Publikováno Únor 27, 200718 r Zdar kluci, je tu mezi vama nejaky znalec pocitacu? Potreboval bych vypalit instalacky windows XP na DVD-cko. Mam totiz staryho notebooka a rozbila se v nem mechanika-cte jenom DVD a potrebaval bych to nutne preinstalovat, takze potrebuju nejak dostat ty instalacky na divko aby to z nej bootovalo, pujde to vubec?
Únor 27, 200718 r No jeste by to chtelo specifikovat,na jakym mediu mas ty instalacky.A hlavne jaky instalacky ceho(verze,SP1,SP2..atdatd).Bud koknkretni...Jinak pokud mas stavajici instalaci na CD,tak to staci vypalit treba v neru(kopirovat disk)..Pri nejhorsim ulozit obraz instalace(jako ISO,NRG) a zahnout to primo z obrazu
Únor 27, 200718 r Autor Jsou to windows xp profesional-jake ja to verze je snad uplne jedno, je to na cedecku a ja to potrebuju dostat na DVD aby to z nej bootovalo, kopirovat v neru z CD na DVD nejde-alespon jsem na to neprisel, kdyz vytvorim obraz z CD tak mi zadny program nepovoli ho vypalit na DVD, chce zase jenom CD.... uz jsem z toho zoufalej :-(
Únor 27, 200718 r Jak uz psal Bicoun, udelej si image CD a ten pak smahni na DVD, nic sloziteho na tom neni.
Únor 27, 200718 r Autor Jak uz psal Bicoun, udelej si image CD a ten pak smahni na DVD, nic sloziteho na tom neni. A mohl bys mi poradit v jakem programu? zkousel jsem to v ALcoholu, tam udelam image z CD, ale proste mi ten image nejde na DVD vypalit, pouze na CD, to samy Nero...
Únor 27, 200718 r Autor Klucí psali v Neru. ten je asi nejlepší na smažení To jsem zkousel a opravdu mi to nejde.... Je tu prosim nekdo kdo to skutecne delal (vytvoril funkcni bootovaci DVD instalacek windowsu) a ne jenom lide, kteri si mysli jak se to dela??? Dekuji...
Únor 27, 200718 r Klucí psali v Neru. ten je asi nejlepší na smažení To jsem zkousel a opravdu mi to nejde.... Je tu prosim nekdo kdo to skutecne delal (vytvoril funkcni bootovaci DVD instalacek windowsu) a ne jenom lide, kteri si mysli jak se to dela??? Dekuji... Samozrejme to de v neru ... delal sem to milionkrat
Únor 27, 200718 r Klucí psali v Neru. ten je asi nejlepší na smažení To jsem zkousel a opravdu mi to nejde.... Je tu prosim nekdo kdo to skutecne delal (vytvoril funkcni bootovaci DVD instalacek windowsu) a ne jenom lide, kteri si mysli jak se to dela??? Dekuji... Tak mi to nedalo a mám funkční instalaci WinXP profesional sp1 na DVD. Jde to přes Nero otevři to iso nabídne ti to vypálení standartně na CD tak jen změníš cd na dvd a je to. Nemáš náhodou dvě pece jednu cd druhou dvd to musíš nejdřív spustit Nero změnit typ vypalovačky na dvd a opět to musí jít. Nebo ti můžu zítra to dvd věnovat samozřejmě bez serialu protože předpokládám že máš tak jako všichni originál instal cd a svůj serial
Únor 27, 200718 r Klucí psali v Neru. ten je asi nejlepší na smažení To jsem zkousel a opravdu mi to nejde.... Je tu prosim nekdo kdo to skutecne delal (vytvoril funkcni bootovaci DVD instalacek windowsu) a ne jenom lide, kteri si mysli jak se to dela??? Dekuji... Záleží od toho, o ktorý release WXP sa jedná - z niektorých inštalačných CD naozaj nejde vytvoriť inštalačné bootovacie DVD. Skús použiť prípadne program nLite, s ním by mohlo ísť upraviť povôdný iso súbor
Únor 27, 200718 r Klucí psali v Neru. ten je asi nejlepší na smažení To jsem zkousel a opravdu mi to nejde.... Je tu prosim nekdo kdo to skutecne delal (vytvoril funkcni bootovaci DVD instalacek windowsu) a ne jenom lide, kteri si mysli jak se to dela??? Dekuji... Záleží od toho, o ktorý release WXP sa jedná - z niektorých inštalačných CD naozaj nejde vytvoriť inštalačné bootovacie DVD. Skús použiť prípadne program nLite, s ním by mohlo ísť upraviť povôdný iso súbor Tak to bych si nebyl tak jist, ze to nejde !
Únor 27, 200718 r Tak to bych si nebyl tak jist, ze to nejde ! Mám tu jedno a veru naozaj nejde - je to SP2 s vloženými aktualizáciami ku koncu januára. Takisto napáliť iso z MSDN dvdčiek je možné len na cdčko... Edit: Pre vysvetlenie napíšem, že napáliť to samozrejme ide, ale z takto vytvoreného dvdčka sa nepodarí nabootovať Upraveno Únor 27, 200718 r od Igor
Únor 27, 200718 r Autor Tak to bych si nebyl tak jist, ze to nejde ! Mám tu jedno a veru naozaj nejde - je to SP2 s vloženými aktualizáciami ku koncu januára. Takisto napáliť iso z MSDN dvdčiek je možné len na cdčko... Edit: Pre vysvetlenie napíšem, že napáliť to samozrejme ide, ale z takto vytvoreného dvdčka sa nepodarí nabootovať Presne tohle se mi deje-to DVDcko vypalim, ale nebootoje mi to z toho...
Únor 27, 200718 r Autor Dekuji vsem za rady, uz jsem to vyresil instalaci noveho Nera-to stare to totiz neumelo, takze se vse zdarilo jeste jednou dekuji vsem co se snazili pomoct
Únor 28, 200718 r Dělal jsem ho v neru. Je boot a mám na tomto dvd všechen installační soft. tzn. že z jediného dvd nainstaluji celý PC. I kydyž asi lepší je po 100% instalaci a nastavení použít Atronic.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.