divx Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 zacatek ty nejaky oranzovy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 po sundani pasek a igelitu-pred strikanim bezbarvym lakem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 po sundani pasek a igelitu-pred strikanim bezbarvym lakem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 strikani laku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 perlet z blizka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 jeste strik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 a predek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 mam toho plny zuby zitra to odstrojim a dam svetla atd.utahanej jsu jak maly kote Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 mam toho plny zuby zitra to odstrojim a dam svetla atd.utahanej jsu jak maly kote Dobrej SpiderMan...počítal jsem s tím, že jako skalní dorazíš, i maso pro Tebe a Tvou přítulku máme, tak se zkus hecnout a dorazit, hm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 Tak kucí zejtra večer jak dorazím do ZR tak se ozvu!Do Nížkova trefím pak bodete muset navigovat!!! Neboj, to zvládneš.-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 Já mám tenhle týden volno a taky jen dělám na autě Víc tady. A takhle u nás včera probíhala příprava na sraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 mam toho plny zuby zitra to odstrojim a dam svetla atd.utahanej jsu jak maly kote Dobrej SpiderMan...počítal jsem s tím, že jako skalní dorazíš, i maso pro Tebe a Tvou přítulku máme, tak se zkus hecnout a dorazit, hm? Auto vypadá dobře .... Udělej jak píše mischicka ...hecni se a šup šup na maso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 Já mám tenhle týden volno a taky jen dělám na autě Víc tady. A takhle u nás včera probíhala příprava na sraz Tak teď tedy nevím kdo to připravoval Teď když se koukám ta ty fotky .....hele že vy jste už včera grilovali a snědli veškeré maso ...moje snědl určitě rexík když vidím jak je rozvalenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 Uvidime chci dorazit ale nevim jak na tom budu jedu si pro auti musim to dat do kupi ale ja se okazu ju tak zdarec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 Kucí, na silnici od Sázavy máte žluté značení, kdybych náhodou už pak nebral mobil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2007 Přežili jsme Ardeny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 6. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2007 prezil jen jeden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 6. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2007 prezil jen jeden Ne ne je nás víc!!! Tak kdy vyjedeš s oktou ať to můžeme omrknoput?!?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2007 prezil jen jeden prezil jen jeden Ne ne je nás víc!!! Tak kdy vyjedeš s oktou ať to můžeme omrknoput?!?! Přežili všichni, ale jsou v umělém spánku na kapačkách, aby se dali trošku do cajku Mě stačí vana a až z ní vylezu, načnu si lahváče a dám sem fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 7. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2007 První foto z Grilování. Místní kapela co nám hrála pro dobrou náladu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 7. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2007 Pro "společensky" unavené účastníky akce byl připraven odvoz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2007 Fotečky z akce jsou tady DEN PRVNÍ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2007 Přípravy, aneb šli jsme malovat šipky na silnici...sice si jich nikdo nevšiml, asi jak všichni letěli, ale akce to byla dobrá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2007 Brudera to solidně znavilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2007 Stavba altánku aneb boj s větrem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky