Franta 1 Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Lackoslave jako bývalý profík Ti dám lepší TIP. Najdi si z vyřazeného tanku reflektor zvaný LUNA, byl namontovaný na věži T54/T55 hned vedle kanónu. Úplně stačí jeden (jako na lokomotivě). Z něj akorát sundáš infračervený filtr (filtr snadno poznáš.... zakrývá celý reflektor a je černý.....to že jsi LUNU rozsvítil jsi poznal jen když se zapnul infrahled) a namontuješ (bez filtru). Co se týče použití, co já vím v případě nízké spodní základny mrakú ji stačí líznout takhle zespodal a odražené rozptýlené měkké difuzní světlo zabezpečí vcelku kvalitní viditelnost. No a když to náhodou sklopíš, tak uvidíte všichni prd. Ááále všichni budou vědět, že máš dobrý reflektor. Sem tam s ním múžeš vypomáhat protivzdušné obraně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 jak říkám:světelnou rampu stylu rally na kapotu,trochu namířit lampy vlevo,a jak nezhasne tak púštáš!stačí když blikne kamion jako mne a vidíš obrys světel ještě 2 dny,no ale jinak pro ty pitomce na přechodu to asi nepomůže... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svobodnicek_ Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Pánové to video nemá chbičku...Jinač podtlakovka stojí cca 900-1200 a je i s kompresorem, hadicema a relatkem.. Jen zapojis a houkas ja divej.. Koupili sme ji v zime otcovi k narozkam a nejak jeste neni cas to namontovat.. Zvuk to ma ale jako parni.. Mam za to ze se menuje PARAS... mozna najdu i odkaz. (ale ne dnes) troubel je chromovana a melo by se to montovat tam kde se nedostane voda....Takze me to tet nekdy ceka namontovat tatoi do T4ky:-))) az to bude nahraji i zvk.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrC Vloženo 14. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Pánové to video nemá chbičku...Jinač podtlakovka stojí cca 900-1200 a je i s kompresorem, hadicema a relatkem.. Jen zapojis a houkas ja divej.. Koupili sme ji v zime otcovi k narozkam a nejak jeste neni cas to namontovat.. Zvuk to ma ale jako parni.. Mam za to ze se menuje PARAS... mozna najdu i odkaz. (ale ne dnes) troubel je chromovana a melo by se to montovat tam kde se nedostane voda....Takze me to tet nekdy ceka namontovat tatoi do T4ky:-))) az to bude nahraji i zvk.. No paráda, tak na to se těším... Jinak já mám v plánu připojit tam ještě corpus z trombónu..... To bude smažba.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.