Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Dobré pondělní ráno Letko :p

• Autor
Dobré pondělní ráno Letko :p

Č....vikend na <> ... snad po 10 letech jsem mel rymu jako krava ... a navic jsem si vcera ulomil pulku zubu ... asi jsem v patek nekoho nasral :)

Č....vikend na <> ... snad po 10 letech jsem mel rymu jako krava ... a navic jsem si vcera ulomil pulku zubu ... asi jsem v patek nekoho nasral :)

Bože, cos dělal? Nevysvětlovala Ti Léňa něco :smich:?

• Autor
Bože, cos dělal? Nevysvětlovala Ti Léňa něco :smich:?

Nene...ani nevim...proste vecer jsem jazykem zjistil, ze mi tam kus zubu chybi....ani nevim, jestli jsem ho spolknul...

A navic jsem zjistil, ze zubarka me vyradila z evidence....clovek tam 6 let neprijde a hned ho vyhazujou :)

A neveril bys, jakej je problem sehnat zubare... :(

Dobrý ráno chlapci a děvčata.

Nazdar Brůdře. :D

Zubů máš mít 32,tak když ti bude jeden kousek chybět tak to není taková tragédie. :p

Nene...ani nevim...proste vecer jsem jazykem zjistil, ze mi tam kus zubu chybi....ani nevim, jestli jsem ho spolknul...

A navic jsem zjistil, ze zubarka me vyradila z evidence....clovek tam 6 let neprijde a hned ho vyhazujou :)

A neveril bys, jakej je problem sehnat zubare... :(

Věřil...a Ty nechodíš na pravidelné kontroly? 2x za rok???

Dobrý ráno chlapci a děvčata.

Nazdar Brůdře. :D

Nazdar nazdar, poslal jsem Ti SM, tak s tím něco udělej :p

• Autor
Věřil...a Ty nechodíš na pravidelné kontroly? 2x za rok???

Nechodil....do ted jsem zadny problem nemel....

Nechodil....do ted jsem zadny problem nemel....

Víš ale, že bys měl, navíc to platí pojišťovna...

Ahojky ...zdravím Vás ...tak jak se tu máte ..konečně jsem se sem taky dostal se podívat na kamarády.

Tričko mám doma a tak až se uvidíme tak ho vezmu :-)

Tedy to je bordel ...jak je to možné, že píšete do Vysočiny a na Letku prdíte ....předsedo udělej si v tom pořádek :p

Tedy to je bordel ...jak je to možné, že píšete do Vysočiny a na Letku prdíte ....předsedo udělej si v tom pořádek :p

No být Tebou mlčím, jsi tu nebyl asi dva roky :p

Tak dnes je fakt super den, přišli jsme o jednoho vojáka v Afgoši, další těžce zraněný a jeden lehčeji.

My tady máme 22 zraněných Francouzů, Srbáči-civilisti při demonstraci použili samopaly a granáty...

• Autor
Tak dnes je fakt super den, přišli jsme o jednoho vojáka v Afgoši, další těžce zraněný a jeden lehčeji.

My tady máme 22 zraněných Francouzů, Srbáči-civilisti při demonstraci použili samopaly a granáty...

JJ, vcera jsem to videl ve zpravach...prej nejakej sebevrah nabehl na konvoj, ktery doporvazel nejaky Dány.

• Autor

BTW: Zato tady ve Zdare nam dnes napadlo pres noc prekvapeni :) Huraaaaa, aspon letos vyuziju zimaky :) :) :)

post-5923-1205818536_thumb.jpg

JJ, vcera jsem to videl ve zpravach...prej nejakej sebevrah nabehl na konvoj, ktery doporvazel nejaky Dány.

Jj, solidní masakr a nejhorší, že nemáš šanci se tomu bránit - jdeš pěčo přes vesnici plnou lidí a teroristu uvidíš na poslední chvíli, pokud vůbec...v Americe nás učili prvně střílet a pak se ptát jestli to je nebo není terorista a myslím, že to mělo něco do sebe...

BTW: Zato tady ve Zdare nam dnes napadlo pres noc prekvapeni :) Huraaaaa, aspon letos vyuziju zimaky :) :) :)

Jj, všichni blázni co přezuli před 14 dny na letní maj smolíka...

• Autor
Jj, solidní masakr a nejhorší, že nemáš šanci se tomu bránit - jdeš pěčo přes vesnici plnou lidí a teroristu uvidíš na poslední chvíli, pokud vůbec...v Americe nás učili prvně střílet a pak se ptát jestli to je nebo není terorista a myslím, že to mělo něco do sebe...

Mozna trosku morbidni system :)

• Autor
Jj, všichni blázni co přezuli před 14 dny na letní maj smolíka...

Priznam se...taky jsem mel nutkani :)

A to nechci vidět 2009 to Kongo, tam běhaj i pětiletý smradi s kalachama...

Priznam se...taky jsem mel nutkani :)

Já ne, já vydržím :p

• Autor

Az dnes jsem zjistil, kdo to byl...

Cituji novinky.cz :

"Pětatřicetiletý Milan Štěrba, který v pondělí zemřel při útoku sebevražedného atentátníka v Afghánistánu, pocházel z Malé Losenice na Žďársku. Dodnes si na něho v této obci se zhruba 300 obyvateli na pomezí Žďárska a Havlíčkobrodska pamatují."

Tazke urpimnou soustrast rodine spoluobcana (spolukrajana)...

To asi jo. Ale je jedinej účinej. Tam ti potřepe tlapkou a pak zjistíš že pod bundou nísto svetru má dynamit ale to už je pozdě. :rip:

Az dnes jsem zjistil, kdo to byl...

Cituji novinky.cz :

"Pětatřicetiletý Milan Štěrba, který v pondělí zemřel při útoku sebevražedného atentátníka v Afghánistánu, pocházel z Malé Losenice na Žďársku. Dodnes si na něho v této obci se zhruba 300 obyvateli na pomezí Žďárska a Havlíčkobrodska pamatují."

Tazke urpimnou soustrast rodine spoluobcana (spolukrajana)...

JJ, já to věděl už od pondělka...

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.