mischicka Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 Pár fotek z víkendu s Letkou u Vorlíčků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 První večer, déšť, vítr a ohýnek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 Vorlík v tý sklenici snáád hledá Scouta ......... kde jsi ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 Druhý den dopoledne a příprava výborné mňamky by Pavlík ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 ..a lenošné odpoledne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 ..bo jsme byli mrtví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 ..a takhle krásně tam bylo když přestalo pršet a tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 No a fotky z neděle, kdy se i pracovalo nemám, prt. kdo pracuje, nemůže co? Nemůže fotit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 Druhý den dopoledne a příprava výborné mňamky by Pavlík ! Mňamka by Pavlík. Ale museli zme mu dělat odborný dozor a konzultace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 No a fotky z neděle, kdy se i pracovalo nemám, prt. kdo pracuje, nemůže co? Nemůže fotit já taky nefotil, bo sem PŘEMÝŠLEL JAK DĚDA LEBEDA. :kol-56: :kol-56: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 Ti nevím jestli dostaneš takovou pěknou exkurzy do hangaru jako jsem ti udělal ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 21. Září 2008 Sdílet Vloženo 21. Září 2008 No šak Tě zaukolujem a provedeš nás. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 21. Září 2008 Sdílet Vloženo 21. Září 2008 Jo hochu to asi neprojde pač todle je akce Spravý letišt.To nemá s ČSA nic společneho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 21. Září 2008 Sdílet Vloženo 21. Září 2008 Jedna prohlídka ofiko a druhá technická pro kluky u Tebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 21. Září 2008 Sdílet Vloženo 21. Září 2008 tě nepustěj z toho autobusu, možna někde u plochy.Ani nevim zda se chodí na hangar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 21. Září 2008 Sdílet Vloženo 21. Září 2008 To by byl stejnej system jak minule - smutný voči na vrátnou a nenápadně proběhnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 21. Září 2008 Sdílet Vloženo 21. Září 2008 tak si to domluv.A ja ti řeknu kdy budu v praci.Ale tak max 2 lidi.Je to o pruser. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Září 2008 Sdílet Vloženo 21. Září 2008 Nezaměstnaným taky není špatné být Ne vážně, asi nemá cenu riskovat, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 21. Září 2008 Sdílet Vloženo 21. Září 2008 (editace) Když to Luda domluví, tak dva lidi nebudou problem,ale nedá se to tak dělat každý měsic.Pak bych tě provedl po hangáru.Ta exkurze co se platí je po celem letišti.Ja ti ukažu jen hangár a něco malo Ti povím. Editováno: 21. Září 2008, autor: triplseven Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 pěkný fotky.... byl to pěkný víkend!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saatan Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Nazdar draci.Mam takovou prosbicku.Dejte hlavy dohromady a reknete my nekdo na kolik by tak vysla vymena pistnich krouzku?Prace + material.Nejak se mi ztraci olej a nevim co s tim.Dal jsem novy simeringy a tesnici krouzky na klikovku pri vymene rozvodu.Pretesnil jsem vanu,protoze to bylo porad mastny.A je to porad stejny.Pod motorem na rameni je porad oleje jak ve fritaku.Vypada to,ze to tece z takovy cerny,plastovy veci ned olejovou vanou.Co to je? Diky za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 29. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2008 To podle me zkus radsi primo v sekci Fabia/Motor, tam Ti poradi lip U nas jsou jen auta pro velky kluky... (mysleno Octavie) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Nazdar draci.Mam takovou prosbicku.Dejte hlavy dohromady a reknete my nekdo na kolik by tak vysla vymena pistnich krouzku?Prace + material.Nejak se mi ztraci olej a nevim co s tim.Dal jsem novy simeringy a tesnici krouzky na klikovku pri vymene rozvodu.Pretesnil jsem vanu,protoze to bylo porad mastny.A je to porad stejny.Pod motorem na rameni je porad oleje jak ve fritaku.Vypada to,ze to tece z takovy cerny,plastovy veci ned olejovou vanou.Co to je?Diky za rady. Černý plastový věci? Co to zkusit vyfotit? A to ale asi nebudou pístní kroužky, ne? Btw jejich výměna je rozdělání celého motoru, což bych viděl jako krajní řešení.Nehledě na to, že kdyby unikal olej přes ně, tak ne ven, ale do spalovacího prostoru a to by modře kouřilo, ale nestříkalo by to pod motor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 (editace) Dámy a Pánové, Protože POLICIE chce aby Reflexní vesty byli povinně ve VŠECH automobilech (ne jen služebních jako dosud ) je tu nová nabídka oblečení s logem ŽďáRSké Letky Byla by to Reflexní vesta Lynx za 62 Kč/ks + potisk A5 14 Kč/ks potisk A4 20 Kč/ks a pro nadšence a blázny jako já Reflexní TRIČKO Avalon - 290 Kč/ks + potisk A5 14 Kč/ks potisk A4 20 Kč/ks Pokud bude zájem Reflexní oblečení Při odběru 11 a více kusů sleva na vestu. Moje představa je velký logo A4 ŽďáRSké Letky na záda a malý logo A5 ŽďáRSké Letky vpředu na srdce. Zájemci pište sem! Klidně i návrky a nápady. Editováno: 6. Říjen 2008, autor: Luďa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 5. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 No sice v aute vestu mam, ale ne takovouhle "znackovou"... Jsem na 100% PRO... Ludo...dalsi dobrej napad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky