Geoo Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 A už jsem si říkal, že se ani neprojevíš na fóru Já? ...já se tu projevuju přeci neustále Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Ta Oktávka ...ale to auto ...víš Aha...víte že ve Francii jsou všechna osobní auta ženského rodu a všechna nákladní mužského? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Aha...víte že ve Francii jsou všechna osobní auta ženského rodu a všechna nákladní mužského? Víme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Víme A víte, že víkend 23.-25.5. je v Praze škodahome sraz? Musím si už asi po osmé přeplánovat dovolenou, tak si jí asi zkusím vzít v ten termín. Vím, že to je ještě daleko, ale chystáte se někdo? Já že bysme si mohli zas po dlouhé době udělat větší Letka akci, prt. v partě to tam minule bylo super... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 27. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 A víte, že víkend 23.-25.5. je v Praze škodahome sraz? Musím si už asi po osmé přeplánovat dovolenou, tak si jí asi zkusím vzít v ten termín. Vím, že to je ještě daleko, ale chystáte se někdo? Já že bysme si mohli zas po dlouhé době udělat větší Letka akci, prt. v partě to tam minule bylo super... Co se tyka duben-kveten-cerven nemuzu nic planovat, vsechno bude ze dne na den...ale pokud bude volno a zajemci...asi bychom jeli... ...ale opit se muzem i v ZR a nemusim kvuli tomu jezdit do Prahy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 A víte, že víkend 23.-25.5. je v Praze škodahome sraz? Musím si už asi po osmé přeplánovat dovolenou, tak si jí asi zkusím vzít v ten termín. Vím, že to je ještě daleko, ale chystáte se někdo? Já že bysme si mohli zas po dlouhé době udělat větší Letka akci, prt. v partě to tam minule bylo super... No já volno mám a rozhodně bych jel dofám že do toho něco nevleze jako minule... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Co se tyka duben-kveten-cerven nemuzu nic planovat, vsechno bude ze dne na den...ale pokud bude volno a zajemci...asi bychom jeli......ale opit se muzem i v ZR a nemusim kvuli tomu jezdit do Prahy Nikdo Tě pít nenutí, ale počítám s Vámi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 No já volno mám a rozhodně bych jel dofám že do toho něco nevleze jako minule... Taky doufám a taky s Tebou počítám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Taky doufám a taky s Tebou počítám Tak počítej i se mnou jo? :-) (Jenom doufám že mi brácha půjčí auto :-) ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 Tak počítej i se mnou jo? :-) (Jenom doufám že mi brácha půjčí auto :-) ) Dobře dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 Dobře dobře Tak to je fajn ...a nebo pojedu s Váma místo opice :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 Tak to je fajn ...a nebo pojedu s Váma místo opice :-) Se vejdete oba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 Jinak kdyby Vás zajímalo jak to tu občas vypadá, koukněte do Papričky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Jste zemřeli nebo co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 6. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Jste zemřeli nebo co? ...kez by... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 ...kez by... Copak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 6. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Copak? Stale nejake zmeny....je toho moc....za necely mesic jedem na syst.testy....doma se sere jedna vec zad ruhou (viz spadena linka, ted plesnivejici koberec-cistil jsem ho vodnim vysavacem, asi malo nechal uschnout a dal na nej druhej), takze spime v obyvaku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Stale nejake zmeny....je toho moc....za necely mesic jedem na syst.testy....doma se sere jedna vec zad ruhou (viz spadena linka, ted plesnivejici koberec-cistil jsem ho vodnim vysavacem, asi malo nechal uschnout a dal na nej druhej), takze spime v obyvaku Jj, i takovej je život, když by nebylo hůř... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Hele, nemyslíte, že je zase na čase dát Letku do srazů kam patří? Sice už jsem si na ní tady zvykl, ale nikdo jí tu nehledá, viz. nově založené téma Vysočina... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Hele, nemyslíte, že je zase na čase dát Letku do srazů kam patří? Sice už jsem si na ní tady zvykl, ale nikdo jí tu nehledá, viz. nově založené téma Vysočina... Taky jsem koukal na téma Vysočina ale jinak je mi to celkem jedno kde to je. Vysočina je holt celej kraj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Jo a jinaj kombajn byl jednak malej a když už fejs tak rovnou do kombajnu. Taky mi to dalo než jsem sehnal něco v dobrým stavu a ne jak cigánská maringotka! Teď ješě věci ze starýho auta do novýho hlavně rádio protože to co tam hrůza!!! Pak nějakej ten servísek a přetvořit k obrazu svému a jsem spokojen!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Jo a jinaj kombajn byl jednak malej a když už fejs tak rovnou do kombajnu. Taky mi to dalo než jsem sehnal něco v dobrým stavu a ne jak cigánská maringotka!Teď ješě věci ze starýho auta do novýho hlavně rádio protože to co tam hrůza!!! Pak nějakej ten servísek a přetvořit k obrazu svému a jsem spokojen!! Oká, tak hodně štěstí a spokojenosti s novým vozem, se těším až se pochlubíš! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 A kde se ztratil Jiřík a trička? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 A kde se ztratil Jiřík a trička? Taky ho postrádám. Jiříku kdepak seš? Jak to vypadá s tričkama? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 Asi je MIA/KIA... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky