mischicka Vloženo 8. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 acter: napišu jim mail docela o to mam zajem .. Pochopil jsem doufam spravne, ze to funguje jako stroboskop.... OK....pripadnou odpoved sem zkopiruj...myslim, ze se najde vic lidi, kdo toho vyuzije...dikec Taky mě to zajímá, ale nevím jestli to prodají jen tak, i když v dnešní době asi jo. Takže kodemi mailuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 A co dodat závěrem? Že předseda stále víme všichni... Dekuji za krasny medailonek Není zač předsedo, bohužel až večer jsem zjistil, že spíš i na fotkách od Jirky, takže medailonek mohl být ještě úžasnější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 ...zatímco chlapi a Luďa se vrtali v autech Jsi kruty k bratrovi ... Nejsem k němu krutý, to vůbec ne, jen jsem chtěl zdůraznit, že byl i u vaření (proto holky a Luďa) i u aut (proto chlapi a Luďa) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 acter: napišu jim mail docela o to mam zajem .. Pochopil jsem doufam spravne, ze to funguje jako stroboskop.... OK....pripadnou odpoved sem zkopiruj...myslim, ze se najde vic lidi, kdo toho vyuzije...dikec Taky mě to zajímá, ale nevím jestli to prodají jen tak, i když v dnešní době asi jo. Takže kodemi mailuj Nebo jsme to možná měli utajit a řešit přes sz, byla by to specialita Letky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 8. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 mail sem ted napsal a odeslal tak uvidime co napišou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 8. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 jo je pecka acter nevite nekdo jak se objednava ? A jesi ho tam nekdo ma bo podobnej je to supr machrovinka acter: napišu jim mail docela o to mam zajem .. Pochopil jsem doufam spravne, ze to funguje jako stroboskop.... OK....pripadnou odpoved sem zkopiruj...myslim, ze se najde vic lidi, kdo toho vyuzije...dikec Ale pozor na POLICII!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 8. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 ach jo takova super akce ja ji vynecham Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 8. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 auti je hotovy uz stim jezdim ti napisu a predvedu ti ho v plne krase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 mail sem ted napsal a odeslal tak uvidime co napišou Taky jsem zvědavej, už jsem na těch stránkách brouzdal dávno, pak to nějak vypustil a řešil jiné věci, takže sem pak určitě napiš co a jak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 ach jo takova super akce ja ji vynecham Jo, je to škoda, byl jsi jediný kdo chyběl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 auti je hotovy uz stim jezdim ti napisu a predvedu ti ho v plne krase Martin říkal, že ho chce vidět taky, tak jsme se tak nějak domlouvali, že buď nějaké kafe v ZR nebo zas některý pátek Hamry, nejspíš ne tenhle pátek, ale příští... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 8. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 (editace) tak cena je : 7 547,- a to menší je za 4 343,- Editováno: 8. Červenec 2007, autor: kodemi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 8. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 ach jo takova super akce ja ji vynecham Jj...to uz jsi rikal i u SkodaHome v prazskych Chabrech....tak snad priste... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 8. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 tak cena je : 7 547,- a to menší je za 4 343,- Tak to je dobra darda...na tuning shopech jsem videl interni stroboskop (mysleno v krabicce) do 1.000,- Kc, zitra kdyztak hodim odkazy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 8. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 jo jo hod odkaz .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 tak cena je : 7 547,- a to menší je za 4 343,- tak cena je : 7 547,- a to menší je za 4 343,- Tak to je dobra darda...na tuning shopech jsem videl interni stroboskop (mysleno v krabicce) do 1.000,- Kc, zitra kdyztak hodim odkazy... Jo, tak to je slušná cena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 ach jo takova super akce ja ji vynecham Jj...to uz jsi rikal i u SkodaHome v prazskych Chabrech....tak snad priste... Zatím máš nejvíc absencí Příště budeš muset donést nějakou omluvenku, nejlépe tekutou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 Kucí, tady je jedna z těch značek co jsme tak pracně malovali, tak snad příště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 Jinak včera jsme byli venčit Rexe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 ...a dnes myli autíčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 Jo a Rex vás všechny pozdravuje, hlavně Jiříka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 8. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 peknej hafan škoda ze mam kocky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 peknej hafan škoda ze mam kocky On má košišky rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 9. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Jo a Rex vás všechny pozdravuje, hlavně Jiříka Chudak....(myslim Rex)....asi po Jirikovi hodne teskni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 9. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 peknej hafan škoda ze mam kocky On má košišky rád ...krehke masicko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky