mischicka Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 No jo no ...spolehkovost na bodu mrazu ...nemůžu za to :-) Už teda něco víš bo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Už teda něco víš bo ne? Jak jsem to tam psal ... nevím :-( ...nějak se nemůžeme dovolat tomu jantarovi co je má dělat ....už by měl mít dávno ten vzorek hotovej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Jak jsem to tam psal ... nevím :-( ...nějak se nemůžeme dovolat tomu jantarovi co je má dělat ....už by měl mít dávno ten vzorek hotovej Myslím, že budu dřív doma než budou trička :p Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Myslím, že budu dřív doma než budou trička :p no ...tak i to se může stát. Každopádně ještě týden počkám, a dořvu ho jako koně a zeptám se někde jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 no ...tak i to se může stát. Každopádně ještě týden počkám, a dořvu ho jako koně a zeptám se někde jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 No, daval jsem si v planech hodne velke rezervy a vsechno vyslo akorat...Ale musim rict, ze jsem si vybral spravne povolani...ja, potazmo moje telo, neni staveno na tezkou fyzickou praci Pokudsi chceš pěkně odpočinout tak v PÁTEK ve 14:00 a v SOBOTU v 8:00 u nás a můžeš s nama vyrazit do lesa. Je tam pohoda,klid pečenej špekáček na sváču,čajík se slivovičkou a sposta dalších výhod. Ste všichni zváni. Ps.:vlastní sekera výhodou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 Pokudsi chceš pěkně odpočinout tak v PÁTEK ve 14:00 a v SOBOTU v 8:00 u nás a můžeš s nama vyrazit do lesa. Je tam pohoda,klid pečenej špekáček na sváču,čajík se slivovičkou a sposta dalších výhod. Ste všichni zváni. Ps.:vlastní sekera výhodou. Luďo přišel jsi pozdě..... mě už dal práci Michal ....dostal jsem u něj jednu z nejlepších ukrajinských pozic ....zbíječ. Tato práce obnáší zručnost se zbíječkou a kamenem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 Luďo přišel jsi pozdě..... mě už dal práci Michal ....dostal jsem u něj jednu z nejlepších ukrajinských pozic ....zbíječ. Tato práce obnáší zručnost se zbíječkou a kamenem :-) Máš vízum a pracovní povolení Koljo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 Máš vízum a pracovní povolení Koljo ? za ty prachy co mi Michal dává to pracovní povolení ani nepotřebuji ....jedu jenom na pivo a chleba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 za ty prachy co mi Michal dává to pracovní povolení ani nepotřebuji ....jedu jenom na pivo a chleba Aby na tebe nepřišla cizinecká policie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 Luďo přišel jsi pozdě..... mě už dal práci Michal ....dostal jsem u něj jednu z nejlepších ukrajinských pozic ....zbíječ. Tato práce obnáší zručnost se zbíječkou a kamenem :-) Nevadí. Můžeš si klidně kácet stromy zbíječkou. Nám je to jedno čím,ale hlavně když budou dole nakrácený na metry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 Nevadí. Můžeš si klidně kácet stromy zbíječkou. Nám je to jedno čím,ale hlavně když budou dole nakrácený na metry. Tak jsem nakonec v tom lese byl a stromy jsem kácel ...Vás jsem tam tedy nikoho neviděl. Jestli to nebude tím že jsem je kácel ve svém že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 Predsedo, sice opozdene, ale operacni tempo to driv nedovolilo a snad se to i tak pocita: VSECHNO NEJLEPSI K TVYM 18. NAROZENINAM : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 11. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 Predsedo, sice opozdene, ale operacni tempo to driv nedovolilo a snad se to i tak pocita: VSECHNO NEJLEPSI K TVYM 18. NAROZENINAM : Dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 Dekuji Nemáš zač, slavil jsi pořádně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 11. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 Nemáš zač, slavil jsi pořádně? No v sobotu...az hanba...sice ne moje narozeniny...strejda mel 50 a udelal silenou akci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Kurva....a to jsem si to napsal do kalendáře ....Booože jde to se mnou asi z kopce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Tedy předsedo.....nebudu si z tebe dělat srandu jako michicka a nebudu ti tady psát všechno nejlepší k 18. narozenimám když vím že to jsou 19. narozeniny. Alsooo, ...Všechno nejlepší, hoooodně zdraví, špetku lásky a mraky sexu. (Kdy že to půjdeme zapít do hospody?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 12. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Tedy předsedo.....nebudu si z tebe dělat srandu jako michicka a nebudu ti tady psát všechno nejlepší k 18. narozenimám když vím že to jsou 19. narozeniny.Alsooo, ...Všechno nejlepší, hoooodně zdraví, špetku lásky a mraky sexu. (Kdy že to půjdeme zapít do hospody?) No postupny uklid bytu uz zacina videt konec.....jenze ja ted musim makat jako sroub....konec priprav se blizi a pujde do tuheho u zakaznika.... Ale myslim, ze nejaky vikend byste se mohli otocit ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 No postupny uklid bytu uz zacina videt konec.....jenze ja ted musim makat jako sroub....konec priprav se blizi a pujde do tuheho u zakaznika....Ale myslim, ze nejaky vikend byste se mohli otocit ... Hele to já se otáčím každý víkend :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Hele to já se otáčím každý víkend :-) Z jednoho boku na druhý, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 A tady máte jednu fotku, abyste věděli, že se tu neflákám. Dnes jsem byl na konferenci o vrtulníkách, tak jsem zpět na základnu letěl, místo abych jel se šéfem autem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 13. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 A tady máte jednu fotku, abyste věděli, že se tu neflákám. Dnes jsem byl na konferenci o vrtulníkách, tak jsem zpět na základnu letěl, místo abych jel se šéfem autem nejak tam netesnily dvere, ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 nejak tam netesnily dvere, ne ? Normální stav, kus jsme letěli i s otevřenýma, ale nechtěl jsem přijít o foťák, takže jsem netočil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 A tady máte jednu fotku, abyste věděli, že se tu neflákám. Dnes jsem byl na konferenci o vrtulníkách, tak jsem zpět na základnu letěl, místo abych jel se šéfem autem Hezké Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky