Publikováno Únor 25, 200718 r Dodelavam parkace dopredu a musim pripojit ten spinac pomoci pri parkovani nevim vsak kam prijde pripojit ,nebo spis kde se nachazi drat na pripojeni pro konektor 4 a 2 na 368 , ktery ma jit na - ukostření -3- v kabelovém svazku vnitřního prostoru a poté konektor 3 na A19 - propojení (58d) v kabelovém svazku přístrojové desky. nevim kde ta napojeni najdu ,nebo ty draty ke kterym to napojim. Je to v navodu dil.prirucky Elektricka schemata číslo 22/3 pokud se v tom vyznate tak prosim poradte. Mam origa zadni a taham dozadu 6 linku na senzory a z rid.jednotky 2 linku ke spinaci tak mi chybi jen tato dopojeni, nakodovani a musi to behat. Je to v horni casti obrazku... Diky......... e.doc Upraveno Únor 25, 200718 r od Harley1006
Únor 25, 200718 r Záleží, kde je ta šestipolová svorkovnice za tím spínačem, myslím tu T6v. Možná bude kostra i na některém spínači, co je vedle, tak se k tomu stačí připájet. Ten kabel najdeš normálně, když to zkusíš prozvonit (při vypojené baterce). 58d by mělo být označení pro "osvětlení spínačů a panelu přístrojů (nastavení intenzity osvitu)". Koukni se na stranu 38/2, tam je popis zapojení spínače TPM (kontrola tlaku v pneu) Ten má taky zapojenou kostru a i ten osvit, tak to připoj k němu..jsou tam popsané pozice a i barvy vodičů..budou ti u obou spínačů souhlasit. Je tam shodné propojení A19 na zmíněné 58d. Takže najdeš oba dráty tam.. Držím palce Upraveno Únor 25, 200718 r od Jirik.DC
Únor 26, 200718 r Autor Ta svorkovnice je hned na spinaci,vedle je pouze ASR,ale uz to nejak mam ,jeste nevim presne jak ale myslim ze to pujde,2 draty nekde na kostru a 1 na nejaky pin s osvetlenim pristroju a bude,Ty navody jsem taky prohlizel a jen mne zajimalo jestli nekdo nevi kudy bezi ty draty A19 - propojení (58d) - a - 368 , ktery ma jit na - ukostření -3- v kabelovém svazku vnitřního prostoru . Eventuelne kde se na ne napojit..... Jinak diky Jiří Už je tam i ten Rs naraznik, dneska se pripojili parkace vpredu a ostriky svetel,tazne uz je tam taky,takze musi jen dodelat to rele a napojeni ostriku v interieru,vse jak jsem chtel nakodovat a jeduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Únor 26, 200718 r Clovece Harley, jestli se objevis na srazu, tak na to tvoje auto se vyslovene tesim . H.
Únor 26, 200718 r Autor Clovece Harley, jestli se objevis na srazu, tak na to tvoje auto se vyslovene tesim .H. Ja taky............... Uz je tam chodim 2 dny otravovat a koukat jak se to vyviji...... Kilometry dratu,ale vse je mozne.....
Únor 26, 200718 r Autor A Xena uz tam jsou takyyyyyyyyyyyyyyyy a kdyz uz menili listy na dverich tak jsem vzal RS a dal je do laku ,jsou lahudkove......,jeste zkusim aktivovat ty dve zadni mlhovky a dalsi ptakoviny pokud na me budou mit naladu Asi je musim uz dost vytacet..... Upraveno Únor 26, 200718 r od Harley1006
Únor 26, 200718 r Asi je musim uz dost vytacet..... Tak ten pocit ze servisu taky moc dobře znám A víš jak na tu zadní mlhovku?
Únor 26, 200718 r co jde delat se zadni mlhovkou? Jde aktivovat i pravá, jinak nevím co s ní ještě jde dělat. Upraveno Únor 26, 200718 r od Lancelot
Únor 27, 200718 r Autor Krome toho aby i prava svitila s nimi nejte delat nic, krom toho ze jdou jeste vyndat a vymenit praskle zarovky....
Únor 27, 200718 r Autor Asi je musim uz dost vytacet..... Tak ten pocit ze servisu taky moc dobře znám A víš jak na tu zadní mlhovku? Stahnul jsem program Long coding a tam se da kouknout na to co lze cca nastavit v ridici jednotce a je tam polozka 1 nebo 2 mlhovky a pak aktivovat nebo deaktivovat svit mlhovek tak predpokladam ze se to povoli a bude svitit.Dneska budu vedet vic......Uz by mi ho meli dat.Dostali ode mne tunu papiru co vse by jsem chtel nastavit tak uvi.Mimo to se teoreticky necha nastavit i zpozdeni a delka ostriku svetlometu tak to potokm nebude zrat tolik vody....Uvi co oni na to...
Únor 27, 200718 r tak pak dej vedet, jak ti dopadnul ten ostřik, protoze to me dost sere, jelikoz mam malou nadrzku a dost to ubejva. kdyz jsem to chtel zmenit, tak sice tam jdou nastavit jiny hodnoty, ale vzdycky se to samo vratilo na tu puvodni co tam byla
Únor 28, 200718 r Ja pravú zadnú hmlovku aktivujem vždy spínačom svetiel Ale aktivuje sa vždy aj tá ľavá
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.