Přejít na obsah

ŽĎÁRSKÁ LETKA

acter

Doporučené příspěvky

Napadla mě jedna věta co tu už jednou byla napsaná ...musím jí použít! "Jak je to možné, všichni mají kamarády jenom já mám vás dva" :p

A já myslel, že napíšeš "Aby jste se z té Štefi všichni ne..." jak jsi mi napsal když jsem Ti tuhle řekl že je sympatická :p

To nééééé ....To jsem přeci napsal ze srandy když jsi mi napsal ať Štefi přijede na pouť a já že můžu s ní :)

Stejně jí to řeknu :smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

BESÍDKA - GRILOVÁNÍ LETKY

Potřebuju to kvůli proviantu a taky kvůli ubytování, to jistě všichni při své nadprůměrné inteligenci (jste přece všichni po předsedovi) chápete :p Nějaké postele u nás budou, takže kdo napíše dřív, spí jak člověk, ostatní jak pionýři na táboře, tj. ve spacáku na matraci. Jídlo a pití s Janinkou zajistíme, podle toho kolik nás bude tak buď soudeček nebo lahváčky a pak to nějak rozpočítáme :smich:

Takže očekávám odpovědi typu "acter+Lenka" spíme u Vás :p

Odkaz na mapu

domluvim se s Lenou a pokud tam prijedem, tak urcite budem spat....

Tak pokud nepřijedete tak tam asi nebude spát nikdo...no snad to klapne

Odkaz ke komentáři

Štefi + Geoo spíme u Vás :p (tedy pokud nás necháš)

Pokud mám něco zařídit napiš co a já to přivezu ..OK?

Ok, beru na vědomí. Včera jsme to řešili a snad zvládnem vše zařídit, kdyžtak se ozvu.

S pripadnou pomoci pocitej i z me strany...

Odkaz ke komentáři

Napadla mě jedna věta co tu už jednou byla napsaná ...musím jí použít! "Jak je to možné, všichni mají kamarády jenom já mám vás dva" :p

A já myslel, že napíšeš "Aby jste se z té Štefi všichni ne..." jak jsi mi napsal když jsem Ti tuhle řekl že je sympatická :p

To nééééé ....To jsem přeci napsal ze srandy když jsi mi napsal ať Štefi přijede na pouť a já že můžu s ní :)

Dík :palec2:

Odkaz ke komentáři

Taky ji to s Geem reknem... http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&amp...st&p=497576 :)

Odkaz ke komentáři

Taky ji to s Geem reknem... http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&amp...st&p=497576 :)

Chtěl jsem to sem taky hodit ...neměl jsem odvahu ....každopádně díky za vyprošťovák :smich: :smich:

Editováno: , autor: Geoo
Odkaz ke komentáři

Štefi + Geoo spíme u Vás :p (tedy pokud nás necháš)

Pokud mám něco zařídit napiš co a já to přivezu ..OK?

Ok, beru na vědomí. Včera jsme to řešili a snad zvládnem vše zařídit, kdyžtak se ozvu.

S pripadnou pomoci pocitej i z me strany...

Díky kucí, máme a Janinkou a brudrem akční plán, tak to snad klapne :p Kdyžtak se ozvu.

Odkaz ke komentáři

Chtěl jsem to sem taky hodit ...neměl jsem odvahu ....každopádně díky za vyprošťovák :smich: :smich:

A já myslel, že my dva držíme spolu...tak nikdo nic nikomu neřekne a bude klid a mír:-D

Odkaz ke komentáři

Tak se mnou to vypadá dobře ale na 100% to budu vědět až v pondělí když přijede kolega po dovolené...

Jinak určitě přijedu později bo v ten čtvrtek ještě ke všemu slaví babíčka s dědou zlatou svatbu...

Jinak platí to co psali ostatní kdyby bylo něco třeba tak dejte vědět!!! :palec2:

Editováno: , autor: KOKYN
Odkaz ke komentáři

Tak se mnou to vypadá dobře ale na 100% to budu vědět až v pondělí když přijede kolega po dovolené...

Jinak určitě přijedu později bo v ten čtvrtek ještě ke všemu slaví babíčka s dědou zlatou svatbu...

Jinak platí to co psali ostatní kdyby bylo něco třeba tak dejte vědět!!! :palec2:

Jj...babicka s dedou ji meli taky pred mesicem...bylo to uzasny...

Odkaz ke komentáři

Jj...babicka s dedou ji meli taky pred mesicem...bylo to uzasny...

To bude v pohodě jen taková malá oslavička nejpíš nebudu požívat alko nebo mě pak bratr za váma hodí...

Odkaz ke komentáři

Potřeboval bych to vědět do neděle...

Odkaz ke komentáři

Jinak první dvě dvojice-Štefi+Geoo a acter+Léňa vyhráli postele s peřinama, ostatní už si musíte dovézt spacáky kucí :p

Jupíííí ... :palec2:

Hele a když jsem byl první tak bych měl mít ještě něco navíc ne? :help:

Chce se mi napsat, že máš-že spíš u bráchy na posteli...a štefi mě :p

Ne, uvidíš na místě, ale budeš spát líp něž sám pan král, resp. předseda :smich:

Odkaz ke komentáři

Jinak první dvě dvojice-Štefi+Geoo a acter+Léňa vyhráli postele s peřinama, ostatní už si musíte dovézt spacáky kucí :p

Jupíííí ... :palec2:

Hele a když jsem byl první tak bych měl mít ještě něco navíc ne? :help:

Chce se mi napsat, že máš-že spíš u bráchy na posteli...a štefi mě :p

Ne, uvidíš na místě, ale budeš spát líp něž sám pan král, resp. předseda :smich:

Hele každopádně se jí na to zeptám ...a nebo ne ...zaptej se jí na grilovačce sám

A já u bráchy spát nemůžu ...neznám ho a nikdy nechodím k někomu do postele na první schůzce :p

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...