Přejít na obsah

Bože to je auto

century

Doporučené příspěvky

Akorat mne by asi vadilo do toho valit 15 litru benalu na stovku...

Silne nehospodarne, ale obcas nam stoji nejaka predvadecka H2 pod okny v bile barve :)

Spotřeba bude jinde.

Stojí chlápek na s Humrem na benzínce a tankuje ...... uběhne hodina .... dvě a chlápek pořád tankuje po třetí hodině to čerpadláři už nedá vyleze ven a říká "chlape co kdyby jste to zkusil chcípnout"

Jinak je to hezkej mazlík kterej i v sérii umí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Akorat mne by asi vadilo do toho valit 15 litru benalu na stovku...

Silne nehospodarne, ale obcas nam stoji nejaka predvadecka H2 pod okny v bile barve :)

párkrát sem stím už jel a žere to 25 na 100 když máš lehkou nohu...................když jsme jeli po lese tak nám to v terénu ukazovalo i 100 na 100 docel mrda................

Odkaz ke komentáři

jen bych chtěl vidět ještě jak by si stím poradilo Sorento...............máme ho doma a musim říct že jsem čuměl co to dokáže v terénu

S čím by si mělo poradit? Co máš na mysli?

myslel jsem jak by si poradilo s tím terénem, že bych ho chtěl vidět mezi těma testovanejma autama

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...