Publikováno Únor 22, 200718 r Mam sedadla bledosede z comfortu a potah uz neni nic moc a mam moznost kupit ine cierne aj z vyhrevom za vpodstate par korun ale ja mam na mojich bocne abg je rozdiel v tych original potahoch alebo je to len v tej nasivke na boku a vsetky su rovnake viete to niekdo
Únor 22, 200718 r tie potahy,kde su vaky su upravene,tak aby ti mal kade vyletiet vankus,takze to nemen,lebo az ti nahodou streli vankus, tak ti mozno iba naduje sedadlo pod potahom
Únor 22, 200718 r Autor Tak poradte kde zohnat dake tmave tie svetle mam furt spinave od niecoho ludia su hovada tu sa daju zohnat ale ist napr do prahy po sedacky je brutal a na slovensku daco zohnat to je umenie bud to nik nema alebo chce viac ako v skodovke za nove
Únor 22, 200718 r Autor Ja viem ze ich preraba ale ja som z Banskej Bystrice a on tusim z prahy a to je troska z ruky najôepsie by bolo keby niekto predaval sedacky a znich stiahol potah a poslal by mi len ten ale vacsina ludi zatial co viem nechce velmo posielat na slovensko
Únor 27, 200718 r To já jsem se o to tehdá také zajímal a opravdu jediný je AlesioP. Ty bagový sedačky mají jiný švy, takže to opravdu nejde přehodit, nadělal by jsi tím pěknou paseku... Takže jedině výlet do Prahy, nebo se spokojit se šmuckama a pořádně je vytepovat mokrou cestou a trochou chemie. To taky dělá zázraky
Únor 27, 200718 r Ja viem ze ich preraba ale ja som z Banskej Bystrice a on tusim z prahy a to je troska z ruky najôepsie by bolo keby niekto predaval sedacky a znich stiahol potah a poslal by mi len ten ale vacsina ludi zatial co viem nechce velmo posielat na slovensko Jezdim do BB casto a Alesia znam taky - pokud se spolu domluvite, tak ti rad prevelky privezu do BB. V BB budu na Velikonoce, tj. zacatkem dubna...
Únor 28, 200718 r taky budu nechavat nove pota´hnout sedadla a vypada to prave na tuhle firmu......................mam klasickou sedou z komforta, nemate nekdo nejaky nápad, jakej typ potahu, aby to bylo hezky???
Únor 28, 200718 r ja len pre info..pred vianocami som si dal ocenit v servise origo potahy ale bez bagov na RS aj s tymi molitanmi...vyšlo ma to skoro 25000Sk...len potahy...šupa
Březen 1, 200718 r Taky sem koukal když stál přede mnou v salonu maník a chtěl potah na sedák.Prodavač koukl do etky a nadělil mu 5500.koukali sme oba.
Březen 1, 200718 r ja len pre info..pred vianocami som si dal ocenit v servise origo potahy ale bez bagov na RS aj s tymi molitanmi...vyšlo ma to skoro 25000Sk...len potahy...šupa pokud budes po tech original RS hodne touzit, tak ti je rad prenecham z meho vozu - budu je asi menit az dorazi auto...
Březen 1, 200718 r Kluci, nez menit jen potahy, tak doporucuju koupit cely sedacky. Vymenit za RS nebo ze sportpaketu. Vyjde to na stejny peniz a sedacky jsou to pritom uplne o necem jinem
Březen 1, 200718 r Predpokladam, ze pokud nekdo chce menit potahy za RS, tak si necha doplnit i formy na RS/sportpaketove sedacky. Tedy alespon tak to dela Alesio, tj. ze do stavajicich sedacek prida vyplne, ktere se davaji do RS/sportpaketu, kostra sedacky je uplne stejna...
Březen 2, 200718 r Ja prave budu davat kvuli prakticnosti dolu prevleky RS a misto nich vzor ze sportpaketu, nebo mozna i alcantru - hlavne, aby to bylo tmavy. Pokud svetly, tak pouze v kuzi..
Březen 28, 200817 r Dnes mi došiel (objednal som na skušku) jeden sedakový poťah na športové sedačky v červenej farbe. Na kuknite fotky či tam niečo nechýba. Mne sa to nezdá... číslo podľa ETKY je 6Y0 881 405 AE PGW Ale do tej farebnej kombinácie som sa zamiloval...
Duben 20, 200817 r Tak boli to dva dni trápenia sa a opravy molitanov ale sú tam. Zatial len nočné foto ale nafotím aj cez deň Tá kombinácia je famózna
Duben 21, 200817 r teda toto je vazne nadhera, sem se asi zamiloval do potahu na kolik to vyjde celkem? o tomto bych velice vazne uvazoval
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.