Geoo Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 nejak tam netesnily dvere, ne ? Taky jsem na to koukal ...to vypadá že to bude asi české výroby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Taky jsem na to koukal ...to vypadá že to bude asi české výroby Je to slovenský vrtulník sovětské výroby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Je to slovenský vrtulník sovětské výroby no ...tak to je uplně stejné :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 13. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Je to slovenský vrtulník sovětské výroby Slovensky vrtulnik, ruske vyroby, prepravuje Cechy a strili po nem turbani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Slovensky vrtulnik, ruske vyroby, prepravuje Cechy a strili po nem turbani To je až neuvěřitelné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Slovensky vrtulnik, ruske vyroby, prepravuje Cechy a strili po nem turbani To je až neuvěřitelné Vy dva taky Co ta trička? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 Vy dva taky Co ta trička? Tričko mám doma ...dneska jsem se na něja jenom ráno díval ...on tam udělal jenom ten znak na záda. Každopádně si myslím že se mu to povedlo ....až dneska budu mít více času tak stáhnu fotky a dám je sem. Teď už tedy jenom zjistit cenu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 Tričko mám doma ...dneska jsem se na něja jenom ráno díval ...on tam udělal jenom ten znak na záda. Každopádně si myslím že se mu to povedlo ....až dneska budu mít více času tak stáhnu fotky a dám je sem. Teď už tedy jenom zjistit cenu :-) jo ..ještě jedna věc ...ten blbec to udělal na normální tričko ....ty vole já to vzdávám ....už mu nemůžu ani zavolat ...bych ho musel zabít. Asi to udělám jinak ...vysereme se na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 jo ..ještě jedna věc ...ten blbec to udělal na normální tričko ....ty vole já to vzdávám ....už mu nemůžu ani zavolat ...bych ho musel zabít. Asi to udělám jinak ...vysereme se na to I to je volba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 (editace) Pánové a dámy,protože se tady už dlouho nepovedlo zorganizovat žádnej sraz tak tady je jedna POZVÁNKA na setkání v partě dobrých lidí,ketrý organizuje Roman MACHALA a LIAZáci: Editováno: 15. Únor 2008, autor: Luďa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Pánové a dámy,protože se tady už dlouho nepovedlo zorganizovat žádnej sraz tak tady je jedna POZVÁNKA na setkání v partě dobrých lidí,ketrý organizuje Roman MACHALA a LIAZáci: Hele, založ ve Srazech a akcích nové téma, hm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Hele, založ ve Srazech a akcích nové téma, hm? Tohle je akce akce pouze pro vybraný jedince. Ale zkusím to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Tak co bude v 5 měsíci to nevím.....uvidíme :-) No a co je nového panové? Mischo ..jak ti to tam jde? Předsedo, už jsi se zabydlel v novém ...a co práce? Co Vaše holky?? ...všechny drby sem! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Tak co bude v 5 měsíci to nevím.....uvidíme :-)No a co je nového panové? Mischo ..jak ti to tam jde? Předsedo, už jsi se zabydlel v novém ...a co práce? Co Vaše holky?? ...všechny drby sem! :-) Možná byste měli vyrazit na kafe na neutrální půdu, hm? Tam byste to prodrbali všechno:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Tady je situace klidná a stabilní a máme nezávislé Kosovo:-) Uvidíme jak to bude dál, tohle je teprve začátek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 18. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Tak co bude v 5 měsíci to nevím.....uvidíme :-)No a co je nového panové? Mischo ..jak ti to tam jde? Předsedo, už jsi se zabydlel v novém ...a co práce? Co Vaše holky?? ...všechny drby sem! :-) ad 1) netusim ad 2) pomalu zabydlujem...ale porad nam do toho neco leze (akce,navstevy,prace, apod...), takze to jde hoooodne pomalu... ad 3) Lena porad stejna... ...a drby? Tady v ZR se povida, ze v HB jsou ze 40% cikani z dalsich 40% buzeranti a zbytek je Michal s Jirkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 ad 1) netusim ad 2) pomalu zabydlujem...ale porad nam do toho neco leze (akce,navstevy,prace, apod...), takze to jde hoooodne pomalu... ad 3) Lena porad stejna... ...a drby? Tady v ZR se povida, ze v HB jsou ze 40% cikani z dalsich 40% buzeranti a zbytek je Michal s Jirkou ... já slyšel, že těch 20% je obojí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 18. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 ... já slyšel, že těch 20% je obojí no vzdyt jsem to napsal.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 no vzdyt jsem to napsal.... Ještě že tu Jiřík není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 18. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Ještě že tu Jiřík není uz je na ceste do ZR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 uz je na ceste do ZR Nebo na Balkán Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 18. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Nebo na Balkán Strasne zlenivel....do ZR to ma bliz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Tak jsem myslel že tady bude chvilku nějaká konstruktivní debata ale jak tak koukám tak Letka nezklamala ....pořád je vše při starém. Já na to snad nemám ani co říci ...každopádně víme kde bydlíte a až to řeknu Michalovi tak nevím nevím co s váma udělá ...on je pruďas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 18. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Tak jsem myslel že tady bude chvilku nějaká konstruktivní debata ale jak tak koukám tak Letka nezklamala ....pořád je vše při starém. Já na to snad nemám ani co říci ...každopádně víme kde bydlíte a až to řeknu Michalovi tak nevím nevím co s váma udělá ...on je pruďas Co...co...no co...co bude ? Zasuneme ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Co...co...no co...co bude ? Zasuneme ? Ty vole....no mě to příjde že asi spíše v ZR je parta buzerantů!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky