Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

No nic, tak já to taky valím. Jsem rád že jsem vás tu zastihl a možná se ještě dneska příjdu podívat.

Předsedo...taky č a hlavně ať ti to v práci jde a nesedřou tě

• Autor
No nic, tak já to taky valím. Jsem rád že jsem vás tu zastihl a možná se ještě dneska příjdu podívat.

tak uz jste vy dva rejpalove spokojeni s Avatarem ? ;)

Ne tedy předsedo ...to se ti povedlo ....je to fakt hezké :palec2:

No jo no ..stane se. Hele a to si jako děláte z vlastní blbosti nebo to máte k práci?

Z vlastní blbosti, je to rodinná tradice mít komplet řidičák a možná že se to jednou aky bude v práci hodit, kdo ví :p$$$

Mohlo to být decánko výraznější, ale GREAT Předsedo, teď o nás bude na fóru vědět už úplně každý -_-

...myslím, že nový znak fóra by měl mít v sobě zakomponován nápis ŽĎÁRSKÁ LETKA :smich:

Kluci z Letky u autoškolabusu :smich:

Jé kucí vy budete jezdit MHD... ;)

Už jezdíme. :kol-138: Spousta lidí s náma chce jezdit-jsme nejlevnější. :kol-131:

Už jezdíme. :kol-138: Spousta lidí s náma chce jezdit-jsme nejlevnější. :kol-131:

A navíc jeden řidič řídí a druhý se věnuje cestujícím...ženského pohlaví :p

Jinak FÍFA je od včerejška plnohodnotný člen Letky - prošel bolestným přerodem neb rámeček se sháněl velmi těžce a pak odstranit těch asi 16 šroubů na kterých byl ten původní bylo pekýlko, ale už je krásný :p

Dokonce jsem byl vyfocen při práci :p

A ani to nebylo tak jako když předseda "myl" RoSinku a jen na chvíli uvolnil Léňu od mytí aby mohl zapózovat a nechat se vyfotit :smich:

Btw jak se sestřička vůbec má v tom Espaňolu bo kde je?

A navíc jeden řidič řídí a druhý se věnuje cestujícím...ženského pohlaví :p

Co taky od Vás dvou jiného čekat :p

Jinak FÍFA je od včerejška plnohodnotný člen Letky - prošel bolestným přerodem neb rámeček se sháněl velmi těžce a pak odstranit těch asi 16 šroubů na kterých byl ten původní bylo pekýlko, ale už je krásný :p

Hezkýýýýý :palec2:

A ani to nebylo tak jako když předseda "myl" RoSinku a jen na chvíli uvolnil Léňu od mytí aby mohl zapózovat a nechat se vyfotit :smich:

Beztak si to Janinka dělala sama a ty jsi se tam zase jenom vetřel když se fotilo aby jsi mohl psát že jsi zase něco dělal :p

Beztak si to Janinka dělala sama a ty jsi se tam zase jenom vetřel když se fotilo aby jsi mohl psát že jsi zase něco dělal :p

Učím se rychle a rád, ale ne od předsedy :p Se Janiny zeptej, že i od mytí auta jsem jí vyháněl :p

A že seš to Ty Jiříku, tady je malý pozdrav z Králíkova II -_-

Učím se rychle a rád, ale ne od předsedy :p Se Janiny zeptej, že i od mytí auta jsem jí vyháněl :p

Hnedka až Janinku uvidím tak se jí zeptám co je a co není pravda :p

Jé ...ty mi tady nemáme ....Každopádně ti děkuji a že taky zdravím :)

Hnedka až Janinku uvidím tak se jí zeptám co je a co není pravda :p

Zeptej zeptej, dneska byla smutná, když jsem si v ZR uvědomil, že předseda je out a s Tebou jsme se taky nějak nepotkali :help:

Jé ...ty mi tady nemáme ....Každopádně ti děkuji a že taky zdravím :)

Ještě Vás, Tebe speciálně, zdraví tenhle pán, dnes se byl koupat v rybmíku a večer při grilování mi snědl párek...ale už jsem stejně nemohl :smich:

• Autor
Btw jak se sestřička vůbec má v tom Espaňolu bo kde je?

Pise sice jen heslovite,ale i z toho se da usuzovat,ze se ma krasne....a zbytek je nepublikovatelny ;)

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.