Geoo Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 No nic, tak já to taky valím. Jsem rád že jsem vás tu zastihl a možná se ještě dneska příjdu podívat. Předsedo...taky č a hlavně ať ti to v práci jde a nesedřou tě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 20. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 No nic, tak já to taky valím. Jsem rád že jsem vás tu zastihl a možná se ještě dneska příjdu podívat.Předsedo...taky č a hlavně ať ti to v práci jde a nesedřou tě tak uz jste vy dva rejpalove spokojeni s Avatarem ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 No nic, tak já to taky valím. Jsem rád že jsem vás tu zastihl a možná se ještě dneska příjdu podívat.Předsedo...taky č a hlavně ať ti to v práci jde a nesedřou tě tak uz jste vy dva rejpalove spokojeni s Avatarem ? Ne tedy předsedo ...to se ti povedlo ....je to fakt hezké Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 No jo no ..stane se. Hele a to si jako děláte z vlastní blbosti nebo to máte k práci? Z vlastní blbosti, je to rodinná tradice mít komplet řidičák a možná že se to jednou aky bude v práci hodit, kdo ví $$$ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 No nic, tak já to taky valím. Jsem rád že jsem vás tu zastihl a možná se ještě dneska příjdu podívat.Předsedo...taky č a hlavně ať ti to v práci jde a nesedřou tě tak uz jste vy dva rejpalove spokojeni s Avatarem ? Mohlo to být decánko výraznější, ale GREAT Předsedo, teď o nás bude na fóru vědět už úplně každý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 ...myslím, že nový znak fóra by měl mít v sobě zakomponován nápis ŽĎÁRSKÁ LETKA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 Kluci z Letky u autoškolabusu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 21. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 Kluci z Letky u autoškolabusu Jé kucí vy budete jezdit MHD... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 21. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 Kluci z Letky u autoškolabusu Jé kucí vy budete jezdit MHD... Už jezdíme. Spousta lidí s náma chce jezdit-jsme nejlevnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 Kluci z Letky u autoškolabusu Jé kucí vy budete jezdit MHD... Už jezdíme. Spousta lidí s náma chce jezdit-jsme nejlevnější. A navíc jeden řidič řídí a druhý se věnuje cestujícím...ženského pohlaví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 Jinak FÍFA je od včerejška plnohodnotný člen Letky - prošel bolestným přerodem neb rámeček se sháněl velmi těžce a pak odstranit těch asi 16 šroubů na kterých byl ten původní bylo pekýlko, ale už je krásný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 Dokonce jsem byl vyfocen při práci A ani to nebylo tak jako když předseda "myl" RoSinku a jen na chvíli uvolnil Léňu od mytí aby mohl zapózovat a nechat se vyfotit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 Btw jak se sestřička vůbec má v tom Espaňolu bo kde je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 21. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 Kluci z Letky u autoškolabusu Jé kucí vy budete jezdit MHD... Už jezdíme. Spousta lidí s náma chce jezdit-jsme nejlevnější. A navíc jeden řidič řídí a druhý se věnuje cestujícím...ženského pohlaví Co taky od Vás dvou jiného čekat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 21. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 Jinak FÍFA je od včerejška plnohodnotný člen Letky - prošel bolestným přerodem neb rámeček se sháněl velmi těžce a pak odstranit těch asi 16 šroubů na kterých byl ten původní bylo pekýlko, ale už je krásný Hezkýýýýý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 21. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 Dokonce jsem byl vyfocen při práci A ani to nebylo tak jako když předseda "myl" RoSinku a jen na chvíli uvolnil Léňu od mytí aby mohl zapózovat a nechat se vyfotit Beztak si to Janinka dělala sama a ty jsi se tam zase jenom vetřel když se fotilo aby jsi mohl psát že jsi zase něco dělal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 Dokonce jsem byl vyfocen při práci A ani to nebylo tak jako když předseda "myl" RoSinku a jen na chvíli uvolnil Léňu od mytí aby mohl zapózovat a nechat se vyfotit Beztak si to Janinka dělala sama a ty jsi se tam zase jenom vetřel když se fotilo aby jsi mohl psát že jsi zase něco dělal Učím se rychle a rád, ale ne od předsedy Se Janiny zeptej, že i od mytí auta jsem jí vyháněl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 A že seš to Ty Jiříku, tady je malý pozdrav z Králíkova II Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 21. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 Tady máš ten odkaz ...ale jsou to 15 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=28002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 21. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 Dokonce jsem byl vyfocen při práci A ani to nebylo tak jako když předseda "myl" RoSinku a jen na chvíli uvolnil Léňu od mytí aby mohl zapózovat a nechat se vyfotit Beztak si to Janinka dělala sama a ty jsi se tam zase jenom vetřel když se fotilo aby jsi mohl psát že jsi zase něco dělal Učím se rychle a rád, ale ne od předsedy Se Janiny zeptej, že i od mytí auta jsem jí vyháněl Hnedka až Janinku uvidím tak se jí zeptám co je a co není pravda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 21. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 A že seš to Ty Jiříku, tady je malý pozdrav z Králíkova II Jé ...ty mi tady nemáme ....Každopádně ti děkuji a že taky zdravím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 Tady máš ten odkaz ...ale jsou to 15http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=28002 To nejsou ony, tohle jsou 6-ti paprskové ORION z OII, moje 8-mi paprskové METANy jsou ze Superba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 Dokonce jsem byl vyfocen při práci A ani to nebylo tak jako když předseda "myl" RoSinku a jen na chvíli uvolnil Léňu od mytí aby mohl zapózovat a nechat se vyfotit Beztak si to Janinka dělala sama a ty jsi se tam zase jenom vetřel když se fotilo aby jsi mohl psát že jsi zase něco dělal Učím se rychle a rád, ale ne od předsedy Se Janiny zeptej, že i od mytí auta jsem jí vyháněl Hnedka až Janinku uvidím tak se jí zeptám co je a co není pravda Zeptej zeptej, dneska byla smutná, když jsem si v ZR uvědomil, že předseda je out a s Tebou jsme se taky nějak nepotkali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 A že seš to Ty Jiříku, tady je malý pozdrav z Králíkova II Jé ...ty mi tady nemáme ....Každopádně ti děkuji a že taky zdravím Ještě Vás, Tebe speciálně, zdraví tenhle pán, dnes se byl koupat v rybmíku a večer při grilování mi snědl párek...ale už jsem stejně nemohl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 22. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 Btw jak se sestřička vůbec má v tom Espaňolu bo kde je? Pise sice jen heslovite,ale i z toho se da usuzovat,ze se ma krasne....a zbytek je nepublikovatelny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky