělá Martyp Tak tohle mě taky napadlo V hospodě dobrý, ale ten výčepní (Davon) je nějakej divnej Cjece,ze smazal Gipsiho,to me nejak vuuubec nevadi.. A stejne nejlepsi je refren.. Bilej jezdec,bila tvar,........ Von si s nam Davon jeste v Doksech zazpiva.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 Tak sem si ted ty orliky cele pustil a je to proste narez !!! Bejt koncert tak hned du, ac vim ze to se nikdy nestane. Jinak neni to Bilej jezdec, bila tvar, .... ale Bílej jezdec, bílá zář, bílej den a bílá tvář ... nadherna pisnicka ma prvni co sem poslouchal od Orlikuuuu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 Tak sem si ted ty orliky cele pustil a je to proste narez !!! Bejt koncert tak hned du, ac vim ze to se nikdy nestane. Jinak neni to Bilej jezdec, bila tvar, .... ale Bílej jezdec, bílá zář, bílej den a bílá tvář ... nadherna pisnicka ma prvni co sem poslouchal od Orlikuuuu Jj pravda..ja to dlouho neslysel a laboroval jsem,jestli je nejdriv zar a pak tvar.. Tak sem to vylaboroval spatne.. Asi si to taky ted cestou pustim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 Nejlepší je Pivečko. Pivečko pijem a vesele žijem. Desítku, dvanáctku tu do sebe lijem. Starý i mladý sme káááámarááádi, když u stolku nad pivem, máme se rádi. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 Orliky mam v MP3 prehravaci neustale, nejvice mastej kdyz jdu cvicit. Mel by jsi je ve fitku zkusit Marty! Kurva! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 Martyp chodí do fitka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 Orliky mam v MP3 prehravaci neustale, nejvice mastej kdyz jdu cvicit. Mel by jsi je ve fitku zkusit Marty! Kurva! Jj vim,tahle hudba v posilce funguje..Kdyz jsem jeste tak pred rokem a pul jezdival cvicit jinam,tak tam nehralo nic jinyho.. Je to na to supr hudba.. Mustafa: No,na pokec.. A na kaficko... lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 Ja chodim taky na pokec a hlavne na pokuk na nejaky steknicky z okna do virivky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 doprdele kua se na to vyse*u zas budu někdy organizovat nějakej odjezd na sraz! půlka lidí nejede a zbytek si dělá co chce a jedou si sami... navíc se mě každej ptá co si jako má vzít s sebou - jak malý děti když je chystáte na školní výlet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 (editace) Takže batoh a řizky z domova..... jen se pořádně najezte, máte na to celý dopolodne :D Editováno: 29. Květen 2008, autor: Janina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.