Martyp Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 (editace) Kurva!!!Zmrdi posrany corkarsky..Buzici!!! Vcera nejaky kurvy chtely mlady ukrast auto... Zmrdi..Za bilyho dne.. Editováno: 24. Červen 2008, autor: Martyp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 Martyp: a co zku*vili??? snad se žluťáskovi nic nestalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 Kurva!!!Zmrdi posrany corkarsky..Buzici!!!Vcera nejaky kurvy chtely mlady ukrast auto... Zmrdi..Za bilyho dne.. Psat veci jako "Sekat jim ruce" apod, Ti nepomuze, stejne jako nam... Opravdu zacinam se cim dal tim vic bat o auto...i kdyz u nas to zase tak moc hrozny neni....tuk-tuk-tuk na drevo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 Dakie: Klasika,zamek a spinacka na prach.. Vic toho nastesti zmrdi nestihli.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras77 Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Psat veci jako "Sekat jim ruce" apod, Ti nepomuze, stejne jako nam... Opravdu zacinam se cim dal tim vic bat o auto...i kdyz u nas to zase tak moc hrozny neni....tuk-tuk-tuk na drevo... Má se ťukat na něco, co nehoří..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 zas*anej debilní zaměstnavatel mi nechce schválit dovolenou když končím ve firmě dop*dele se na to vyse*u fakt! je to pi*us člověk pro něj dělá první poslední a pak se takhle odvděčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Dakie: tak ti tu dovolenou bude muset proplatit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Bobajz má pravdu, tu dovolenou by ti měl proplatit, a dle mého názoru by bylo lepší kdyby tě uvolnil, aby jsi se mohl v klidu připravit na ten super srazík co bude...doufam že přijedeš ve smokingu jako prezident srazu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 při odchodu z minulého zaměstnání jsem měl asi 10 dnů dovolený a nebyla ji možnost vybrat (moc práce a problémy se zastupitelností). Dvouměsíčku jsem taky dodržel. V poslední vejplatě dovču normál proplatili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 Pokud ti neumožní dobrat si dovču, tak by ti jí měl proplatit. Já když odcházel ze zaměstnání tak jsem měl 35 dní dovči a dodržel jsem 2 měsíční lhůtu, vzal jsem si 14 dní a zbytek mi proplatil. Když ti nebude chtít dát volno, tak jdi marodit a máš vystaráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Ty voe ty lidi sou takovy zmrdi zasrany to bych se z toho posral a nas stat na to sere. Kriminalnici tu maj proste raj, zavedl bych mnohem vyssi tresty za umyslnou trestnou cinnost a samozrejme bych zavedl trest smrti !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 zas*anej debilní zaměstnavatel mi nechce schválit dovolenou když končím ve firmě dop*dele se na to vyse*u fakt! je to pi*us člověk pro něj dělá první poslední a pak se takhle odvděčí tak sem dopadl dobře! dneska mi volal personální, že dostanu volno, ale ne od 7. nýbrž už od 4.8. do 22. ale poslední týden musím ještě do práce.. což sem teda nechtěl, ale nějak to přežiju aspoň budu mít víc času na přípravu srazíku Sinius: néé, ve smokingu fakt néé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 Některý ženský jsou pěkný čuráci!!!!!!!!!!!!děvky vyjebaný aby je cholera po poli honila a dohnala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 Ty voe ty lidi sou takovy zmrdi zasrany to bych se z toho posral a nas stat na to sere. Kriminalnici tu maj proste raj, zavedl bych mnohem vyssi tresty za umyslnou trestnou cinnost a samozrejme bych zavedl trest smrti !!! Trest smrti za sahnuti na cizy auto!! Kriplove, lehkozivkove zasrany! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 Stejne to jsou vsechno prizdisracove stojim takhle 10 kroku od auta a nejdnou vidim, jak se prihrnula banda opalenych spoluobcanu a auto zacali oblejzat. Pred ocima se mi udelalo rudo a vsech 7 opalenych jsem odehnal.... ted zalezi, na jak dlouho to bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Trest smrti za sahnuti na cizy auto!! Kriplove, lehkozivkove zasrany! Hosi,mluvite mi z duse..Copak se stalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Kurva!!!Zmrdi posrany corkarsky..Buzici!!!Vcera nejaky kurvy chtely mlady ukrast auto... Zmrdi..Za bilyho dne.. Čurákárna prvej kategórie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Zkurvená zasraná díra v prdelní díře, Mělník. Všude po republice jsou rozbitý silnice a stojej za hovno, jen v týhle řiti republiky jsou silnice rozmrdaný atomovým hřibem. Kurvy silničářský a radní, ať zhynou buzny. Takovou jebu do přední nápravy. 5 minut jsem ležel v nějakejch sračkách pod autem a svítil baterkou, co se pojebalo. Mor na vás... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Bobik!! lol lol lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 A podřežu křečka zmrdovi v F1 combi co jel z Mělníka od Byšic za mnou cca 0,5 km s ústeckou značkou. Buzna si pořád přisvěcoval dálkovejma a na problikávání zadní mlhovkou nereagoval dement. Musel jsem zpomalit a pak jsem mu trošku přizvednul xenonky a z uctivé vzdálenosti mu svítil od Sušna do zrcátek až k Bezděčínu, aby si to taky užil retard. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 (editace) A podřežu křečka zmrdovi v F1 combi ..... sorry,ale to jsi typickej hajzl ty. Co má dělat když nevidí,tak si občas přisvítí. Musíš na to brát ohled. Navíc když jel dlouhej kus za tebou. A za to, cos udělal naoplátku, bych tě nakopal do prdele..... Editováno: 31. Červenec 2008, autor: dastax Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 Možná ti ušetřím trošku nervy: na zpětném zrcátku je taková páčka a tu když sklopíš tak tě světla za tebou jedoucího auta neoslňují. Bingo Nemusíš pak ohrožovat ostatní úmyslným oslňováním. Rád jsem ti pomohl. Jsem taková matka tereza s koulema . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 ona jsou i boční zrcátka. Nehledě na to, že Fabia oslňuje s halogenama i tak. A jestli strejda neviděl, tak si má koupit brejle a nebo nejezdit za tmy. Jeho problém. Hlavně šlo o to, že vůbec inteligent nereagoval na mlhovku zadní a to několikrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 Stava se, ale tak miru slusnosti ma kazdy z nas nekde jinde. Pri takovych situacich se snazim delat vsechno mozny, abych se toho chlapka za mnou zbavil a nebo aby mu doslo, ze me oslnuje... njn, nekdy holt neni jina moznost, nez zastavit a tu packu na levy strane volantu mu urvat s tim, ze on ji stejne nepotrebuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 toz to tatku takhle oslnovala porad naka svina tak to trosku prislapl a az kolem 200 se odlepila a pak zase u nej a valila to tam a u benzinky uz to nevydrzel a odstavil to a jak ho dojela tak nahodila majaky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.