Liboro Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Dobrý den ve spolek. Při vyplém rádiu MS 303 se mi na "displeji" objevila takováto hláška: " AF 1 8 e.", to e bylo stejně velké jak ostatní znaky, a k romu ještě svítilo pravé tlačítko, co je v něm blikající ledka. Nápis zmizel po stisku tlačítka A/F. Klíčk byl ve spínačce v poloze 0. V návodě se o ničem takovém nepíše. Pokud jste se s tím někdo setkal, nebo víte o co jde, podělte se. Díky Libor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Dobrý den ve spolek.Při vyplém rádiu MS 303 se mi na "displeji" objevila takováto hláška: " AF 1 8 e.", to e bylo stejně velké jak ostatní znaky, a k romu ještě svítilo pravé tlačítko, co je v něm blikající ledka. Nápis zmizel po stisku tlačítka A/F. Klíčk byl ve spínačce v poloze 0. V návodě se o ničem takovém nepíše. Pokud jste se s tím někdo setkal, nebo víte o co jde, podělte se. Díky Libor. Ne vím to jistě, předpokládám , že je to asi pohotovostní stav RDS. Dalo by se to vyčíst z návodu k obsluze. Ale co vím jistě - pokud to necháš zapnuté, tak máš do několika dní prázdnou baterku. Rádio má v tomto režimu super odběr. Tady si ten návod můžeš stáhnout: http://www.skoda-auto.com/cze/drivers/documentation/octavia/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liboro Vloženo 26. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Jak jsem již poznamenal v návodě jsem nic takové nenašel, ale děkuju za poznatek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.