Přejít na obsah

Kam to připojit??Nejsem si jisty co znamenaji

Harley1006

Doporučené příspěvky

Dodelavam parkace dopredu a musim pripojit ten spinac pomoci pri parkovani nevim vsak kam prijde pripojit ,nebo spis kde se nachazi drat na pripojeni pro konektor 4 a 2 na 368 , ktery ma jit na - ukostření -3- v kabelovém svazku vnitřního prostoru a poté konektor 3 na A19 - propojení (58d) v kabelovém svazku přístrojové desky.

nevim kde ta napojeni najdu ,nebo ty draty ke kterym to napojim. Je to v navodu dil.prirucky Elektricka schemata číslo 22/3

pokud se v tom vyznate tak prosim poradte. Mam origa zadni a taham dozadu 6 linku na senzory a z rid.jednotky 2 linku ke spinaci tak mi chybi jen tato dopojeni, nakodovani a musi to behat.

Je to v horni casti obrazku...

Diky.........

e.doc

Editováno: , autor: Harley1006
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Záleží, kde je ta šestipolová svorkovnice za tím spínačem, myslím tu T6v. Možná bude kostra i na některém spínači, co je vedle, tak se k tomu stačí připájet. Ten kabel najdeš normálně, když to zkusíš prozvonit (při vypojené baterce).

58d by mělo být označení pro "osvětlení spínačů a panelu přístrojů (nastavení intenzity osvitu)". Koukni se na stranu 38/2, tam je popis zapojení spínače TPM (kontrola tlaku v pneu) Ten má taky zapojenou kostru a i ten osvit, tak to připoj k němu..jsou tam popsané pozice a i barvy vodičů..budou ti u obou spínačů souhlasit.

Je tam shodné propojení A19 na zmíněné 58d. Takže najdeš oba dráty tam.. Držím palce

Editováno: , autor: Jirik.DC
Odkaz ke komentáři

Ta svorkovnice je hned na spinaci,vedle je pouze ASR,ale uz to nejak mam ,jeste nevim presne jak ale myslim ze to pujde,2 draty nekde na kostru a 1 na nejaky pin s osvetlenim pristroju a bude,Ty navody jsem taky prohlizel a jen mne zajimalo jestli nekdo nevi kudy bezi ty draty A19 - propojení (58d) - a - 368 , ktery ma jit na - ukostření -3- v kabelovém svazku vnitřního prostoru . Eventuelne kde se na ne napojit.....

Jinak diky Jiří :palec2:

Už je tam i ten Rs naraznik, dneska se pripojili parkace vpredu a ostriky svetel,tazne uz je tam taky,takze musi jen dodelat to rele a napojeni ostriku v interieru,vse jak jsem chtel nakodovat a jeduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :smich:

Odkaz ke komentáři

A Xena uz tam jsou takyyyyyyyyyyyyyyyy a kdyz uz menili listy na dverich tak jsem vzal RS a dal je do laku ,jsou lahudkove......,jeste zkusim aktivovat ty dve zadni mlhovky a dalsi ptakoviny pokud na me budou mit naladu kol100

Asi je musim uz dost vytacet..... :w00t1:

Editováno: , autor: Harley1006
Odkaz ke komentáři

Asi je musim uz dost vytacet..... :w00t1:

Tak ten pocit ze servisu taky moc dobře znám lollol

A víš jak na tu zadní mlhovku?

Stahnul jsem program Long coding a tam se da kouknout na to co lze cca nastavit v ridici jednotce a je tam polozka 1 nebo 2 mlhovky a pak aktivovat nebo deaktivovat svit mlhovek tak predpokladam ze se to povoli a bude svitit.Dneska budu vedet vic......Uz by mi ho meli dat.Dostali ode mne tunu papiru co vse by jsem chtel nastavit tak uvi.Mimo to se teoreticky necha nastavit i zpozdeni a delka ostriku svetlometu tak to potokm nebude zrat tolik vody....Uvi co oni na to...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...