Seiger86 Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Ahoj, mám takovej dotaz k diskuzi. A sice jedná se o to, že když máte alu kola, tak se někdy stane, že prostě to kolo potom nejde z auta sundat, když např. potřebujete přezouvat. Už hodně lidí mi říkalo, že když to kolo vůbec nešlo dolů, tak zvedli auto na jedné straně heverem, zařadili za jedna a přidávali, přitom se díky diferenciálu točilo akorát to kolo, co bylo ve vzduchu a pak dupli prudce na brzdu, kolo povolilo a ujelo sice někam pryč, ale je sundaný. No ale teď mám otázku, když to udělám tohle na svojí fabii, kde mám ASR a EDS, tak to EDS mě zablokuje protáčející se kolo a pošle to sílu na druhý kolo a auto mi popojede a spadne z heveru. ASR sice vypnout můžu, ale EDS je prý zapnuté stále. Co si o tom myslíte? Nerad bych si nějak zničil auto... Díky za Vaše názory, případně i poznatky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 To s tim plynem na heveru je totalni blbost a jeste k tomu nebezpecna. Pokud to nejde hrubou silou, udery palici,... tak zkus trochu povolit srouby a popojet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 J8 vždycky když kola přezouvám, tak dosedací plochy trošku mažu vazelínou a mám už x let božský klid :-) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpako Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Co v pneuservisu? nemají s tím nějaké zkušenosi? Jinak jak píše Milda mě v pneuservisu nastříkají na dosedací plochy takovou "měděnou" mazací hmotu a je to v pohodě, takže až to sundáš tak doporučuji namazat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1patak1 Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 presne ten sajrajt zhanam , neviete niekdo jak sa to vola . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpako Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Podle mě je to toto: http://www.hfmarket.cz/pdf/8048.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1patak1 Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 take nieco dostupnejsie najlepsie na pumpach neni??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 presne ten sajrajt zhanam , neviete niekdo jak sa to vola . . . Dá se to sehnat i u Wurtu. http://katalog.wuerth.cz/download.php?FNAM...2007%203240.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 Zdravicko, kdyz jem prezouval z letnich ALU na plechoi zimaky v pneuservisu, tak zadni kola dostavali dolu asi 15minut kazde ... 2 palice a ja musel bejt otocenej, protoze to fakt nesetrili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 Dát na hever a z vnitřku bouchat gumovou palicí a otáčet. A příště máznout pastou:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 Dát na hever a z vnitřku bouchat gumovou palicí a otáčet. A příště máznout pastou:) tiez si myslim totez.............pouzivat len Gumove kladivo a staci troska vazelinky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.