lada Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Nevite nekdo jak sundat tyto plasty z auta??Jsou asi přilepeny nejakym silikonem. Bojim se kdyz to silou sundam tak se mi muze nekde odlepit lak plasty viz. foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 vetsinou je to lepidlem na bazi PUR odlouponut to jde a pomahat si pri tom perorizkem, je to vlastne guma horsi pak vetsinou je co s tim zbytkem lepidla na karoserii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 to právě jestli nebude už lak poškozenej, skosil bych třeba ještě i nějakou strunu-silonovou, pak zajet za nějakym lakýrou, jestli by nevěděl jak sundat zbytky z laku a příp. jak to opravit(přeleštit) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 jj strunu to jsem taky rezal moje prahy, lepidlo urcite neni do laku trebas zazrany to problem neni ale dolu nijak extra nejde che to ho pjakoby odrolovat postupne coz je dost sichta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lada Vloženo 27. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 hmm tak to ja to tam radsi necham dokud to samo neupadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 a to já bych to sundal , pak nějakym techničákem drolit dolu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.