Boban2 Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Zdravim, měl bych prosbu jestli mi někdo vysvětli nějak rozdíly v navigacích DX a jestli by šla i do mojí Octule, 1,9tdi je to rok 2000 ale jěště stará maska. výbava pouze abs bez asr. popřípadně co bych musel upravit aby tam šla a fungovala ?? a hlavně jestli umí přehrávat Mp3 a výstupy na zadní repro a sub. nebo se na to vykašlat a koupit nějaký ten tom tom ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 (editace) Zdravim, měl bych prosbu jestli mi někdo vysvětli nějak rozdíly v navigacích DX a jestli by šla i do mojí Octule, 1,9tdi je to rok 2000 ale jěště stará maska.výbava pouze abs bez asr. popřípadně co bych musel upravit aby tam šla a fungovala ?? a hlavně jestli umí přehrávat Mp3 a výstupy na zadní repro a sub. nebo se na to vykašlat a koupit nějaký ten tom tom ... Mp3 haha ..tohle je VW, ne Sony mp3 umi radia od MR07 vejs. Navi Dx ti cte jen mapu, ani normal hudebni cd neumi, musis mit navic cd changer, kterej ale taky neumi mp3... ..pokud mas abs tak ti bude chodit korektne, pokud k ni bude antena, a sparavna kabelaz k ABS/zpatecce. Editováno: 25. Únor 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carda Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Chtěl jsem se zeptat.Na tu spátečku je to napojené kde,na čidlo spatečky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaD Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 na čidle nebo jdekoli po cestě k couvacím světlům. Jinak ofiko je to klasicky podle DP ve svazku za palubní deskou (budíkama) vlevo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.