Přejít na obsah

ŽĎÁRSKÁ LETKA

acter

Doporučené příspěvky

Tak přemýšlím jak by to vypadalo na těch mích rámečcích asi to zkusím a uvidím....

Jo ale acter každopádně jsi šikulka!! :palec2:

Změna názoru: když všichni, tak všichni a VELKÝM!

A navíc ...MALÝM TO NEJDE ŽE

Hele, on to tady i někdo čte, aspoň tu nebude 10 mých příspěvků po sobě, acter by mi zas řekl, že jedna dlouhá zpráva výborně nahradí 10 krátkých :smich:

Tak to bych si nedovolil....sefe

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:smich: to bude jednou citát který se budou naše děti učit ve škole :smich:

Možná acterovy děti, moje snad nebudou muset:-)

Jen aby jsi se nedivil ... Hele nás to už nečeká, většinou se takové památné věty dostanou ke slávě až po smrti jejich autora kol100

Chudák sestra, bude vdova :smich: tak mladá, ještě si nic neužila :smich:

A jinak doufám, že moje děti se nebude rovnat acterovy děti, to je nejděsivější scénář co si dokážu vymyslet :smich:

Aleeee....uzila....

Odkaz ke komentáři

Jen aby jsi se nedivil ... Hele nás to už nečeká, většinou se takové památné věty dostanou ke slávě až po smrti jejich autora kol100

A jinak doufám, že moje děti se nebude rovnat acterovy děti, to je nejděsivější scénář co si dokážu vymyslet :smich:

Mám pocit že až si acter toto přečte tak budou jiné vdovy než tvoje sestra:-) a acter bude mít rozbité obě světla na RoSince až nás za to někde sestřelí na přechodu pro chodce :smich:

To jo, je na tohle citlifka :smich: Začnem jezdit jen autem, on má vysvícený xenony, ještě by na tom vydělal, že by je o nás rozstřelil :p

Ale na netu bude předpokládám až v pondělí, takže když mu to nikdo neřekne, máme před sebou klidný víkend :p

Nejsou vysviceny...naopak, jsou novy....ale zluty :-(

Odkaz ke komentáři

Teď jsem se přihlásil a koukám, že někdo psal pod mým nickem...

Shit, how is it possible?

Zut, comment c´est possible?

Scheize katze, wie est is möglich?

Do piče, ako je to možne?

Hele ..mě se stalo to samé ...jdu si dát nové heslo aby se to už neopakovalo

(Jinak chválím ...slušná slovní zásoba)

U mě se to asi stalo tak, že mám trvalé přihlášení, tak asi nějakej Bin Ládin sedl k PC a zbaběle zaútočil na actera a jeho demokratické hodnoty :p

Podle me to je nejakej "robot"...zkousi hesla a kdyz mu to vyjde...

Odkaz ke komentáři

Tak přemýšlím jak by to vypadalo na těch mích rámečcích asi to zkusím a uvidím....

Jo ale acter každopádně jsi šikulka!! :palec2:

Změna názoru: když všichni, tak všichni a VELKÝM!

Ja jsem taky pro, aby vse bylo stejne....klidne malym...v podstate je to jedno, co se tam vyreze....ale zatim jsi Mischo byl jedinej...

Jasné že všechno velkým a všechno stejné.

Odkaz ke komentáři

Mám pocit že až si acter toto přečte tak budou jiné vdovy než tvoje sestra:-) a acter bude mít rozbité obě světla na RoSince až nás za to někde sestřelí na přechodu pro chodce :smich:

To jo, je na tohle citlifka :smich: Začnem jezdit jen autem, on má vysvícený xenony, ještě by na tom vydělal, že by je o nás rozstřelil :p

Ale na netu bude předpokládám až v pondělí, takže když mu to nikdo neřekne, máme před sebou klidný víkend :p

Nejsou vysviceny...naopak, jsou novy....ale zluty :-(

Hele už se ti to zjištuje ...že na to je nějaký leštící kotouč a tím to jde vyleštit že je to jako nové ... jenom to musí dělat asi profíci protože když na tom necháš ten kotouš déle nebo více zatlačíš tak to přiškvaříš a je to v ()() (to je prdel)

Odkaz ke komentáři

Hele už se ti to zjištuje ...že na to je nějaký leštící kotouč a tím to jde vyleštit že je to jako nové ... jenom to musí dělat asi profíci protože když na tom necháš ten kotouš déle nebo více zatlačíš tak to přiškvaříš a je to v ()() (to je prdel)

Jo s tou prdeli jsem to pochopil....ale o tech xenonech...mysleli jsme vybojky, ne plasty...

Odkaz ke komentáři

Jo s tou prdeli jsem to pochopil....ale o tech xenonech...mysleli jsme vybojky, ne plasty...

jo jo ...ale když jsi u mě byl tak jsi říkal že je máš domlácené ty plasty ...tak jsem se ti na to ptal a jde to ..jenom musím zjistit podrobnosti. Mám doma staré žluté blikny a tak to na nich zkusíme a uvidíme.

Odkaz ke komentáři

jo jo ...ale když jsi u mě byl tak jsi říkal že je máš domlácené ty plasty ...tak jsem se ti na to ptal a jde to ..jenom musím zjistit podrobnosti. Mám doma staré žluté blikny a tak to na nich zkusíme a uvidíme.

No tak pokud to jde....bude to super...

Odkaz ke komentáři

No tak pokud to jde....bude to super...

Jediné co o tom zatím vím tak to že se na to musí koupit nějaká sada i s leštičkou na plasty a nějakou pastou či co. Májí to nějací motorkáři v HB a leští si s tím skla na helmách.V týdnu bych měl s tím klukem mluvit tak se ho na to zeptám podrobněji co a jak

Odkaz ke komentáři

->acter: Hi, já myslel, že to ty staré xenony jsou špatně žluté, to mě zas utvrzuje v tom, že se nevyplatí kupovat je takhle nějak pokoutně, prt. moc neušetříš, spíš naopak...užila říkáš :p? No radši to nebudem rozpitvávat, to kdyžtak někdy osobně:p A nálepky řež, šlo by to do pátku? V So odjíždím s Janou na menší dovču, tak už bych jel "s" :)

Odkaz ke komentáři

Zdarec panove tak jsem se sem zase po dlouhe dobe dostal :scooter: ktem nalepkam: sou ok akorat nemam ramecky na spz a auto uz nebude zeleny ale cerny a predek asi oranzovej tak to podle toho zaridte nejak takhle http://www.bravetuning.cz/klub.htm dikes

Černý říkáš? S oranžovou, to jsem vážně zvědavý, kdy to bude?

Jo tak to jsme dva!!!

Už aby to bylo jsem zvědavej...

Ps: Marťas zařízl bych trošku ten předek... :palec2:

Odkaz ke komentáři

->divx: Jo ten odkaz premává, ale nějak nevidím nic černooranžového, kde mám(e) hledat?

Co já vím tak to chce podobně jako Frančesko...

No vlezl jsem tam a prohlédl asi 20 aut, ale netuším co myslí :-/

Taky jsem nějak nenašel :help: Každopádně pořád propaguji že by to mělo být stejné na všech letadlech naší letky :-)

Odkaz ke komentáři

Hele Letko, nepřidáte se a nepojedete někdo v srpnu na Rallye Deutschland?

Jo ...tak nad tím by se dalo uvažovat ...jenom možná kdyby jsi sem hodil podrobnosti, tak by to bylo fajn.

My co pracujeme i na stát tak nemáme tolik času to hledat na internetu víš? :p

Editováno: , autor: Geoo
Odkaz ke komentáři

->acter: Hi, já myslel, že to ty staré xenony jsou špatně žluté, to mě zas utvrzuje v tom, že se nevyplatí kupovat je takhle nějak pokoutně, prt. moc neušetříš, spíš naopak...užila říkáš :p? No radši to nebudem rozpitvávat, to kdyžtak někdy osobně:p A nálepky řež, šlo by to do pátku? V So odjíždím s Janou na menší dovču, tak už bych jel "s" :)

no ze jsou zlute nevadi...aspon je vic svetla...jsou od BadySe, ale je potreba nejakej cas na jejich "zasviceni"...pro Vas vsechno, vysosti...princezna je v Praze, takze casu na to bude hafo :-)

Odkaz ke komentáři

Hele Letko, nepřidáte se a nepojedete někdo v srpnu na Rallye Deutschland?

Jo ...tak nad tím by se dalo uvažovat ...jenom možná kdyby jsi sem hodil podrobnosti, tak by to bylo fajn.

My co pracujeme i na stát tak nemáme tolik času to hledat na internetu víš? :p

Aspon nejsem jedinej, kdo do nej rejpe ;)

Odkaz ke komentáři

no ze jsou zlute nevadi...aspon je vic svetla...jsou od BadySe, ale je potreba nejakej cas na jejich "zasviceni"...pro Vas vsechno, vysosti...princezna je v Praze, takze casu na to bude hafo :-)

Á, pán je slaměný vdovec :p takže klaba každý den :p Kdy máš v plánu mě? V ten pátek? Bysme mohli třeba na čuníka do Hamrů, dojel bych Okinkou a zrovna bysme jí dekorovali :palec2:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...