zdemar Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Ty vole....no mě to příjde že asi spíše v ZR je parta buzerantů!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 To je ale vážná věc ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Ty vole....no mě to příjde že asi spíše v ZR je parta buzerantů!! No podle předsedovy odpovědi mi to přijde taky Ještě že v ZR nebydlím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Ale pokud chceš Jiříku konstruktivní debatu, napiš mi co trička...a taky třeba co práce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 No podle předsedovy odpovědi mi to přijde taky Ještě že v ZR nebydlím Dělá tady se mnou v práci kolega a on je ze ZR .... tak už vím proč je divnej Předsedo sorry ...ale nahrál jsi (Jupí ...už je to tu jako za starých časů:-) ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 Ale pokud chceš Jiříku konstruktivní debatu, napiš mi co trička...a taky třeba co práce... no ..trička ...nechal jsem udělat vzorek a už ho mám doma ...ještě se z toho šoku zpamatovávám. Pro upřesnění: vypadá to dobře ale na jiném tričku a udělal to bez předku a bez přezdívky .....tedy znak letky na zádech (ale ten vypadá dobře) Mám to vyfocené a tak až se k tomu dostanu tak to sem dám. Práce ...no ještě nevím jestli mě tady v pustí teď nebo až za měsíc ...ale na novou práci se těším ...jenom už nebudu mít Okulku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 no ..trička ...nechal jsem udělat vzorek a už ho mám doma ...ještě se z toho šoku zpamatovávám. Pro upřesnění: vypadá to dobře ale na jiném tričku a udělal to bez předku a bez přezdívky .....tedy znak letky na zádech (ale ten vypadá dobře) Mám to vyfocené a tak až se k tomu dostanu tak to sem dám.Práce ...no ještě nevím jestli mě tady v pustí teď nebo až za měsíc ...ale na novou práci se těším ...jenom už nebudu mít Okulku No hoď už ty fotky sem, ano? A co bude s Okinou? Michal si jí bere? A Ty teda budeš citrónovej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 No hoď už ty fotky sem, ano?A co bude s Okinou? Michal si jí bere? A Ty teda budeš citrónovej? Fotky sem dám co nejdříve ..jenom je musím stáhnout s foťáku a hodit je sem ...to víš ..ono to chvilku dá :-) Okinka zůstane doma ...nechá si jí brácha. Michal bude hledat někde jinde :-) No ...a já budu citronovej ...rok ještě klasické picasso a potom C4 picasso a nebo C4 Grand ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 Fotky sem dám co nejdříve ..jenom je musím stáhnout s foťáku a hodit je sem ...to víš ..ono to chvilku dá :-)Okinka zůstane doma ...nechá si jí brácha. Michal bude hledat někde jinde :-) No ...a já budu citronovej ...rok ještě klasické picasso a potom C4 picasso a nebo C4 Grand ... Tak si jí budeš aspoň moct půjčovat na srazy a akce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Tak si jí budeš aspoň moct půjčovat na srazy a akce Přesně tak ....počítám s tím :-) ...jenom jde o to jestli s tím počítá brácha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Přesně tak ....počítám s tím :-) ...jenom jde o to jestli s tím počítá brácha Já myslím, že ano :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Já myslím, že ano :-D Tak když by se jelo teď někdy tak ty tady stejně nejseš tak já bych si případně pučil tu tvojí káru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Tak když by se jelo teď někdy tak ty tady stejně nejseš tak já bych si případně pučil tu tvojí káru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Vím že se tomu směješ ...Taky jsem dlouho přemýšlel jestli bych klesnul až na takové auto kterému ujedu skoro i se svým Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 člověče všiml jsi si že si tu povídáme jenom my dva? ....Copak je s předsedou ...jestli se nám hoch neupracoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 22. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Vím že se tomu směješ ...Taky jsem dlouho přemýšlel jestli bych klesnul až na takové auto kterému ujedu skoro i se svým Neblbni....vis, ze Michal tomu neslapal....a navic Ty jsi jel ve 4.................takze jsi byl tezsi a proto Ti to lip jelo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 22. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 člověče všiml jsi si že si tu povídáme jenom my dva? ....Copak je s předsedou ...jestli se nám hoch neupracoval To jeste ne....ale pomalu se blizi odjezd do jamy lvove ted tu mame soudruhy z NDR...jeste, aspons jednim se da bavit (je to puvodem Cech) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Vím že se tomu směješ ...Taky jsem dlouho přemýšlel jestli bych klesnul až na takové auto kterému ujedu skoro i se svým Ještě 30 metrů a vzlétl si co ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 (editace) Tak když by se jelo teď někdy tak ty tady stejně nejseš tak já bych si případně pučil tu tvojí káru No máme plonkovýho Favoritka nebo ti od bejvalýho šéfa pučím jeho teréní žihadlo Š120 Scout. Editováno: 23. Únor 2008, autor: Luďa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 Ještě 30 metrů a vzlétl si co ? Co to je ....co to je ....z tebe mluví závist (Tak já ti ho někdy půjčím) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 Neblbni....vis, ze Michal tomu neslapal....a navic Ty jsi jel ve 4.................takze jsi byl tezsi a proto Ti to lip jelo Modrá je prostě lepší než červená Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 No máme plonkovýho Favoritka nebo ti od bejvalýho šéfa pučím jeho teréní žihadlo Š120 Scout. No tak jestli je to řivější než ta OII tak bych to bral ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 Co to je ....co to je ....z tebe mluví závist (Tak já ti ho někdy půjčím) Koho "ho"? Já myslel, že máš Oktávku, "tu"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 A už jsem si říkal, že se ani neprojevíš na fóru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Koho "ho"? Já myslel, že máš Oktávku, "tu"... Ta Oktávka ...ale to auto ...víš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky