Přejít na obsah

Slevy x% na http://www.tuning-centrum.cz/

MadB

Doporučené příspěvky

Na http://www.tuning-centrum.cz/ právě běží do 28.2. slevy na zboží Milotec, ale co se nestalo ??? je to nějaký týden, kdy se vše prodávalo za ceny běžné, t.j jako na stránkách Milotecu, ale najednou je sleva 20% , říkám si super, má to ale velké ALE, byla navýšena NĚJAKÁ MĚ NEZNÁMÁ katalogová cena a z ní učiněna sleva na cenu běžnou, t.j. takovou jakou mají ve většině e-shopů.

-------------------------------

Vezměme příklad na toto zboží jsem koukal zhruba před asi dvěma týdny a najednou ta výše popsaná změna

Sleva 20% platí do 28.2.2007!!

Milotec clona zadního okna vypouklá černá Škoda Octavia rok výroby 8/00-04

Informace o cenách

Katalogová cena 988 Kč

Vaše cena 790 Kč

-------------------------------

Minule tedy 790,-Kč a po slevě 790,-Kč

A závěr, cena před i po slevě stejná, divné ne :rtfm:

ani na jednom z emailů na upozornění nezareagovali

info@tuning-centrum.cz

objednavky@tuning-centrum.cz

reklamace@tuning-centrum.cz

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No to je přece styl dnešní doby. Lidi se tím navzájem chlubí, jakže nakoupili výhodně, a ono ve skutečnosti ho..o.

Jsem obchodník a vím jak to chodí.

Zboží v akci je téměř vždy zboží horší kvality, zastaralé, nebo je normální cena navýšená a v akci to pak stojí i více než normálně. Nebo jde o výrobek, který je vzápětí nahrazen novým modelem, který má lepší parametry a je levnější jak ten předchozí v akci. U potravin je to zboží s docházejícím datumem spotřeby, nebo je ten výrobek již objednán jako akční a nemá parametry jeko ten samý v době běžného prodeje(je našizen již ve výrobě).

Nebo dostanete dárek zdarma, který vůbec nepotřebujete, může se přeci někdy hodit, přitom je cena dárku započítaná v akční ceně.

A mohl bych pokračovat donekonečna...

Nikdo vám přece dnes nic nedaruje, vše řádně zaplatíte a ten co vám slibuje nejvýhodnější podmínky vás chce nejvíc obrat!!!

Ale lidi jsou ovečky, co je psáno to je dáno, masírování reklamou a úsudek je...

Dám příklad: akce v Supermarketu 10ks DVD-R Verbatim spindl 139,90, běžná cena bez akce v kameném obchodě 105,-

Nejvíc se řežu u akčních cen co se týče jízdních kol a doplňků: supermarket plášť 559x50 dezén V34 cena 190,- , normální cyklokrám cena 160,-

Oblečení...boty...sportovní oděvy...funkční prádlo...

Dávejte bacha a hlídejte si poměr cena kvalita/užitná hodnota, zjistěte si informace a budete se divit jaké předražené šmejdy se tak výhodně nabízí v akcích....Howg domluvil jsem...

Odkaz ke komentáři

No to je přece styl dnešní doby. Lidi se tím navzájem chlubí, jakže nakoupili výhodně, a ono ve skutečnosti ho..o.

Jsem obchodník a vím jak to chodí.

Zboží v akci je téměř vždy zboží horší kvality, zastaralé, nebo je normální cena navýšená a v akci to pak stojí i více než normálně. Nebo jde o výrobek, který je vzápětí nahrazen novým modelem, který má lepší parametry a je levnější jak ten předchozí v akci. U potravin je to zboží s docházejícím datumem spotřeby, nebo je ten výrobek již objednán jako akční a nemá parametry jeko ten samý v době běžného prodeje(je našizen již ve výrobě).

Nebo dostanete dárek zdarma, který vůbec nepotřebujete, může se přeci někdy hodit, přitom je cena dárku započítaná v akční ceně.

A mohl bych pokračovat donekonečna...

Nikdo vám přece dnes nic nedaruje, vše řádně zaplatíte a ten co vám slibuje nejvýhodnější podmínky vás chce nejvíc obrat!!!

Ale lidi jsou ovečky, co je psáno to je dáno, masírování reklamou a úsudek je...

Dám příklad: akce v Supermarketu 10ks DVD-R Verbatim spindl 139,90, běžná cena bez akce v kameném obchodě 105,-

Nejvíc se řežu u akčních cen co se týče jízdních kol a doplňků: supermarket plášť 559x50 dezén V34 cena 190,- , normální cyklokrám cena 160,-

Oblečení...boty...sportovní oděvy...funkční prádlo...

Dávejte bacha a hlídejte si poměr cena kvalita/užitná hodnota, zjistěte si informace a budete se divit jaké předražené šmejdy se tak výhodně nabízí v akcích....Howg domluvil jsem...

Svatou pravdu dis :palec:

Odkaz ke komentáři

No to je přece styl dnešní doby. Lidi se tím navzájem chlubí, jakže nakoupili ...........

Díky, já se bál, že budu seřvaný, no on se určitě někdo najde, jistě máme akční borce i zde co se budou přít, jak výhodně nakoupili...

Odkaz ke komentáři

No to je přece styl dnešní doby. Lidi se tím navzájem chlubí, jakže nakoupili ...........

Díky, já se bál, že budu seřvaný, no on se určitě někdo najde, jistě máme akční borce i zde co se budou přít, jak výhodně nakoupili...

Vždycky takoví budou, Ti budou tvrdit jak ten salám z hyper za 39,90 Kč/kg je lepší než ten z řeznictví za 130,- Kč/Kg, atd. atd. :smich::smich::smich:

Odkaz ke komentáři

Nějaké věci se v akci dají sehnat levně, ale minimum a většinou je to takhle jak řikáš. Nebo jak se taky stávalo, že maj něco v akci a maj jeden kus. Hlavně to dělají ty velké nadnárodní firmy. Chtěl jsem si koupit věž tak jsem čekal na ty obrovské povánoční slevy například Datard se chlubil přijdu tam všude cedule 20-40% sleva a jak koukám tak koukám všechno stálo stejně jako před tím :o Tak jsem šel nasranej do dalšího a taky hovno. Pouze skurvené cedule a ještě to tam maj anglicky zmrdi Sale. Oni tě akororát nalákají natěší a ty si to pak stejně nasranej koupíš. Už mě ty hypermárkety serou prodávají tam skažené žrádlo a maj tam stejnak hovno a stejně jich musíš prolést více abys něco sehnal. Lepší by bylo více malích obchodů než jeden takovýto šmejd, kterej nás odírá a výdělek jde stejnak někam doprdele. Všechno speje do jednoho velkého monopolu

Editováno: , autor: zabiak
Odkaz ke komentáři

......Oni tě akororát nalákají natěší a ty si to pak stejně nasranej koupíš. Už mě ty hypermárkety serou prodávají tam skažené žrádlo a maj tam stejnak hovno a stejně jich musíš prolést více abys něco sehnal. Lepší by bylo více malích obchodů než jeden takovýto šmejd, kterej nás odírá a výdělek jde stejnak někam doprdele. Všechno speje do jednoho velkého monopolu

A kde je ta hrdost, když mne někdo podvede, tak tam už nevlezu, a oto spíš si nic u nich nekoupím. Tvrdě na ně, nic jim nedarujte.Do márketů chodím akorát na WC se vy...t a umýt, jak jezdím na zboží. Zárověň zkontroluji ceny a jsem víc a víc překvapený jak nám pěkně po ovládnutí trhu zdražují.

Lidi tam makaj za minim. mzdu na dobu určitou, to určitě budou iniciativní, mám pocit, že to je v prdeli tak nějak z principu.

Vím za co nakupuji ve velkoobchodě a jaká má být doporučená MOC a markety maj přirážku i stovky procent (spotřebka na PC, brašničky na Foto, díly na kola, oblečení...)

Odkaz ke komentáři

A kde je ta hrdost, když mne někdo podvede, tak tam už nevlezu, a oto spíš si nic u nich nekoupím. Tvrdě na ně, nic jim nedarujte.Do márketů chodím akorát na WC se vy...t a umýt, jak jezdím na zboží. Zárověň zkontroluji ceny a jsem víc a víc překvapený jak nám pěkně po ovládnutí trhu zdražují.

Lidi tam makaj za minim. mzdu na dobu určitou, to určitě budou iniciativní, mám pocit, že to je v prdeli tak nějak z principu.

Vím za co nakupuji ve velkoobchodě a jaká má být doporučená MOC a markety maj přirážku i stovky procent (spotřebka na PC, brašničky na Foto, díly na kola, oblečení...)

No jo jenže, ony tyhle nadnárodní firmy už většinu obchůdků zničily a kam vlést. A ty co se drží to mají předražené protože jinak by taky krachly. Strašný dyť ty obchodáky s žrádlem u nás snad už vlastní pouze jedna firma Ahold. Aspoň, že se ty firmy a výrobci snaží tvářit jako více značek a dávají nám pocit výběru.

Editováno: , autor: zabiak
Odkaz ke komentáři

Ty hajzle jeden zasranej co to tady píšeš? :smich:

Tak já tě seřval, stačí ti to? ;):smich: Už jseš uspokojenej? Co bych pro lidi neudělal, že. :palec2::smich:

Odkaz ke komentáři

.....

Ty hajzle jeden zasranej co to tady píšeš? :smich:

Tak já tě seřval, stačí ti to? ;):smich: Už jseš uspokojenej? Co bych pro lidi neudělal, že. :palec2::smich:

Palo ty tele, to byl, ale zdupec... :D-_-

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...