Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

A už jsem si říkal, že se ani neprojevíš na fóru :p

Já? ...já se tu projevuju přeci neustále :p

Ta Oktávka ...ale to auto ...víš :)

Aha...víte že ve Francii jsou všechna osobní auta ženského rodu a všechna nákladní mužského?

Aha...víte že ve Francii jsou všechna osobní auta ženského rodu a všechna nákladní mužského?

Víme ;)

Víme ;)

A víte, že víkend 23.-25.5. je v Praze škodahome sraz? Musím si už asi po osmé přeplánovat dovolenou, tak si jí asi zkusím vzít v ten termín. Vím, že to je ještě daleko, ale chystáte se někdo? Já že bysme si mohli zas po dlouhé době udělat větší Letka akci, prt. v partě to tam minule bylo super...

• Autor
A víte, že víkend 23.-25.5. je v Praze škodahome sraz? Musím si už asi po osmé přeplánovat dovolenou, tak si jí asi zkusím vzít v ten termín. Vím, že to je ještě daleko, ale chystáte se někdo? Já že bysme si mohli zas po dlouhé době udělat větší Letka akci, prt. v partě to tam minule bylo super...

Co se tyka duben-kveten-cerven nemuzu nic planovat, vsechno bude ze dne na den...ale pokud bude volno a zajemci...asi bychom jeli...

...ale opit se muzem i v ZR a nemusim kvuli tomu jezdit do Prahy

No já volno mám a rozhodně bych jel :palec2: dofám že do toho něco nevleze jako minule... ;)

Co se tyka duben-kveten-cerven nemuzu nic planovat, vsechno bude ze dne na den...ale pokud bude volno a zajemci...asi bychom jeli...

...ale opit se muzem i v ZR a nemusim kvuli tomu jezdit do Prahy

Nikdo Tě pít nenutí, ale počítám s Vámi :p

No já volno mám a rozhodně bych jel :palec2: dofám že do toho něco nevleze jako minule... ;)

Taky doufám a taky s Tebou počítám -_-

Taky doufám a taky s Tebou počítám -_-

Tak počítej i se mnou jo? :-) (Jenom doufám že mi brácha půjčí auto :-) )

Tak počítej i se mnou jo? :-) (Jenom doufám že mi brácha půjčí auto :-) )

Dobře dobře -_-

Dobře dobře -_-

Tak to je fajn ...a nebo pojedu s Váma místo opice :-)

Tak to je fajn ...a nebo pojedu s Váma místo opice :-)

Se vejdete oba :p

Jinak kdyby Vás zajímalo jak to tu občas vypadá, koukněte do Papričky.

Jste zemřeli nebo co?

• Autor
Jste zemřeli nebo co?

...kez by... :)

...kez by... :)

Copak?

• Autor
Copak?

Stale nejake zmeny....je toho moc....za necely mesic jedem na syst.testy....doma se sere jedna vec zad ruhou (viz spadena linka, ted plesnivejici koberec-cistil jsem ho vodnim vysavacem, asi malo nechal uschnout a dal na nej druhej), takze spime v obyvaku :)

Stale nejake zmeny....je toho moc....za necely mesic jedem na syst.testy....doma se sere jedna vec zad ruhou (viz spadena linka, ted plesnivejici koberec-cistil jsem ho vodnim vysavacem, asi malo nechal uschnout a dal na nej druhej), takze spime v obyvaku :)

Jj, i takovej je život, když by nebylo hůř...

Hele, nemyslíte, že je zase na čase dát Letku do srazů kam patří? Sice už jsem si na ní tady zvykl, ale nikdo jí tu nehledá, viz. nově založené téma Vysočina...

Hele, nemyslíte, že je zase na čase dát Letku do srazů kam patří? Sice už jsem si na ní tady zvykl, ale nikdo jí tu nehledá, viz. nově založené téma Vysočina...

Taky jsem koukal na téma Vysočina ale jinak je mi to celkem jedno kde to je.

Vysočina je holt celej kraj.

Jo a jinaj kombajn byl jednak malej a když už fejs tak rovnou do kombajnu. Taky mi to dalo než jsem sehnal něco v dobrým stavu a ne jak cigánská maringotka!

Teď ješě věci ze starýho auta do novýho hlavně rádio protože to co tam hrůza!!! Pak nějakej ten servísek a přetvořit k obrazu svému a jsem spokojen!!

Jo a jinaj kombajn byl jednak malej a když už fejs tak rovnou do kombajnu. Taky mi to dalo než jsem sehnal něco v dobrým stavu a ne jak cigánská maringotka!

Teď ješě věci ze starýho auta do novýho hlavně rádio protože to co tam hrůza!!! Pak nějakej ten servísek a přetvořit k obrazu svému a jsem spokojen!!

Oká, tak hodně štěstí a spokojenosti s novým vozem, se těším až se pochlubíš!

A kde se ztratil Jiřík a trička?

A kde se ztratil Jiřík a trička?

Taky ho postrádám. Jiříku kdepak seš? Jak to vypadá s tričkama?

Asi je MIA/KIA...

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.