MAr(c)el Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 Zdraviko, chtel bych se zeptat, jestli nekdo nevi jak roztahnout zadtni trmen u kotoucovy brzdy bez pouziti specialniho roztahovatka, nebo kde specialni roztahovatko sehnat abych si ho mohl na soustruhu udelat? Dnes jsem menil kotouce a nepodarilo se nam to roztahnout a tak tam zase sli stare brzdy Jsem z Budejc ... Diky moc za jakoukoli odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 Udelej si pripravek z velke matice, navar na nej s COckem 2 snople , ktere ti zapadnou do tech drazek ve valecku a pak to tlacenosroubovanim zalisujes zpatky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 Já na to mám plocháč tloušťky 4mm, je potřeba celkem zabrat jak musíš točit a šroubovat doprava ale jde to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 24. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 Diky, zkusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.