Luďa Vloženo 31. Květen 2008 Sdílet Vloženo 31. Květen 2008 Kdopak to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Květen 2008 Sdílet Vloženo 31. Květen 2008 stará máza co vokroutila 2 roky vojny. :smich: :smich: :smich: :smich: Předseda určitě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Květen 2008 Sdílet Vloženo 31. Květen 2008 Kdopak to je? Jsem přemýšlel jestli to jsi nebo nejsi Ty:-D Si to stáhni a nech zarámovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Květen 2008 Sdílet Vloženo 31. Květen 2008 Nebo si to hoď do avataru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Tak předsedo, jsi včera byl na srazu a nikde nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saatan Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Cao vsici.Tak jaky byl sraz?Ja se za Vami snad nedostanu.Ale treba se nekdy stavim do Zdaru.Pritelkyni mam ze Zhore a to je kousek.Dnes za ni zrovna jedu.Tak pokud si to nekdo prectete,dejte vedet a muzeme dat nekde spicha.Moje cislo 776562707. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Kdopak to je? Chudák Karel: Figuranti v roli neonacistů se perfektně vžili do role. Nejaktivnější je Karel. Dráždí policisty stojící v šiku ze všech nejvíc, i když se stylizuje do role mírnějšího. "Já jsem Karel," chce se dát do řeči s nejbližším těžkooděncem. Pak bere do ruky stéblo trávy a šimrá policistu na tváři. Atmosféra houstne, a to ještě ani nedorazili "anarchisté". Polední slunce pálí. Do toho všeho hřmí hudba kapely Rammstein z reproduktoru v polorozpadlé budově na kraji milovického letiště, která představuje zakázaný koncert. Karla zatýkají jako prvního, když se začne strkat s policisty. Jeho souputníci volají "bílá liga" a "policejní stát". Která sfině to mohla bejt. Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/podivejte-se-polici...221711_krimi_dp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Tak Karel říkáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Jj. Karel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 Tak bando, trička hotova! Zatím jsem je neviděl, jen fakturu, ale pokud se zadaří, bruder je v pátek vyzvedne a vy zatím můžete vymyslet jestli je chcete naposílat poštou nebo jestli bude nějaký slavnostní předávací akt Ale vzhledem k tomu jak různě z daleka všichni jsme, tak to asi dopadne na poštu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saatan Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 Ja si pro nej dojedu.Jezdim do Zhore,tak sjedu primo do Zdaru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saatan Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 Taky napis co po nas budes chtit.At si pripravim hoooodne drobnych. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 No není to přímo Žďár, ale to bychom se dohodli přes sz. V pátek je bruder doveze domů, takže od soboty budou. Celková cena pánského je 310,50 a dámského 327,- Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 4. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 Tak bando, trička hotova!Zatím jsem je neviděl, jen fakturu, ale pokud se zadaří, bruder je v pátek vyzvedne a vy zatím můžete vymyslet jestli je chcete naposílat poštou nebo jestli bude nějaký slavnostní předávací akt Ale vzhledem k tomu jak různě z daleka všichni jsme, tak to asi dopadne na poštu Cau....ja se pro ne stavim, az priletim...pocitam 25.26.27.28.29.cervna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 Ouki, já nebudu, ale bruder ano, takže s ním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 Kluci, tak snad jsem vám všem co jste si objednali trička napsal, kdyby někomu ne, ozvěte se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 6. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 Kluci, tak snad jsem vám všem co jste si objednali trička napsal, kdyby někomu ne, ozvěte se me neeeee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 (editace) ! ! T R I Č K A ! ! Editováno: 6. Červen 2008, autor: Luďa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 (editace) tady jsou: Editováno: 6. Červen 2008, autor: mischicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 takže tímto bychom chtěli poděkovat pani-slečně? MIŠIČKOVÉ za dobře odvedenou práci. Ps.: tím nemyslím Janu od MISCHICKI. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 6. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 narez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 me neeeee Tebe jsem nevím proč vynechal, ais proto, že jsi psal kdy si je vyzvedneš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 narez Ty woe, už vidím další škodahome nebo besídku nebo jiný sraz a tam 15 lidí v Letka tričkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 čau bando. nebejt mě tak chodíte nahý. sem kvůli tričkám musel utýc vo hoďku a půl dřív z práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky