Harley1006 Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 (editace) Dodelavam parkace dopredu a musim pripojit ten spinac pomoci pri parkovani nevim vsak kam prijde pripojit ,nebo spis kde se nachazi drat na pripojeni pro konektor 4 a 2 na 368 , ktery ma jit na - ukostření -3- v kabelovém svazku vnitřního prostoru a poté konektor 3 na A19 - propojení (58d) v kabelovém svazku přístrojové desky. nevim kde ta napojeni najdu ,nebo ty draty ke kterym to napojim. Je to v navodu dil.prirucky Elektricka schemata číslo 22/3 pokud se v tom vyznate tak prosim poradte. Mam origa zadni a taham dozadu 6 linku na senzory a z rid.jednotky 2 linku ke spinaci tak mi chybi jen tato dopojeni, nakodovani a musi to behat. Je to v horni casti obrazku... Diky......... e.doc Editováno: 25. Únor 2007, autor: Harley1006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 (editace) Záleží, kde je ta šestipolová svorkovnice za tím spínačem, myslím tu T6v. Možná bude kostra i na některém spínači, co je vedle, tak se k tomu stačí připájet. Ten kabel najdeš normálně, když to zkusíš prozvonit (při vypojené baterce). 58d by mělo být označení pro "osvětlení spínačů a panelu přístrojů (nastavení intenzity osvitu)". Koukni se na stranu 38/2, tam je popis zapojení spínače TPM (kontrola tlaku v pneu) Ten má taky zapojenou kostru a i ten osvit, tak to připoj k němu..jsou tam popsané pozice a i barvy vodičů..budou ti u obou spínačů souhlasit. Je tam shodné propojení A19 na zmíněné 58d. Takže najdeš oba dráty tam.. Držím palce Editováno: 25. Únor 2007, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 26. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Ta svorkovnice je hned na spinaci,vedle je pouze ASR,ale uz to nejak mam ,jeste nevim presne jak ale myslim ze to pujde,2 draty nekde na kostru a 1 na nejaky pin s osvetlenim pristroju a bude,Ty navody jsem taky prohlizel a jen mne zajimalo jestli nekdo nevi kudy bezi ty draty A19 - propojení (58d) - a - 368 , ktery ma jit na - ukostření -3- v kabelovém svazku vnitřního prostoru . Eventuelne kde se na ne napojit..... Jinak diky Jiří Už je tam i ten Rs naraznik, dneska se pripojili parkace vpredu a ostriky svetel,tazne uz je tam taky,takze musi jen dodelat to rele a napojeni ostriku v interieru,vse jak jsem chtel nakodovat a jeduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Clovece Harley, jestli se objevis na srazu, tak na to tvoje auto se vyslovene tesim . H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 26. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Clovece Harley, jestli se objevis na srazu, tak na to tvoje auto se vyslovene tesim .H. Ja taky............... Uz je tam chodim 2 dny otravovat a koukat jak se to vyviji...... Kilometry dratu,ale vse je mozne..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 26. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 (editace) A Xena uz tam jsou takyyyyyyyyyyyyyyyy a kdyz uz menili listy na dverich tak jsem vzal RS a dal je do laku ,jsou lahudkove......,jeste zkusim aktivovat ty dve zadni mlhovky a dalsi ptakoviny pokud na me budou mit naladu Asi je musim uz dost vytacet..... Editováno: 26. Únor 2007, autor: Harley1006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Asi je musim uz dost vytacet..... Tak ten pocit ze servisu taky moc dobře znám A víš jak na tu zadní mlhovku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 co jde delat se zadni mlhovkou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 (editace) co jde delat se zadni mlhovkou? Jde aktivovat i pravá, jinak nevím co s ní ještě jde dělat. Editováno: 26. Únor 2007, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 ha, výborně, takze opet navstivim servis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 27. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Krome toho aby i prava svitila s nimi nejte delat nic, krom toho ze jdou jeste vyndat a vymenit praskle zarovky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 27. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Asi je musim uz dost vytacet..... Tak ten pocit ze servisu taky moc dobře znám A víš jak na tu zadní mlhovku? Stahnul jsem program Long coding a tam se da kouknout na to co lze cca nastavit v ridici jednotce a je tam polozka 1 nebo 2 mlhovky a pak aktivovat nebo deaktivovat svit mlhovek tak predpokladam ze se to povoli a bude svitit.Dneska budu vedet vic......Uz by mi ho meli dat.Dostali ode mne tunu papiru co vse by jsem chtel nastavit tak uvi.Mimo to se teoreticky necha nastavit i zpozdeni a delka ostriku svetlometu tak to potokm nebude zrat tolik vody....Uvi co oni na to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 tak pak dej vedet, jak ti dopadnul ten ostřik, protoze to me dost sere, jelikoz mam malou nadrzku a dost to ubejva. kdyz jsem to chtel zmenit, tak sice tam jdou nastavit jiny hodnoty, ale vzdycky se to samo vratilo na tu puvodni co tam byla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Ja pravú zadnú hmlovku aktivujem vždy spínačom svetiel Ale aktivuje sa vždy aj tá ľavá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 28. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Ja jiz take.Nastavili ve Skode a sviti obe.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.