Prochy Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Našel jsem na internetu stránky o autoalarmech Magicar. Máte s těmito alarmy někdo zkušenosti. Líbí se mi Magicar 8000B, který má dobrou cenu, má dálkový ovladač se zabudovaným pagerem. Dá se doplnit náklonovými čidly atd. Šlysel jsem, že se to trošku nemá rádo s OII, že lepší je Jablotron. Můžete někdo poradit prosím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Ja mám Magicar, ale alarmy sa preberajú tu http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=15146&st=0 o tom Magicare sa tam už niečo aj popísalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Vloženo 23. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Diamante díky za odkaz, ale já tam toto četl, ale asi jsem to nepochopil? Tam je diskuze o Jablotronu a né o Magicaru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 taky mam Magicar 9000 a zatim zadny problem.Mam tam i naklonove cidlo.Nechaval jsem si to montovat od firmy Topra v Praze.Naprosta spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Vloženo 24. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 Mě říkali v servisu, že lepší je Jablotron. Prý s Magicarem se to hádá, občas to začne houkat nebo to začne dělat neplechu. Tak budu rád za každou zkušenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 presne tohle jsem taky slysel a nekde cetl,ale neni to vubec pravda.Ani jednou se mi to nestalo a mam to tam uz pres rok.Vse funguje jak ma.Neboj se toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 Ja mám tiež Magicar 9000 a do tej diskusie som čo to aj napísal. Preto ten odkaz. Ja som úplne spokojný. Ono je to tak, že Magicar dáva k alarmu len otrasové čidlo. Ostatné čidlá (náklon, ultrazvuk, mikrovlnku a pod.) treba ešte dokúpiť. Tak je možné, že niekomu dali nejaký mizerný senzor. Ja mám všetko potrebné a keď sa to správne nastaví, tak určite nebudú falošné poplachy. Klop klop, ale ja som za 3/4 roka nemal ani jeden. S ničím sa to neháda. Snáď jedinou výhradou k tomu Magicaru je, že alarm ako taký má len jeden vstup na to originálne čidlo. Takže všetky ostatné čidlá sa pripájajú na ten istý vstup a pager tým pádom nevie signalizovať to, z ktorého čidla to narušenie prišlo. Ale ak sa použije GSM pager s viac vstupmi, tak cez mobil to už signalizuje OK. Napríklad môj predošlý Magicar mal 2 vstupy na čidlá a vraj nasledujúci model už zase bude mať viac ako 1 vstup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Vloženo 25. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Super, díky. Měl jsem strach i když je záruka, ale víte jak to bývá. Když to následně člověku dělá neplechu a zase musí někam jet a ztrácet čas. Nechci si to montovat sám, raději od nich. Zjistím pár dalších info a asi do toho půjdu. Ještě jednou díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Myslím, že najlepšie je to nechať namontovať origo v servise, ale v takom, kde majú šikovného elektrikára. Ja som to tiež riešil tak, ale s elektrikárom sa už poznám, tak som aj asistoval. Ostatné čidlá a blbinky som si už namontoval sám. A samozrejme je to všetko urobené tak, aby to autu neškodilo a nič sa nemohlo vplyvom toho alarmu poškodiť. Ale uznanie prípadnej reklamácie na aute už veľmi záleži od prístupu servisu, ak ale majú rozum, tak to nebude problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bod Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 S firmu TOPRA o které se tu mluvilo mám přesně opačnou zkušenost, velmi špatou, takže pozor na ně. Možná záleží na jakého pracovníka zrovna narazíte. Já si tam si tam nechal dělat alarm a handsfree. Obojí udělané nedobře a v přápadě reklamací velká neochota až sprostota, jakmile jednou zaplatíte, už je nezajímáte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filas1 Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Našel jsem na internetu stránky o autoalarmech Magicar. Máte s těmito alarmy někdo zkušenosti. Líbí se mi Magicar 8000B, který má dobrou cenu, má dálkový ovladač se zabudovaným pagerem. Dá se doplnit náklonovými čidly atd. Šlysel jsem, že se to trošku nemá rádo s OII, že lepší je Jablotron. Můžete někdo poradit prosím. Já jsem si dával do O II tenhle alarm:http://www.stualarm.cz/produkt/ds400-autoalarm-can-bus-uni/. Zapojoval jsem si to sám, jelikož tomu rozumím, a bylo to jednoduchý. Alarm komunikuje s autem přes CAN-Bus , takže se toho zapojuje minimálně a funguje super na originální ovladače od auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa69 Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Nevím jak je toto téma ještě aktuální ,ale přesto přidám ještě moji zkušenost s Magicarem 9000.(byl to nejlepší model) Měl jsem model O2 2004 a magicar mi dělal velké problémy(nerozuměl si s autem). -Sám od sebe začal houkat a zase sám po cca 6ti sekundách přestal. -Často mně upozornoval na display,že mi někdo tuká na okno. -Alarm se spouštěl i za jízdy(ale nikdy se auto nezablokovalo) -Měl velký odběr V servisu jsem byl asi 15x (jak tam kde mi to instalovali,tak ve škodovce a nic s tím nikdo neudělal) Celkově mi byly vyměněny asi 4 hlavní jednotky,2 čidla na okně.(a nic) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.