murder Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Akorat mne by asi vadilo do toho valit 15 litru benalu na stovku...Silne nehospodarne, ale obcas nam stoji nejaka predvadecka H2 pod okny v bile barve Spotřeba bude jinde. Stojí chlápek na s Humrem na benzínce a tankuje ...... uběhne hodina .... dvě a chlápek pořád tankuje po třetí hodině to čerpadláři už nedá vyleze ven a říká "chlape co kdyby jste to zkusil chcípnout" Jinak je to hezkej mazlík kterej i v sérii umí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 4. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Jj, je to zajímavé a vzhledově pěkné auto. Má svoje kouzlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Akorat mne by asi vadilo do toho valit 15 litru benalu na stovku...Silne nehospodarne, ale obcas nam stoji nejaka predvadecka H2 pod okny v bile barve párkrát sem stím už jel a žere to 25 na 100 když máš lehkou nohu...................když jsme jeli po lese tak nám to v terénu ukazovalo i 100 na 100 docel mrda................ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 jen bych chtěl vidět ještě jak by si stím poradilo Sorento...............máme ho doma a musim říct že jsem čuměl co to dokáže v terénu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 4. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 jen bych chtěl vidět ještě jak by si stím poradilo Sorento...............máme ho doma a musim říct že jsem čuměl co to dokáže v terénu S čím by si mělo poradit? Co máš na mysli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 jen bych chtěl vidět ještě jak by si stím poradilo Sorento...............máme ho doma a musim říct že jsem čuměl co to dokáže v terénu S čím by si mělo poradit? Co máš na mysli? myslel jsem jak by si poradilo s tím terénem, že bych ho chtěl vidět mezi těma testovanejma autama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 4. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 jj, chápu... nejhorší co je, že v americe koupíš sorento za 25 tisíc dolarů a u nás.... zlodějí u nás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.