tomci Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 V servisu mi vyměmili čelní sklo, ale asi jim ukáplo trochu lepidla na těsnění PP dveří a lepí se to. Je nějaký prostředek na vyčištění? Napadl mě tech. benzín... Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 V servisu mi vyměmili čelní sklo, ale asi jim ukáplo trochu lepidla na těsnění PP dveří a lepí se to. Je nějaký prostředek na vyčištění? Napadl mě tech. benzín... Díky. Tak cim jsi to dostal dolu ? V kterem servise ti to delali a byl jsi spokojeny s pristupem a praci ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Nech to zaschnout,pak to strhneš.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 V servisu mi vyměmili čelní sklo, ale asi jim ukáplo trochu lepidla na těsnění PP dveří a lepí se to. Je nějaký prostředek na vyčištění? Napadl mě tech. benzín... Díky. Co tak reklamace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomci Vloženo 2. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Co tak reklamace? Auto jsem nutně potřeboval pro ženu, čekali jsme rodinu a potřebovala jezdit. Nakonec to ztvrdlo a pak jsem to sloupl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.