Luďa Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 tady je mrtvo děcka :kol-26: :kol-26: Ještě že luděček to zachrání. předsedo byl sem fčera v MNICHOVě a tebe sem tam neviděl. Víc tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 Tady je to zas jak inventura Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 29. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 Zato ja jsem byl na akci v Zamku, kde jsem potkal Vaseho tatku... Jeden lezi na pohovce s notebookem a druhej sedi na latrine s Bibli a modli, at uz to prejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 No a třetí ani nenapíše, že je doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 kecáš. já taky netím z WC,bo tu je klid. :kol-130: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 30. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 1) Abych si moc nezvykal na domov, tak jsem si kus DE dovezl domu 2) ZdaRSka letka si chvili hrala na clena dalnicni policie... (ten baret tam nepatri, ale cepici nechal v praci) 3) ...chvili reprezentovala na kulturnich akcich... 4) ...a chvili kontrolovala vychovu mladych clenu klubu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 Ty woe předsedo, močím smíchy... ad 1) z Německa sis dovezl to bříško v tričku co Léňa drží ? ad 2) bych Ti nedal ani navod od radia potkat Tě na D1 ad 3) Tričko letkové Ti sluší, ale ty holky ad 4) To dítě je Ti vážně podobné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 30. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 A mimo to jsem jeste stihl si nechat vymenit predni sklo a dat folie na ostatni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 30. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 Ty woe předsedo, močím smíchy...ad 1) z Německa sis dovezl to bříško v tričku co Léňa drží ? ad 2) bych Ti nedal ani navod od radia potkat Tě na D1 ad 3) Tričko letkové Ti sluší, ale ty holky ad 4) To dítě je Ti vážně podobné ad ad 1) woe...jsem zacal neco delat, malo zeru...a 5 kg dole ad ad 2) jsem myslel, jak ten obusek je gumovej...prd leda... ad ad 3) tricko super...pokud bude dalsi varka...asi pujdu do toho taky, ovsem treba jina barva ad ad 4) presne...je hezky, chytry...apod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 Hustýýýý A ještě jezdíš tankovatna ICOM nach Iglau Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 ad ad 1) woe...jsem zacal neco delat, malo zeru...a 5 kg dole ad ad 2) jsem myslel, jak ten obusek je gumovej...prd leda... ad ad 3) tricko super...pokud bude dalsi varka...asi pujdu do toho taky, ovsem treba jina barva ad ad 4) presne...je hezky, chytry...apod Jj, s tričky uvidíme, ještě nám doma leží dvě sady z první várky, hádej kdo, ale už je pár zájemců na další.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 30. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 Hustýýýý A ještě jezdíš tankovatna ICOM nach Iglau Ty skla a folie jsem resil v Iglau....tak jsem se tam stavil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 30. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 Jj, s tričky uvidíme, ještě nám doma leží dvě sady z první várky, hádej kdo, ale už je pár zájemců na další.. Lilbilo by se mi treba v barve auta....ale stribna/seda ... no nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 Lilbilo by se mi treba v barve auta....ale stribna/seda ... no nevim Uvidíme, pořešíme, jen nejspíš asi nepůjde černá, musela by se měnit výšivka, resp. barva, což by mohlo způsobit komplikace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 Ty skla a folie jsem resil v Iglau....tak jsem se tam stavil Dobře děláš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 A mimo to jsem jeste stihl si nechat vymenit predni sklo a dat folie na ostatni... No já koukal na parkáči před barákem že máš folie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 Ty bydlíš tam co předseda nebo co?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 Ne ne ale bydlí tam přítelkyně hned za rohem takže tam jsem skoro pořád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 Tak to potom jo. Ve stáří to bude dobré - blízko na polikliniku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2008 Žádné nové fotky z Reichu?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 Kluci, asi moc nechcete pouštet trika ale ja bych jako fanoušek si jedno vzal :-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 My bychom Ti snad i jedno prodali, ale byla to objednávka přesně na hlavy, ale už se rýsuje další, tak to tady po očku sleduj a až bude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 Super, hele a šlo by i udělat nějaky pro RS CLUB? Nejlíp polokošile,trička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Ti můžu dát kontakt na firmu a můžeš řešit, já to určitě zařizovat nebudu, sice už to teď máme vychytané, ale stejně to zabere čas a dá práci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Tak to bych byl rád Nikoho nemame, tak se to chce trochu nějak zakomponovat. Jinak da se tam přidat i nic? Ten kdo by nám to měl udělat od něj jsem dostal odpoved že by to bylo hodně drahý pač by si stim musel furt hrát tak nevím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky