jELDA Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 nedalo se na ne jen koukat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jELDA Vloženo 28. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 nedalo se na ne jen koukat jj, je to pecka, sou to nadherny kola!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jELDA Vloženo 28. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Dikec jen doufam ze zima uz neprijde .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Dikec jen doufam ze zima uz neprijde .. no to je jasny, ale myslim, ze uz bude furt takhle a lip.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Very niiiice . Ty kola tomu proste slusi... Ja jsem zatim ve stavu, ze by byli doma kecy, ale uz ji na to pripravuju, musi je akorat sehnat za nejakou dobrou cenu, aby moc nepindala . H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jELDA Vloženo 28. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 (editace) njn .. ja zas pocitam s tim ze kdyz bude nejhure ..vezmu si auto pritelkyne co to je dobra cena ??? Editováno: 28. Únor 2007, autor: jELDA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 co to je dobra cena ??? Dobra cena je pro me mensi nez co je na www.auto.asp2.cz nebo tak nejak a s dokladem. H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jELDA Vloženo 28. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 tyhle bych ti dokazal sehnat( viz obrazek ) ... za "dobrou cenu " i s papirem... ale gumy ... fakt nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Já mám na prodej origo RS,18-ky.Jsou fungl nový,ale nemám doklad.A jsou bez pneu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 já jsem to taky nevydržel a už na nich cca týden jezdím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jELDA Vloženo 28. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 (editace) já jsem to taky nevydržel a už na nich cca týden jezdím. hod foto .. Editováno: 28. Únor 2007, autor: jELDA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 (editace) jj, vcera tady v Praze krasne snezilo... no, ale koukam, ze tyhle kola uz bude mit kazdej druhej jediny co me muze hřát je to, ze jsem byl první... sem zvedavej, az je nazuju ja, tak porovnam podle fotek toho stříbrňáka jak moc je znát sportovní podvozek Editováno: 28. Únor 2007, autor: Luke288 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Jedny bych taky měl, viz. Bazar-Prodám-Kola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 měl bys tam nahodit nějakou cenu, atˇ je od čeho se odpíchnout. Já jsem třeba prodával dost slušný 17" Pegasy s 5 mm vzorkem (byly to ale Barumky) a za 10 t. se ozval jeden člověk. Ovšem ten je bez smlouvání koupil. Kdybych to dal do Annonce, asi bych dostal víc. Samozřejmě, že ty 18" jsou dražší a atraktivnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jELDA Vloženo 28. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 jj, vcera tady v Praze krasne snezilo...no, ale koukam, ze tyhle kola uz bude mit kazdej druhej jediny co me muze hřát je to, ze jsem byl první... sem zvedavej, az je nazuju ja, tak porovnam podle fotek toho stříbrňáka jak moc je znát sportovní podvozek tak to jsem taky zvedav az prezujes tak sem hod foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Kurnik, Maco, zaaaaaaaaaavidiiiiiiiiiiiiiim Ja chci taky "outů" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jELDA Vloženo 28. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 (editace) Kurnik, Maco, zaaaaaaaaaavidiiiiiiiiiiiiiim Ja chci taky "outů" cusik Martanku .... nemusis ... za rok budu zavidet ja Editováno: 1. Březen 2007, autor: jELDA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Ja mám na tie RS-ácke disky slabosť. S tými kolesami je to už na 50% RS-a, hoci nemá RS nárazníky. Sluší to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jELDA Vloženo 28. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 (editace) Ja mám na tie RS-ácke disky slabosť. S tými kolesami je to už na 50% RS-a, hoci nemá RS nárazníky. Sluší to! zatim nema ... vse bude dejte me cas bude to takova RS s 1,9 TDI Editováno: 28. Únor 2007, autor: jELDA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Buh vi co bude za rok Treba nebudu mit na rohliky, natoz na outů Takze zatim, alespon ten minimalne rok, budu zavidet ja, ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 měl bys tam nahodit nějakou cenu, atˇ je od čeho se odpíchnout. Já jsem třeba prodával dost slušný 17" Pegasy s 5 mm vzorkem (byly to ale Barumky) a za 10 t. se ozval jeden člověk. Ovšem ten je bez smlouvání koupil. Kdybych to dal do Annonce, asi bych dostal víc. Samozřejmě, že ty 18" jsou dražší a atraktivnější. Já představu mám, ale nechám každého ať nabídne a pokud se shodneme nebo aspoň přiblížíme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Parádní kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jELDA Vloženo 1. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Parádní kola dikec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 No chtěl jsem je prodat, ale nakonec si je asi nechám, jen je zkusím hodit do bílé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.