mischicka Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Tak tady je výsledek mého snažení :-)Zadek peknyyyyy Jj, moc Připrav se, že budeš poutat pozornost-já včera stál u toho VW v Jihlavě a moc se jim líbila mischicka Btw, dali Ti i novou rz ? Děkuji děkuji děkuji :-) Jak tady mám auto před oknem tak už tady na to parta dělníků koukala .... :-) Mě už se víc lidí ptalo, co je ŽĎÁRSKÁ LETKA říkám ELITNÍ KLUB :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Tak tady je výsledek mého snažení :-)Zadek peknyyyyy Jj, moc Připrav se, že budeš poutat pozornost-já včera stál u toho VW v Jihlavě a moc se jim líbila mischicka Btw, dali Ti i novou rz ? Děkuji děkuji děkuji :-) Jak tady mám auto před oknem tak už tady na to parta dělníků koukala .... :-) Mě už se víc lidí ptalo, co je ŽĎÁRSKÁ LETKA říkám ELITNÍ KLUB :-D pozor.... ŽĎÁRSKÁ LETKA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Myslíš ŽĎÁRSKÁ LETKA ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Myslíš ŽĎÁRSKÁ LETKA ? aby jste se z těch RS nepo...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Myslíš ŽĎÁRSKÁ LETKA ? aby jste se z těch RS nepo...... Nebuď.-) Máme Tě rádi i bez RS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Myslíš ŽĎÁRSKÁ LETKA ? aby jste se z těch RS nepo...... A mas o steaka min, voe....jeste jednou, tak odevzdas jednu frčku !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Myslíš ŽĎÁRSKÁ LETKA ? aby jste se z těch RS nepo...... Nebuď.-) Máme Tě rádi i bez RS A jsme zase u nadpisu ukážu ti cestu rájem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Myslíš ŽĎÁRSKÁ LETKA ? aby jste se z těch RS nepo...... A mas o steaka min, voe....jeste jednou, tak odevzdas jednu frčku !!!! Já nějaké frčky mám? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Myslíš ŽĎÁRSKÁ LETKA ? aby jste se z těch RS nepo...... A mas o steaka min, voe....jeste jednou, tak odevzdas jednu frčku !!!! Já nějaké frčky mám? Jj, Mitch ma dve :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Tak už patřím k Vám :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Myslíš ŽĎÁRSKÁ LETKA ? aby jste se z těch RS nepo...... A mas o steaka min, voe....jeste jednou, tak odevzdas jednu frčku !!!! Já nějaké frčky mám? Jj, Mitch ma dve :-) Tak to ani nechci vědět co by potom ze mě zůstalo ...pod Mitchem už bude asi jenom troska nebo tak něco ...a nebo děvka pro všechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Koukal jsem na předpověď počasí a 30° ve stínu nebude Tak hlavně aby nepršelo ...obléknout se dá ...ale v dešti sedět u ohně to už není tak zajímavé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 (editace) Koukal jsem na předpověď počasí a 30° ve stínu nebude Tak hlavně aby nepršelo ...obléknout se dá ...ale v dešti sedět u ohně to už není tak zajímavé. Máme připravenou i "mokrou variantu". Editováno: 3. Červenec 2007, autor: Luďa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Tak už patřím k Vám :-) Ty voe....ja cu delat v Nate :-) hovno dela...a prachu ma, ze nevi, co s nema Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Tak už patřím k Vám :-) Ty voe....ja cu delat v Nate :-) hovno dela...a prachu ma, ze nevi, co s nema Hochu to už jsem si dělal doma ...to je jenom večerní příprava ...mě se o tom zdálo a tak jsem si udělal radost a RS jsem si zazelenal ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Koukal jsem na předpověď počasí a 30° ve stínu nebude Tak hlavně aby nepršelo ...obléknout se dá ...ale v dešti sedět u ohně to už není tak zajímavé. Máme připravenou i "mokrou variantu". Copak??? Pavla dostala prikazem prijit jen jemnem bilem tricku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Koukal jsem na předpověď počasí a 30° ve stínu nebude Tak hlavně aby nepršelo ...obléknout se dá ...ale v dešti sedět u ohně to už není tak zajímavé. Máme připravenou i "mokrou variantu". Copak??? Pavla dostala prikazem prijit jen jemnem bilem tricku ? Ale kdepak. Radši jsem ji poslal do práce!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Myslíš ŽĎÁRSKÁ LETKA ? aby jste se z těch RS nepo...... A mas o steaka min, voe....jeste jednou, tak odevzdas jednu frčku !!!! Já nějaké frčky mám? Jj, Mitch ma dve :-) Předseda být dnes nějak drsný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Tak tady je to slíbené maso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 A práce na Fífovi, aby byl ve čtvrtek ready :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Tak tady je to slíbené maso Hele ...myslím že mi do toho něco vlezlo a Štefi taky ..... to dobré maso nechám někomu jinému jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 A práce na Fífovi, aby byl ve čtvrtek ready :-D Hezky ...kola ala WRC :-) ..Fífa pojede asi závody do vrchu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Myslíš ŽĎÁRSKÁ LETKA ? aby jste se z těch RS nepo...... A mas o steaka min, voe....jeste jednou, tak odevzdas jednu frčku !!!! Já nějaké frčky mám? Jj, Mitch ma dve :-) Předseda být dnes nějak drsný Ver mi Chucku, ten nejvetsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 A práce na Fífovi, aby byl ve čtvrtek ready :-D Pan kapral nam pracoval....no tedaaaaa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 A práce na Fífovi, aby byl ve čtvrtek ready :-D Hezky ...kola ala WRC :-) ..Fífa pojede asi závody do vrchu Do vrchu moc netáhne, ale pozornost dnes při cestě pro maso poutal solidní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky