acter Vloženo 2. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2008 Mischa asi mysli restauraci na letišti... omg Cece....zaujala me Tva nabidka NANO....uz kdysi jsem se tady po tom ptal....ale bylo ticho....resim totiz moje Alu....jsou uz postarsi, takze po 200km ceste jsou jako prase...a jde to hodne spatne dolu (asi uz ten lak neni tak hladkej, jako na zacatku) a myslim, ze tahle vec by tomu trosku pomohla... Odkud jsi, ze bychom hodili rec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 Severní Čechy předsedo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 jj... severní čechy... jinak určitě by ti to pomohlo... já to mám teda na nových kolech, ale je to fakt znát při tom mytí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 A to severní Čechy jsou krutý, počítej předsedo s tím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Tady to vymřelo bo co? Když sem nepíše vorlajz, tak tu nic není!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Btw, doslechl jsem se, že Geoovi maj nažehlená trička a těší se na nějakou akci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 10. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Vracim se domu tento vikend...od 29.9. jsme na Slovensku a 20.10. frcim opet zpet do D-dorfu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 No to zní skoro jako "Tak vyberte termín dle mého diáře a já možná dorazím" Ale vidět bychom se mohli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 10. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2008 No tak vo tym zadna....ale na vikendy uz toho mam opet plno (navstevy, apod) ale v tydnu muzete/muzeme prijet na kafe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 No jasně Jsi jen zapomněl, že Janinka dělá v Třebíči a já jsem od pondělí v Rakovníku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 10. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Nezapomnel...nevim...treba mate dovcu taky No nejak to urcite vymyslime... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 JJ, v říjnu určitě :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 No tak vo tym zadna....ale na vikendy uz toho mam opet plno (navstevy, apod) ale v tydnu muzete/muzeme prijet na kafe... Ta snad jeden den vo výkendu si na nás vyčleníš. Nebo v tejdnu můžeš pijet za nama - za mnou do Olmika a brůdrem do Rakáče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 Tak Luďo, kdy to zorganizuješ? http://www.prg.aero/cs/site/sluzby_letiste...ndividualni.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 Hustýýý! Jsem myslel, že bychom šli už tuhle neděli, ale zrovna exkurze nejsou. Chci vidět tu hasičárnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 v akci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 Že bysme se domluvili - Ty nějakou akci vyvolal a já to amatérsky natočil ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 kamer tu je dost, stáčí jen něco zapálit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 No kamery&foťáky teď nějak nemusím, v neděli mě asi vyfotil úsekový radar na magistrále Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 jsi jel jak čuně jo?Kdy vyrazíte na exkurzi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 Se to musí naplánovat. A navíc Predseda nemá čas. Ale asi to rozjedu. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 20. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2008 No jestli planujete navstevu letiste....tak se mnou nepocitejte....tam toho mam plny zuby!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 jsi jel jak čuně jo?Kdy vyrazíte na exkurzi? Ale houby, jestli o 10 víc, možná ani to ne, jak nejsem na Prahu zvyklý, tak jsem si nebyl jistý jestli tam byla 70 nebo 80, ale víc jsem nejel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 jsi jel jak čuně jo?Kdy vyrazíte na exkurzi? Se to musí naplánovat.A navíc Predseda nemá čas. Ale asi to rozjedu. :-) No jestli planujete navstevu letiste....tak se mnou nepocitejte....tam toho mam plny zuby!!! No chce to plán, léto již skončilo ale akcí a práce je furt dost, třeba dneska natíráme garáž :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 No jestli planujete navstevu letiste....tak se mnou nepocitejte....tam toho mam plny zuby!!! To není do odbavovací haly, ale do "zákulisí" dílen a tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky