Přejít na obsah

ŽĎÁRSKÁ LETKA

acter

Doporučené příspěvky

No nic, tak já to taky valím. Jsem rád že jsem vás tu zastihl a možná se ještě dneska příjdu podívat.

Předsedo...taky č a hlavně ať ti to v práci jde a nesedřou tě

tak uz jste vy dva rejpalove spokojeni s Avatarem ? ;)

Ne tedy předsedo ...to se ti povedlo ....je to fakt hezké :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No nic, tak já to taky valím. Jsem rád že jsem vás tu zastihl a možná se ještě dneska příjdu podívat.

Předsedo...taky č a hlavně ať ti to v práci jde a nesedřou tě

tak uz jste vy dva rejpalove spokojeni s Avatarem ? ;)

Mohlo to být decánko výraznější, ale GREAT Předsedo, teď o nás bude na fóru vědět už úplně každý -_-

Odkaz ke komentáři

Kluci z Letky u autoškolabusu :smich:

Jé kucí vy budete jezdit MHD... ;)

Už jezdíme. :kol-138: Spousta lidí s náma chce jezdit-jsme nejlevnější. :kol-131:

A navíc jeden řidič řídí a druhý se věnuje cestujícím...ženského pohlaví :p

Co taky od Vás dvou jiného čekat :p

Odkaz ke komentáři

Dokonce jsem byl vyfocen při práci :p

A ani to nebylo tak jako když předseda "myl" RoSinku a jen na chvíli uvolnil Léňu od mytí aby mohl zapózovat a nechat se vyfotit :smich:

Beztak si to Janinka dělala sama a ty jsi se tam zase jenom vetřel když se fotilo aby jsi mohl psát že jsi zase něco dělal :p

Odkaz ke komentáři

A ani to nebylo tak jako když předseda "myl" RoSinku a jen na chvíli uvolnil Léňu od mytí aby mohl zapózovat a nechat se vyfotit :smich:

Beztak si to Janinka dělala sama a ty jsi se tam zase jenom vetřel když se fotilo aby jsi mohl psát že jsi zase něco dělal :p

Učím se rychle a rád, ale ne od předsedy :p Se Janiny zeptej, že i od mytí auta jsem jí vyháněl :p

Odkaz ke komentáři

Učím se rychle a rád, ale ne od předsedy :p Se Janiny zeptej, že i od mytí auta jsem jí vyháněl :p

Hnedka až Janinku uvidím tak se jí zeptám co je a co není pravda :p

Odkaz ke komentáři

Hnedka až Janinku uvidím tak se jí zeptám co je a co není pravda :p

Zeptej zeptej, dneska byla smutná, když jsem si v ZR uvědomil, že předseda je out a s Tebou jsme se taky nějak nepotkali :help:

Odkaz ke komentáři

A že seš to Ty Jiříku, tady je malý pozdrav z Králíkova II -_-

Jé ...ty mi tady nemáme ....Každopádně ti děkuji a že taky zdravím :)

Ještě Vás, Tebe speciálně, zdraví tenhle pán, dnes se byl koupat v rybmíku a večer při grilování mi snědl párek...ale už jsem stejně nemohl :smich:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...