bojler Vloženo 5. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2009 Dnes dopoledne sem by svědkem,toho,jak před CV Globusem procházela partička 5ti nezletilích a o dvě auta dál stál Roomster a hle,jeden z nich vytáhl minci a projel se s ní po zadních dveřích.No,hned mi to nedalo a zařval sem na něho.Ten smrad se jen ohlíd a něco brumlal,to mě dorazilo.Došel sem si pro něj,párkrát sem do něj strčil se slovy,že je ko..t a u toho auta počkáme než přijde majitel.No,netrvalo to dlouho,do 5 minut přišel k autu maník samej sval,z kterýho sem měl strach i já,tak sem mu mladíka předal s jeho činem.Pánové,takovej kolotoč sem dlouho neviděl,jak to nakonec dopadlo nevím,čas přeci tížil. dík. je málo takovejch lidí. tak se snažme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 28. Březen 2010 Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 Čím se dá opravit hejno malých milimetrových ran na dveřích? Je to modrá metalíza, jde už vidět stopy rzi. Maminčino auto by aspoň pět let mělo na popojíždění vydržet, tak bych to rád nějak ošetřil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.