Geoo Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 PS: Budu kolem 16h, kdo na mě počká?! Cece...asi ne...kolem 16 jdu domu...kolem 18 tu budu zpet a na 20hod me kluci premluvili na fotbalek Počkej ...jako že se půjdeš ty honit za tou kulatou věcí??? Ty to umíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Heslo dne: Když se předseda narodil, jediný kdo na porodním sále brečel, byl lékař. Zajímavé heslo Jen si to předsedo neber moc osobně, chtěl jsem to tu jen trochu oživit jako za starých časů Nic si neberu osobne...i ja si umim rejpnout Mám pocit že toto umíme všichni tři 4...ja vydam za dva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 PS: Budu kolem 16h, kdo na mě počká?! Cece...asi ne...kolem 16 jdu domu...kolem 18 tu budu zpet a na 20hod me kluci premluvili na fotbalek Počkej ...jako že se půjdeš ty honit za tou kulatou věcí??? Ty to umíš? No uvidime Je tam dost vysoka "umrtnost"...uz jednou jela sanita BTW.....ja jsem hral fotbal, basket volejbal a zavodne plaval... ale to bylo pres x lety... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 PS: Budu kolem 16h, kdo na mě počká?! Cece...asi ne...kolem 16 jdu domu...kolem 18 tu budu zpet a na 20hod me kluci premluvili na fotbalek Počkej ...jako že se půjdeš ty honit za tou kulatou věcí??? Ty to umíš? No uvidime Je tam dost vysoka "umrtnost"...uz jednou jela sanita BTW.....ja jsem hral fotbal, basket volejbal a zavodne plaval... ale to bylo pres x lety... joooo hochu ...to jsi byl ještě mladík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 PS: Budu kolem 16h, kdo na mě počká?! Cece...asi ne...kolem 16 jdu domu...kolem 18 tu budu zpet a na 20hod me kluci premluvili na fotbalek Počkej ...jako že se půjdeš ty honit za tou kulatou věcí??? Ty to umíš? No uvidime Je tam dost vysoka "umrtnost"...uz jednou jela sanita BTW.....ja jsem hral fotbal, basket volejbal a zavodne plaval... ale to bylo pres x lety... joooo hochu ...to jsi byl ještě mladík No a prave proto, ze uz mladik nejsem (i kdyz jsem z vas nejmladsi), tak moje sedave zamestnani a malicka lenost, mi dava zabrat na kilech tak kdyz jsem cely proflakal a na kole jsem byl parkrat, tak to chci timhle aspon trosku kompenzovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 PS: Budu kolem 16h, kdo na mě počká?! Cece...asi ne...kolem 16 jdu domu...kolem 18 tu budu zpet a na 20hod me kluci premluvili na fotbalek Počkej ...jako že se půjdeš ty honit za tou kulatou věcí??? Ty to umíš? Neblbni. On de jenom na čumendu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 NIKDY!Být zaměstnaný je dobrá věc, ale nesmí se to zvrhnout v práci Souhlasím s tebou ...ale u mě se to pomalinku začalo srát Nejsme charita ani armada SPÁSY...tady se pro love musi makat "Lidé se rádi zaměstnávají, aby nemuseli pracovat." Jan Herben Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 PS: Budu kolem 16h, kdo na mě počká?! Cece...asi ne...kolem 16 jdu domu...kolem 18 tu budu zpet a na 20hod me kluci premluvili na fotbalek Počkej ...jako že se půjdeš ty honit za tou kulatou věcí??? Ty to umíš? Neblbni. On de jenom na čumendu. Ale houby...jdu behat....ctete dobre...behat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 NIKDY!Být zaměstnaný je dobrá věc, ale nesmí se to zvrhnout v práci Souhlasím s tebou ...ale u mě se to pomalinku začalo srát Nejsme charita ani armada SPÁSY...tady se pro love musi makat "Lidé se rádi zaměstnávají, aby nemuseli pracovat." Jan Herben ....ste v tom Nizkove nejaky chytry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 BTW: dneska jsem byl byl pro Octu v servisu a staly tam dve RS, jedna obyc, druhej kombajn Tak jsem chtel zajet domu pro svou a udelat fotecku Ale mam ji spinavou a navic...pak ten kobas odjel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 PS: Budu kolem 16h, kdo na mě počká?! Cece...asi ne...kolem 16 jdu domu...kolem 18 tu budu zpet a na 20hod me kluci premluvili na fotbalek Počkej ...jako že se půjdeš ty honit za tou kulatou věcí??? Ty to umíš? Neblbni. On de jenom na čumendu. Ale houby...jdu behat....ctete dobre...behat... Možná. Ale z úplně jinýho důvodu a jinam než míč. Hlavně to stihni,ať si nemusíš měnit trnýrky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 PS: Budu kolem 16h, kdo na mě počká?! Cece...asi ne...kolem 16 jdu domu...kolem 18 tu budu zpet a na 20hod me kluci premluvili na fotbalek Počkej ...jako že se půjdeš ty honit za tou kulatou věcí??? Ty to umíš? Neblbni. On de jenom na čumendu. Ale houby...jdu behat....ctete dobre...behat... Možná. Ale z úplně jinýho důvodu a jinam než míč. Hlavně to stihni,ať si nemusíš měnit trnýrky. Na tohle vazne nema cenu reagovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 PS: Budu kolem 16h, kdo na mě počká?! Cece...asi ne...kolem 16 jdu domu...kolem 18 tu budu zpet a na 20hod me kluci premluvili na fotbalek Počkej ...jako že se půjdeš ty honit za tou kulatou věcí??? Ty to umíš? No uvidime Je tam dost vysoka "umrtnost"...uz jednou jela sanita BTW.....ja jsem hral fotbal, basket volejbal a zavodne plaval... ale to bylo pres x lety... x=? (tisíc let) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 PS: Budu kolem 16h, kdo na mě počká?! Cece...asi ne...kolem 16 jdu domu...kolem 18 tu budu zpet a na 20hod me kluci premluvili na fotbalek Počkej ...jako že se půjdeš ty honit za tou kulatou věcí??? Ty to umíš? No uvidime Je tam dost vysoka "umrtnost"...uz jednou jela sanita BTW.....ja jsem hral fotbal, basket volejbal a zavodne plaval... ale to bylo pres x lety... x=? (tisíc let) druhy stupen ZS + SS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 ždáRSká letko, pojedete někdo se mrknout do toho Olomouce? Mischina myslím, psal, že joo a vy ostatní? Nebo bude vyslán jako glowny zastupce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Tady jsou dnes všichni tak drzí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 ždáRSká letko, pojedete někdo se mrknout do toho Olomouce?Mischina myslím, psal, že joo a vy ostatní? Nebo bude vyslán jako glowny zastupce? A copak se tam deje ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 ždáRSká letko, pojedete někdo se mrknout do toho Olomouce?Mischina myslím, psal, že joo a vy ostatní? Nebo bude vyslán jako glowny zastupce? Uvidíme, v diáři to mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 PS: Budu kolem 16h, kdo na mě počká?! Cece...asi ne...kolem 16 jdu domu...kolem 18 tu budu zpet a na 20hod me kluci premluvili na fotbalek Počkej ...jako že se půjdeš ty honit za tou kulatou věcí??? Ty to umíš? No uvidime Je tam dost vysoka "umrtnost"...uz jednou jela sanita BTW.....ja jsem hral fotbal, basket volejbal a zavodne plaval... ale to bylo pres x lety... x=? (tisíc let) druhy stupen ZS + SS SPROSŤÁKU!!! Mi máme dohromady víc škol než ty v ní strávejch dní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 ždáRSká letko, pojedete někdo se mrknout do toho Olomouce?Mischina myslím, psal, že joo a vy ostatní? Nebo bude vyslán jako glowny zastupce? A copak se tam deje ? Sraz moraváků, pokec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 ždáRSká letko, pojedete někdo se mrknout do toho Olomouce?Mischina myslím, psal, že joo a vy ostatní? Nebo bude vyslán jako glowny zastupce? A copak se tam deje ? Sraz moraváků, pokec. A nechcete to udelat v Jihlave treba ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Tady jsou dnes všichni tak drzí Entsuldigung Herr Mäuschen Ich bin das nicht wollen [promiňte pane myšička To jsem nechtěl ] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 ždáRSká letko, pojedete někdo se mrknout do toho Olomouce?Mischina myslím, psal, že joo a vy ostatní? Nebo bude vyslán jako glowny zastupce? A copak se tam deje ? Sraz moraváků, pokec. A nechcete to udelat v Jihlave treba ? Jj nebo v Brně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 ždáRSká letko, pojedete někdo se mrknout do toho Olomouce?Mischina myslím, psal, že joo a vy ostatní? Nebo bude vyslán jako glowny zastupce? A copak se tam deje ? Sraz moraváků, pokec. A nechcete to udelat v Jihlave treba ? Jj nebo v Brně Lepsi nez pres pul republiky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Tady jsou dnes všichni tak drzí Entsuldigung Herr Mäuschen Ich bin das nicht wollen [promiňte pane myšička To jsem nechtěl ] Na brudera musíš ANGLICKY nebo FRANCOUZKY. Němčinu "nepanimaju". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky