mischicka Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 To mr. Bobík, už nemám slov, je tady jen Letka, Ústečáci a Jihočeši, zbytek kecacích klubů asi nejsou regiony nebo už nevím : Jak u blbejch na půdě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 tak děcka ve Středu budem obědnávat reflexní věci. měla by vám dojít SZ. tak dejte vědět!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 (editace) Bóbika asi žárlí, že letka jede a v Bouli nic. Editováno: 18. Říjen 2008, autor: Luďa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Může se přidat a jezdit za náma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Nemá čím, když fabču prodal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Tatínek mu nechal Oktu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djvlada Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 nazdar chlapi ze zdarske letky tak mam malinky problem potrebuju sundat volant a jak to tak byva nikdy sem to nedelal jesi mate skusenosti a pomuzete mi nekdo budu rad kdyztak mi poslete sz a domluvime se i treba za nejakou solidni castku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 Já už to asi 3x viděl, ale netroufnu si na to a upřímně nevím zda někdo z Letky má dostatečné praktické zkušenosti. Fígl je v tom, že se volant natočí doleva, a jakoby zespodu, od budíků se odjistí airbag na jedné straně, pak se natočí doprava a udělá se dlouhým šroubovákem totéž na druhé straně, bag vypadne a pak se už jen povolí velká matka co drží volant. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djvlada Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 Já už to asi 3x viděl, ale netroufnu si na to a upřímně nevím zda někdo z Letky má dostatečné praktické zkušenosti.Fígl je v tom, že se volant natočí doleva, a jakoby zespodu, od budíků se odjistí airbag na jedné straně, pak se natočí doprava a udělá se dlouhým šroubovákem totéž na druhé straně, bag vypadne a pak se už jen povolí velká matka co drží volant. no koukam budu muset za odbornikama dik za pomoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Jedete někdo zvás 28. řína do Prahy na tu vojenskou maršparádu ne Evropský? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Já ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 To mi je jasný, že Ty ne. Ps.:kde sou ostatní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Dezertovali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 1. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 Jsem tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 A kde jsi jako byl doteď ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 2. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 Porad tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 No sláva, konečně to tu zas může začít žít:-) Už jsi definitivně doma z nuceného nasazení v Reichu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 2. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 Neee, uz jsem zase 3 tydne zpet v GER....konecny termin se opet posouva....tentokrat to bude az do Vanoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 Ty woe, se tam můžeš ostěhovat nastálo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 2. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 To je taky moznost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 A kurz je teď dobrej, ne, tak se vyplatí tam vydržet:-D Jen nevím jak to snáší Léňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 2. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 Hochu....vsechno neni jen o penezich... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 Já to moc dobře vím, mě to povídat nemusíš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Tak děcka, reflexní oblečení snad úspěšně obědnáno a mělo by přijít. takže už spořte prašulky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Jelikoz jsem zase pryc, vyridime to z uctu na ucet a pak si to nekdy vyzvednu, OK ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky